Jūtīgums un piesardzība caurstrāvos šo dienu. Parādīsies vēlme atgūt spēkus – dodies svaigā gaisā vai uzliec savu mīļāko mūziku un pievērsies, tam, kas tev patiešām patīk. Ko vēl mums visiem zvaigznes sola 20.decembrī?

 

 

auns-mil-horAuns

Apkārtējo nervozitāte tevi neskars. Pievērsīsies sīkām detaļām, kas noteikti samazinās darba tempu, bet beigās var izrādīties izšķirošais faktors. Dusmosies, ja kāds tev pieteiksies palīgā, jo pašam šķiet, ka ar visu tiec galā lieliski.

 

 

versis-mil-horVērsis

Tu esi nosvērts un mierīgs cilvēks, kurš savā darbā orientējas lieliski un visu izdarīs perfekti. Šodiena nebūs izņēmums, tomēr atļaujies arī kādu vaļības brīdi, pajoko ar kolēģiem vai noskaidro viņu svētku plānus.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Tu esi spilgta personība ar plašiem kontaktiem, bet uzmanies, lai šodienas zvaigžņu stāvoklis neliek tev nejauši izplatīt muļķīgas baumas. Ja sevi pie tā pieķer, vai nu stāsti patiesību, vai, vēl labāk, atgriezies pie darbiem.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Vēžus šodien spēs satraukt pat šķietami sīkumi, kas patiesībā ir ikdiena, bet šodien šķitīs kā potenciāls drauds. Būs grūtāk, kā tu cerēji. Apstājies un padomā, vai aiz kolēģa šķietami lieliskā piedāvājuma neslēpjas savtīgas intereses.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šodien pastāv iespējamība, ka uz brīdi sajutīsies vājš, ievainojams, trūks pārliecības. Parasti tevi neuztrauc apkārtējo viedoklis, bet šodiena būs izņēmums. Neko neņem personīgi, bet koncentrējies uz to, lai diena tomēr izdotos.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Iespējams, šodien tu vēlēsies norobežoties no pilnīgi visa, taču tieši tā tavi darbi veiksies visraitāk. Visticamāk, arī apkārtējie tevi netraucās un varēsi nodoties produktīvam darbam, cik vien tas iespējams. Lai nu kā, tomēr neignorē apkārtējos, ja kādam kas vajadzīgs, cilvēki to var ņemt ļoti pie sirds.

 

svari-mil-horSvari     

Šodien apjukumu tevī varētu izraisīt katra mazākā kļūme vai lieta, kas nenotiek tā, kā tu biji iecerējis. Samierinies – tu nevari labot visas pasaules problēmas, taču labā ziņa ir tā, ka tev arī par tām visām nebūtu jāuztraucas. Katram cilvēkam ir pašam sava pasaule, kurā pietiek dažādu lietu un situāciju.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien tu savā profesionālajā sfērā nejutīsies visai ērti, līdz ar to būs grūtības to savienot ar savām interesēm un vēlmēm. Ja tevi interesē dažādas mistērijas, šodien vari pievērsties tām, uzzināt ko jaunu, atklāt ko nebijušu tieši sev. Esi uzmanīgs pat ar vissīkākajām detaļām.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien tev visus savus centienus vajadzētu novirzīt uz komunikāciju. Sazinies ar cilvēkiem, kurus vēlies dzirdēt, kam vēlies ko pastāstīt, taču esi uzmanīgs ar uzticības personu izvēli. Nestāsti visiem pilnīgi visu, kas tev uz sirds. Rūpīgi izvēlies tos, kam uzticēt savus sapņus.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Visticamāk, tev šodien gribēsies norobežoties no visiem. Var gadīties, ka apkārtējie nevēlēsies tevi uzklausīt, tas varētu radīt problēmas ar disciplīnu tevī. Lai gan nereti tevi neuztrauc tas, ko citi domā, šodien tu iespējams, izvēlēsies ko darīt sabiedrības interesēs.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs           

Tev vajadzētu vairāk padomāt pie tā, kā tu parādi un izsaki sevi. Reizēm tu mēdz būt pārlieku ass un agresīvs, un tas var ietekmēt apkārtējos vairāk, nekā tu nojaut. Mēģini būt patiess, bet piedomā pie tā, kā izrādi savas emocijas apkārtējiem.

 

zivis-mil-horZivis

Zivis var padoties spiedienam šodien. Bieži vien tev ir grūtības apkopot savas domas, rast domu skaidrību, taču šodien, iespējams, vairāk kā citas reizes pēdējā laikā, tev varētu šķist svarīga pareizās izvēles izdarīšana.

 

Jauku dienu!

 

 

 

 

 

 

Iepriekšējais rakstsIzskan pavisam jaunas prognozes par laiku Ziemassvētkos
Nākamais rakstsSvētdienas vakarā nopietns negadījums uz Liepājas šosejas – VIDEO