Planētu stāvoklis šodien var izrādīties visai neizdevīgs. No rīta tev var būt slikts garastāvokli, kas, visticamāk, ir tāpēc, ka tavs iekšējais stāvoklis nesaskanēs ar tavu vistuvāko nostāju. 

 

auns-mil-horAuns

Būs diezgan grūti noslēpt Auna arvien pieaugošo apetīti. Ja ceri, ka spēj rūpīgi nomaskēt savas ambīcijas, rūgti maldies. Šodien pastāvēs vispārēja tendence – aizvien palielināt, paaugstināt savu godkāri. Zvaigznes iezīmē, ka tas atstās pozitīvu ietekme uz tavu ģimeni vai mājsaimniecību.

 

versis-mil-horVērsis
Šodien, neatkarīgi no Vērša labklājības, tu, visticamāk, aizvien vairāk un vairāk būsi vērsts uz ideju – kā palielināt savas bagātības, to, kas tev ir. Piemēram, palielinot savus personīgos resursus, darbojoties vēl aktīvāk vai pārceļoties uz plašāku teritoriju vai uzlabojot to. Apetīte radīsies ēdot!

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien Dvīņiem piemitīs zināma nosliece uz savu paziņu loka paplašināšanu vai samazināšanu. Zvaigznes mudina, lai centies izvairīties no sava veida absurduma šajā jautājumā. Jaunas pazīšanās un laipna auditorija, kas pieņems tavus domu lidojumus var izrādīties vien tavs izdomājums, iztēles auglis, ne patiesa nepieciešamība. Planētu stāvoklis iezīmē, ka šodien tu nedrīksti uzķerties uz cukurotiem smaidiem un pārlieku saldiem komplimentiem! Esi kritisks!

 

vezis-mil-horVēzis

Visas dienas garumā Vēzis būs apbrīnojami augstsirdīgs, taču līdz brīdim, kad pašam tas sāks šķist pārmērīgi. Šādu rīcību var izskaidrot ar patiesi cēliem impulsiem no tavas dvēseles, bet tā var būt arī atbilde uz kāda dāsnu žestu vai pat tavs mēģinājums konkurēt ar kādu laipnu cilvēku.

 

lauva-mil-horLauva

Šodien tu vari saredzēt savu atspulgu kādā sev tuvā un īpašā cilvēkā. Zvaigznes norāda, ka šis ir labs brīdis, lai pārliecinātos vai šis atspulgs ir patiess vai greizs un izkropļots, ka saredzi to kā patiesībā nemaz nav. Kā mēs zinām, ne vienmēr ir laba stratēģija, vainot savās rūpēs un problēmās kādu citu. Ja neesi apmierināts ar to, ko tu saredzi, ielūkojoties pats sevī, savās attiecībās, ir laiks, lai izprātotu – vai pie visa patiešām vainīgs esi vien tu pats!? Viena pagale nedeg!

 

 

jaunava-mil-horJaunava
Enerģija, ko Jaunava saņems galvenokārt no planētu stāvokļa tiks vērsta uz tavām jūtām vai patīkamiem uzdevumiem vientulībā. Zvaigznes iezīmē, ka tava vēlme un spēja aktīvi strādāt šobrīd ir diezgan ierobežota, tāpēc labāk svarīgus projektus neieplāno šajā laikā.

 

svari-mil-horSvari

Svari šobrīd var būt ļoti laimīgi un veiksmīgi – mīlestības jomā, draudzībā, radošajās darbībās un sociālā realizācijā, sevis un domubiedru meklējumos. Tajā pašā laikā, zvaigznes iesaka nesajaukt savas vēlmes ar realitāti, savlaicīgi atšķirt patieso no iluzorās komunikācijas puses.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Skorpiona nepieciešamība pēc radošuma šodien būs izteiktāka par uzņēmējdarbības sniegtajām priekšrocībām. Šīsdienas, 2. maija īpatnība būs tajā, ka šī diena ietekmēs gan tavu personīgo dzīvi, gan ārējo mērķu sasniegšanas stratēģiju. Tu vari sajusties, ka mēģini kaut ko panākt teju pāri saviem spēkiem.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Strēlnieks šodien var saskarties ar visai savādu dilemmu: vai nu tu alksi spīdēt savā tuvāko cilvēku sociālajā lokā, kas liks izjust godu un cieņu vai vēlēsies meklēt laimi tālu projām no mājām, citā vidē, kas šobrīd tev, visticamāk šķiet vilinoši un pat pievilcīgi.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Zvaigznes iezīmē, ka tu zaudēsi kritisko domāšanu, kad runa būs par visiem finanšu jautājumiem un procesiem tajos. Tas ir atkarīgs tikai un vienīgi no tevis, lai noskaidrotu, cik bīstami tas ir! Kopējā dienas atmosfēra ir tev labvēlīga un šodien nevajadzētu piedzīvot lielus zaudējumus, pat ņemot vērā bezrūpīgo, nevīžīgo un pat slinko savu finanšu administrēšanu.

 

 
udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien Ūdensvīrs nav gatavs locīties pazemībā, kā to, iespējams kāds gaidīs. Citu cilvēku uzmanība tev būs ļoti svarīga. Zvaigznes uzstāj, lai nemēģini maldināt sevi un citus, pārliecinot, ka atrašanās uzmanības centrā tev īsti neko nenozīmē.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šodien pastāv liela iespējamība, ka viegli vari pazust, apmaldīties savās patiesajās jūtās un nodomos. Visticamāk, apjautīsi, ka uztver un saskati sevi un citus daudz labākā gaismā. Par laimi tev, šī diena labvēlīgi noskaņos uz cēlām emocijām, nevis zemisku uzvedību.

 

Iepriekšējais rakstsLaiks kļūs vēss un gaidāmas salnas; sinoptiķi atklāj, kad atgriezīsies siltums!
Nākamais rakstsOtrdienas rīts sācies ar ziņu par traģēdiju Ogres novadā