Zvaigznes šodien gan no tevis, gan apkārtējiem prasīs visai daudz. Liela nozīme būs spējai pilnībā izpausties.

 

Auns

Šodien no mierīgas un praktiskas enerģijas posma pāriesi aktīvākā, tādēļ esi gatavs pārbaudījumiem. Tu esi iemācījies tik daudz ko jaunu, bet vēl ir liels zināšanu apjoms, kuru apgūt. Novērtē un esi pateicīgs par to, kas tev ir jau šobrīd. Pārdomā, cik daudz tev tas personīgi nozīmē.

 

 

Vērsis

Stabilitāte valda pār visu tavā dzīvē. Pat tad, ja šķiet, ka pārējie ir aizskrējuši tev pa priekšu pāris gaismas gadu attālumā. Tu allaž esi bijis pacietīgs un pieej lietām praktiski. Ar šīm lietām tevi pazīst arī apkārtējie. Labvēlīga diena jaunu projektu uzsākšanai.

 

 

Dvīņi

Dodies uz priekšu, vadoties pēc sava plāna. Šī diena liks tev raudzīties tikai uz priekšu, uzmetot vien nelielu acu skatu pagātnei. Tu esi pamatīgi papildinājis savas zināšanas pēdējo dienu laikā un nu ir pienācis laiks tās likt lietā. Tavās saujās ir salikti puzles kauliņi, kuri paša spēkiem jāliek kopā.

 

 

 

Vēzis

Aktuāls kļūs kāds sirdij ļoti tuvs jautājums, kurš var likt šķirties no kaut kā vai kāda. Šis ir sirdij nozīmīgs ceļojums, kurā atrodies jau kādu laiku, esot zvaigžņu ietekmē. Tu vari tam pilnībā nodoties un vari arī to absolūti ignorēt. Izvēle ir tavās rokās. 

 

 

Lauva

Šodien spēsi iedvesmot miljonus! Tava sirds aizvien būs atvērta dažādām iespējām, ar kuru palīdzību vari doties uz priekšu. Tavā dzīvē ienāks jauni cilvēki un apstākļi nodrošinās transformatīvu pieredzi. Novērtē un esi pateicīgs par cilvēkiem sev apkārt. Ļauj sevī plosīties radošajam garam.  

 

 

Jaunava

Šodien pieiesi lietām no praktiskā viedokļa. Tev apkārt ir daudz cilvēku, ar kuriem tev ir kopīgas idejas un gaume. Iespējams, kādam no viņiem būs vajadzīga tava palīdzība. Ar katru satikto cilvēku, tava labsirdīgā sirds aug augumā. Iedvesmo kādu iedvesmot tevi!

 

 

Svari

Izmanto šo dienu, lai notraustu no sevis visu negatīvo savā dzīvē. Parūpējies par sevi, savu ķermeni. Palutini sevi! Laipnību un līdzjūtību, ko ierasti dāvā citiem, šodien uzdāvini pats sev. Daži iesāks darbu pie kāda radoša, neatkarīga projekta.

 

 

Skorpions

Beidzot tavā dzīvē ienāks romantika un mīlestība! Šajā ziņā pēdējās pāris nedēļas, iespējams, bija ne visai iepriecinošas, taču nu viss sāks sakārtoties. Dzīve ar savu āmuru tevi ir klapējusi gluži kā karbonādi un tu esi pelnījis kādu, kurš par tevi parūpētos.

 

 

Strēlnieks

Kreativitāte aizvien turpinās plaši vērt vaļā durvis uz jaunām iespējām. Vērs uzmanību arī savai garīgajai izaugsmei. Tavs romantiskais vai garīgais partneris var iedvesmot tevi kļūt atvērtākam attiecībā pret jaunām idejām. Nekas nenotiek tāpat vien!

 

 

Mežāzis

Šodien tev piemitīs sevišķi spēcīga intuīcija. Var gadīties, ka jutīsies iestrēdzis kādā situācijā, taču zināsi, ko un ar ko tu vēlies darīt, panākt, sasniegt. Iespējams, tavā dzīvē ienāks kādas jaunas vēsmas. Tas viss, lai tu varētu pārvērst savus sapņus realitātē!

 

 

Ūdensvīrs

Šodien tev jābūt gatavam dažādiem neparedzētiem notikumiem. Tev priekšā ir vairākas slidenas situācijas. Var gadīties, ka būsi sapinies pats sevis novilktajās robežās vai kāds tev pazīstams cilvēks tās vēlēsies pārkāpt. Esi piesardzīgs komunikācijā ar apkārtējiem.

 

 

 

Zivis

Šajā dienā liela nozīme būs cilvēkiem tev apkārt un sabiedrībai kopumā. Cieni tos, kuri patiesi nopelnījuši tavu cieņu. Situācija nebūs vienkārša, tomēr centies nepadoties. Būs no kaut kā jāatsakās un kaut kas jāziedo, lai spētu virzīties uz priekšu.  

 

 

Iepriekšējais rakstsPirkums parastā Latvijas benzīntankā maina visu dzīvi
Nākamais rakstsKādēļ negatīvais skolas tests bērnam nederēs, lai dotos uz pasākumu vai kafejnīcu? – VIDEO