Diena var likties pārāk gara un nemierīga, nespēsi sagaidīt tai galu. Vakarā tevi var pārņemt patiess prieks,  būsi gatavs pieņemt teju visu, ko tev piedāvās. 

 

auns-mil-horAuns

Šodien neizrādi jebkādu iniciatīvu. Iespējams, tieši šāda pozīcija šķitīs ērta un izdevīga un tu to baudīsi, ja vēlies – dari tā! Zvaigznes norāda, ka tava romantiskā interese pret kādu kolēģi  palielināsies, īpaši, ja šī persona kādā jautājumā lūgs pēc tavas palīdzības.

 

versis-mil-horVērsis                                                          

Planētas iezīmē, ka šīs dienas atmosfēra būs tev īpaši labvēlīga. Mazināsies nepatīkamu nianšu iespējamība komunikācijā, tā tevi uztrauks mazāk. Uzlabosies, stiprināsies radnieciskās saites. Tevi sagaida panākumi materiālajā jomā, veiksme un dažādas virsotnes. Pat, ja ar mīļoto būs nesaskaņas par kaut ko, tas neapdraudēs jūtu dziļumu.

 

 
dvini-mil-horDvīņi

Zvaigznes norāda, ka ir pienācis laiks dzīvesvietas uzlabošanai. Netaupi spēkus un resursus tam. Vides maiņa palīdzēs baudīt dzīvi pilniem malkiem un dos tev jaunus, pozitīvus emociju lādiņus. Ir pēdējais laiks pasludināt mieru ar kādiem tev īpašiem, tuviem cilvēkiem.

 

 
vezis-mil-horVēzis

Zvaigznes norāda, ka šodien tev nav jābaidās par kaut ko! relaksējies un esi gatavs pieņemt jebko, ko piedāvā  pasaule. Iegūsi izpratni mīlestības jautājumos. Visas tavas mazākās vēlēšanās var piepildīties. Šī ir laba diena, lai apmeklētu sen neredzētus radus.

 

 

lauva-mil-horLauva
Šī ir laba diena, lai dotos iepirkties, lai iegādātos visu, kas ne tikai padarīs dzīvi vieglāku, bet arī uzlabos tavu izskatu un ienesīs ikdienas rutīnā vairāk jautrības. Zvaigznes uzsver, ka šodien ir īstā diena, lai drosmīgi iegādātos apģērbu, apavus, smaržas un grimu, kā arī mājsaimniecības līdzekļus.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Piedomā pie savām diplomātiskajām prasmēm. Ja kaut kas tev nešķiet nozīmīgs un jēgpilns, neuzdod  muļķīgus vai pat visai tiešus un netolerantus jautājumus, tā vietā mēģini noskaidrot, realizēt situāciju daudz diplomātiskākā ceļā.  Ikvienās attiecībās meklē savstarpēji pieņemamus kompromisus.

 

 

svari-mil-horSvari

Jebkurai lietai, jebkurai niansei šodien būs slēpta, noslēpumaina nozīme. Zvaigznes norāda, ka tu vari būt iesaistīts mīlestības vai biroja intrigās vai tev radīsies savi finansiālie noslēpumi. Lai atrisinātu mīlas jautājumus, atmet neiejūtības un nevērības maskas. Psiholoģiski būsi zaudējusi elastību .

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Diena ir veiksmīga jaunradei un dažādām, iepriekš nebaudītām darbībām. Kāda neliela sakritība var radīt labvēlīgu iznākumu. Zvaigznes brīdina, lai ņem vērā, ka ne viss notiek šeit un tagad, padomā par savu nākotni un rīkojies arī tās labā. Tas ļaus saredzēt pilnīgāku ainu, atklājot daudzas saprātīgas idejas. Skorpioni spēs intuitīvi uztvert dažādas ziņas par gaidāmajiem notikumiem.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Esi gatavs  intuīcijas attīstīšanai, testē  to pret konkrēti notiekošām situācijas detaļām. Šis ir labs brīdis, lai paplašinātu savas zināšanas praktiskajā psiholoģijā. Ja būsi pietiekami vērīgs, atradīsi īpašu pieeju teju ikvienam.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šī diena tev būs labvēlīga ļoti dažādās izpausmēm. Visticamāk, nesagādās grūtības  pielāgoties apstākļiem, kas drīz vien būs tavā labā. Šī ir brīnišķīga diena, lai attīstītu attiecības, demonstrētu savas prasmes, paplašinātu redzesloku un nostiprinātu autoritāti.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Zvaigznes iezīmē, ka tev šodien ir jābūt praktiskam, taču ne ļaunprātīgi jāizmanto sava pārlieku racionālā domāšana. Nebaidies pieņemt svarīgus lēmumus intuitīvā līmenī. Tavs vērīgums un psiholoģiskā apdāvinātība šodien veidos labus rezultātus. Daudzi šajā zvaigznājā dzimušie gūs labumu no estētiskajām niansēm, finansiālajiem darījumiem vai spējas vienkārši darīt labu.

 

 

zivis-mil-horZivis

Tavas partnerattiecības pašlaik var sagādāt patiesu prieku un gandarījumu. Atšķirības jūsu raksturā un būtībā veido kopīgas vadlīnijas, citus svarīgus tikumus: piemēram, vēlmē patiesi un no sirds mīlēt vienam otru, uzņemoties rūpes par atvašu audzināšanu vai alkstot dalīties kādās radošās izpausmēs. Attiecību spēks stiprinās arī tavus plānus. Iespējams vēlēsieties uzsākt kopīgu profesionālo darbību.

 

Lai lieliska šī diena!

Iepriekšējais rakstsIzvēlies simbolu un atklāj savu likteni!
Nākamais rakstsLieli jaunumi dziedātājas Aijas Andrejevas dzīvē