Lielākajai daļai cilvēku šodien negribēsies diezko daudz piepūlēties, darot savus ikdienas darbus, taču vajadzētu loģiski padomāt, lai saprastu, kas ir tas, ko pavisam nevar atlikt vai pret ko izturēties vieglprātīgāk. Taču no gaišās puses – kad šī diena beigsies, varēsi brīvi pievērsties nedēļas nogales plānošanai. Šis process notiks viegli un dabiski.

 

 

Auns

Šodien tu būsi soli tuvāk sava lolotā sapņa īstenošanai. Iespējams, kas tāds, ko jau labu laiku kāro, tiks tev pasniegts kā dāvana. Ir tikai viens „bet”. Var gadīties, ka pēc šādas darbības tev šķitīs, ka esi dāvinātājam parādā. Iespējams, tas nedaudz kliedēs tavu prieku par saņemto – varbūt labāk to nepieņemt? Taču tas viss ir atkarīgs tikai no tevis.

 

 

Vērsis

Šodien , visticamāk, tu būsi ļoti tālu no laba garastāvokļa. Tev būs steidzami jāpabeidz iesāktie darbi, zinot, ka kāda cita dēļ tev var nākties strādāt arī visu nedēļas nogali. Lai pēc iespējas ātrāk atrisinātu šo situāciju, lūgsi palīdzību no kāda cita kolēģa. Pateicoties šim cilvēkam, visticamāk, varēsi izvairīties no papildus darba stundām. Neaizmirsti par šo palīdzību pateikties.

 

 

Dvīņi

Šodien tu vēlēsies vairāk pievērsties erudīcijai. Daudzi patiešām var būt pārsteigti par savām zināšanām dažādās jomās, taču kopumā apkārtējie cilvēki ignorēs to. Nemēģini pārliecināt šos augstprātīgos cilvēkus, tāpat arī nejūties vīlies vai dusmīgs par viņu reakciju. Tev nav viņiem nekas jāpierāda. Ignorē! Tas būs vispiemērotākais!

 

 

Vēzis

Šodien tev svarīga būs dzīves izvēle. Iespējams, tieši šodien tu noteikti savas turpmākās dzīves virzienu, jo īpaši  – savas karjeras attīstību. Nesasteidz atbilžu gūšanu uz svarīgiem jautājumiem. Konsultējies ar tuvākajiem ģimenes locekļiem un noteikti aprunājies ar saviem vecākiem un/vai bērniem. Neko nesasteidz un izturies nopietni!

 

 

Lauva

Šī diena nav labs laiks, lai tu apmeklētu slidotavu vai jebkuru citu ārkārtīgi slidenu vietu. Tas tāpēc, ka pastāv risks krist un savainoties. Plāno savu brīvo laiku tā, lai tev nav jāiesaistās nekādās pārlieku lielās aktivitātēs un pievērs uzmanību tam, lai tu varētu laicīgi doties pie miera, „nenozogot” tik ļoti dārgās stundas savai atpūtai un miegam.

 

 

Jaunava

Šodien tev vajadzēs pievērst uzmanību dažādiem darbiem, kas jāpadara. Iespējams, nāksies pat vakarā, pārnākot mājās, vēl domāt par darbu. Iespējams, tas būs tāpēc, ka rīt priekšā kāda svarīga tikšanās, sapulce, notikums vai tamlīdzīgi. var gadīties, ka tev nāksies doties iepirkties un veikalā satiksi vairākus pazīstamus cilvēkus, tostarp – bijušo partneri un pamanīsi, ka šis cilvēks nebūt nav tāds kā agrāk.

 

 

Svari

Šo dienu varēsi pavadīt ar mirdzošu smaidu. Tev būs prieks par visiem šīs dienas notikumiem, jo īpaši par kāda mīļa cilvēka ierašanos. Iespējams, tu dosies ar viņu uz kādu pasākumu, kas var ievilkties līdz vēlai naktij, taču tas neradīs nogurumu. Iespējams, šī pasākuma laikā uzzināsi kādus sensacionālus jaunumus, kas ietekmēs tavas karjeras nākotni.

 

 

Skorpions

Šodien tev nāksies vairāk uzmanības pievērst komunikācijai ar apkārtējiem. Iespējams, esi izslēdzis no savas ikdienas cilvēkus, draugus. Iespējams, tāpēc, ka uzskatīji, ka viņi neatbilda tavam sociālajam līmenim. Draugi, uzzinot, ka nevēlies sazināties ar viņiem, pieņemt to ar lielu neizpratni. Iespējams, viss mainīsies, kad atkal tiksies ar šiem cilvēkiem, saprotot, ka nevari viņus vienkārši izsvītrot no savas dzīves.

 

 

Strēlnieks

Šodien tev, visticamāk, nebūs jāpiepūlas, domājot, kā pavadīt šo vakaru, jo tavs labākais draugs tevi uzaicinās kaut kur vai informēs, ka viņam ir biļetes uz kādu aizraujošu pasākumu. Tiesa, sākotnēji tu droši vien būsi sajūsmā, bet vēlāk šis pasākums kaut kādu iemeslu dēļ neapmierinās ne tevi, ne draugu un jūs teju aizbēgsiet no šī pasākuma.

 

 

Mežāzis

Šodien tu riskē zaudēt nelielu naudas summu. Var gadīties, ka steigā aizmirsīsi savu maku, kad atstāsi māju. Kredītkarte palīdzēs novērst skaidrās naudas deficītu un drīz vien spēsi pilnībā aizmirst šīs dienas incidentu. Iespējams, šodien attīstīsies kādas attiecības, kas pēdējā laikā kļuvušas nedaudz neskaidras, bet esi uzmanīgs – tev ir iespēja tās virzīt sev vēlamā gultnē.

 

 

Ūdensvīrs

Šīs dienas vienīgās grūtības būs liels miega trūkums. Nespēka un reiboņa sajūta tev traucēs koncentrēties uz saviem tiešajiem pienākumiem. Ja iespējams, šodien nepārslogo sevi ar dažādiem liekiem darbiem, parūpējies par sevi un atpūties. Vakarpusē tava enerģija, visticamāk, atgriezīsies un būsi gatavs kādam pasākumam, taču nepārforsē!

 

 

Zivis

Šodien tev nevajadzētu aizmirst par drošības noteikumiem, strādājot ar jebkāda veida elektriskajām ierīcēm. Nemēģini tās salabot pats, protams, ja vien neesi profesionāls elektriķis. Tev var nākties atlikt šīs problēmas novēršanu uz vēlāku laiku, iespējams, pēc brīvdienām, kad atkal atsāks strādāt remontdarbnīcas.

 

 

Jauku dienu!

Iepriekšējais rakstsAr lieliem jaunumiem klājā nākusi dziedātāja Aija Andrejeva
Nākamais rakstsAivo Oskis parāda, kā tapa “Miega bads” un aicina uz koncertu