Šodien, visticamāk, tu kļūsi pārāk kritisks un kategorisks. Daudz radīsies dažādu secinājumu un būs vēlme pieņemt sasteigtus lēmumus. Lēnām pār tiltu!

 

 

auns-mil-horAuns

Visus darbus dariet ar rūpību un mīlestību. Nāksiet klajā ar jaunām idejām, kas var ievērojami atvieglot darbu un uzlabot fizisko formu. Taču nepārsteidzieties ar to realizāciju – nestrebiet karstu, laika tam būs diezgan!

 

 

versis-mil-horVērsis

Visas dienas garumā centīsieties sistematizēt savas darbības, uzlabot rezultātus. Tas būs raksturīgs teju ikvienai jomai. Ja jums ir bērni, visticamāk, bieži rodas vēlme sakārtot viņu dzīves līdz pēdējam sīkumam. Ja viņi jau to spēj paši, ļaujiet to darīt viņiem.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Būsiet samērā aizņemti mājas darbos, tomēr atrodiet laiku arī sev. Šajā dienā daudzas lietas var notikt pēc nejaušības principa un nebūs paredzamas. Notikumus lielā mērā var ietekmēt cilvēki, kuri ir jūsu paziņu lokā.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Zvaigznes šodien iesaka palikt uzmanīgam novērotājam, nevis strauji mesties katrā iespējā. Izbaudīsiet citu uzslavas par savu darbu, tāpat kā kolēģu vai partnera pieļautās kļūdas. Labāk gan palīdziet viņiem tās labot, ja iespējams!

 

 

lauva-mil-horLauva

Lieliski, ja jums ir savas idejas un iniciatīvas, tomēr šodien nebūs īstā diena, kad ar tām nākt klajā. Vislabākais, ko jūs šajā situācijā varētu iesākt, būtu nogaidīt pāris dienu. Ja jūsu dzimšanas datums ir ap 20.augustu, varēsiet sajust īpaši spēcīgu vēlmi komunicēt un aktīvi darboties.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Jūsu dzīve būs atkarīga tikai un vienīgi no paša izvēlēm un darbībām – turklāt tā tas būs vismaz vairākas nedēļas. Liela nozīme būs kontaktiem. Pienācis laiks tādas lietas kā kritiku un uzmanības pievēršanu katram sīkumam pacelt vēl augstākā līmenī – un panākumi neizpaliks!

.

 

svari-mil-horSvari

Kolēģi vai radinieki var sākt rīkoties aiz muguras. Pat tad, ja viņi tikai noklausās vai ievāc kādu būtisku informāciju par jums, sajūta var nebūt omulīga. Nedodiet iespēju jūs ietekmēt vai šantažēt.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Lai iegūtu pārliecību par savu nākotni, izslēdziet no savas dzīves slinkumu, bezdarbību un sapņainību – un dariet to jau šodien. Ar radošu iedvesmu vien šoreiz nebūs līdzēts, jums nepieciešams konkrēts plāns!

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Jūsu dzīve šodien nedaudz līdzināsies trakai ballītei, tomēr centieties neaizmirst arī savus pienākumus un tuvos cilvēkus. Kad esat darbā, saglabājiet oficiālu toni. Neērtā situācijā līdzēs kāds labs joks.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Nepabeigti projekti un mazāki uzdevumi var jūs padarīt nervozu, liekot šķēršļus arī ikdienas darbiem. Ja agrāk varējāt atļauties nepievērst uzmanību sīkumiem un eksperimentēt, tad tagad pienācis laiks to visu izbeigt un koncentrēties smagam darbam. Jums izdosies!

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Zvaigznes iesaka rūpīgi apzināt savus “Ahilleja papēžus” jeb ievainojamos punktus, lai kāds tos nespētu izmantot pret jums. Sakārtojiet nepabeigtās lietas, pienākumus, parādus utt. prioritārā secībā un mēģiniet to visu atrisināt.

 

 

zivis-mil-horZivis

Jūsu rokās nav varas un jūs to apzināties. Esat pieraduši rīkoties, pakļaujoties noteiktajiem apstākļiem, tomēr šodien var pienākt brīdis, kad dancot pēc cita stabules nebūt nebūs pareizā izvēle. Rīkojieties!

 

 

Brīnišķīgu dienu!

Iepriekšējais rakstsSmaga avārija Jūrmalā, vietējie uzreiz atpazīst auto – VIDEO
Nākamais raksts“Nedrīkstēju ierasties pat bērēs, jo bija kovids…” Jēkabpiliete Sandra smagi saslimst pati un zaudē mīļoto