Neļaujies grūtsirdībai. Šodien piesardzīgi meties visos procesos, rūpīgi apsverot un izvērtējot ikvienu savu soli.

 

 

Auns

Šodien tavs garastāvoklis nebūs no labākajiem. Neliec pārāk lielas likmes un cerības, jo panākumi būs viduvēji. Paskaties uz situāciju savādāk. Kaut nedaudz, bet virzies uz priekšu.

 

 

Vērsis

Šodien zvaigznes tev iesaka nespert izšķirošus soļus, bet uzticēties savai intuīcijai un paļauties uz likteni. Atceries, ka, jo optimistiskāk tu uzlūkosi pasauli, jo ātrāk veiksme tev uzsmaidīs.  

 

 

Dvīņi

Šodien ir ļoti svarīgi ieklausīties padomos, lai īstenotu praksē jaunas metodes un tehnoloģijas. Darbā centies mazāk runāt, bet vairāk darīt, tas nodrošinās arī finansiālu veiksmi. Esi pieticīgs, neļaujies greizsirdībai un dusmām uz veiksmīgākajiem kolēģiem, kā arī neizrādi neapmierinātību pret varas iestādēm. Zvaigznes brīdina, ka šodien pastāv intrigu un pat mistisku ietekmju varbūtība.

 

 

Vēzis

Tikšanās šodien būs ļoti patīkamas un noderīgas. Tu vari satikt kādu cilvēku, kuram būs nozīmīga loma tavā dzīvē. Pastāv noguruma risks, kā rezultātā var pasliktināties tava fiziskā un garīgā veselība. Saslimšanu ārstēšanai labāk izmanto netradicionālas metodes un visjaunākos sasniegumus medicīnas zinātnē. Izvairies no antibiotiku un citu spēcīgu līdzekļu lietošanas.

 

 

Lauva

Zvaigznes iezīmē, ka šodien, visticamāk, palielināsies tava aizkaitināmība un nervozitāte. Neiesaisties strīdos ar priekšniecību un nemeties konfliktos ar kolēģiem. Šādi tu vari neatgriezeniski sabojāt attiecības. Tev ir jābūt uzmanīgam. Ja vien ir iespējams, nestrādā ar tehniku vai esi īpaši piesardzīgs, jo pastāv tās bojājumu risks.  

 

 

Jaunava

Šodien labāk lieki nepārslogi sevi, jo tava nervu sistēma ir uz robežas, enerģijas līmenis ievērojami pavājināsies. Iespējams piedzīvot ideju un/vai materiālu lietu zādzību. Šodien ir ieteicams meditēt, kā arī labāk atrasties vienatnē. Neveic lielus pirkumus un izvērtē ikvienas  tikšanās nozīmību. Rūpīgi apsver jauna biznesa nepieciešamību, jo nekas labs tur, visticamāk, šobrīd nenāks.

 

 

Svari

Zvaigznes norāda, ka tev šī solās būt kritiska diena. Enerģijai pavājinoties, var ciest tavs veselības stāvoklis, kas šodien nesolās būt īpaši labs. Nav ieteicams veikt pirkumus, kā arī sākt jaunus projektus. Iespējami apdraudējumi uz ceļa, iekārtu bojājumi vai plānu izjukšana. Pastāv nopietnāki draudi un okultisma ietekme, kā arī vari piedzīvot zādzību. Randiņi solās būt negatīvi.

 

Skorpions

Zvaigznes norāda, lai neķeries pie kādas lietas un/vai darbības sfēras, kurā tu neesi kompetents, neveic eksperimentus un izmanto tikai pierādītus rīcības modeļus. Darbojies tikai tad, ja esi pilnībā pārliecināts par savu rīcību, tikai tad tev būs iespēja izvairīties no kāda konflikta un novērst iespēju iekulties kādā neērtā situācijā. Neizlaid iniciatīvu no savām rokām, nav nozīmes, ko īstenosi, bet lai tevi vada apņēmība un viss būs labi. Veiksmīga diena tirdzniecībai. Iespējami jauni ienākumu avoti. Nemeties piedzīvojumos!

 

 

Strēlnieks

Šodien neļaujies provokācijām,  tevi noteikti vilks uz zoba. Ignorē nelielas pārestības, mācies piedot un neļaujies satraukumam. Atmet lieko, nekam nevajadzīgo, traucējošu lepnumu. Diena nesīs patīkamus darbus. Zvaigznes norāda, ka šī ir jauka diena romantiskām vakariņām sveču gaismā, laulības dzīves uzspodrināšanai, kā arī jauniem priekšlikumiem un koncepcijām.

 

 

Mežāzis

Zvaigznes brīdina, lai nepārēdies. Ja tev ir nepieciešama palīdzība, nekaunies to lūgt, ne tikai par sevi, bet arī jautā pēc padoma citu vajadzībām. Esi uzmanīgs ar uguni. Nav ieteicams lietot alkoholiskus dzērienus. Centies komunicēt ar citiem pēc iespējas mazāk, tavs enerģijas līmenis šajā dienā būs visai vājš.

 

 

Ūdensvīrs

Šī diena ir labvēlīga, lai dotos ceļā, kā arī piemērota, lai apmeklētu frizētavu vai relaksētos vannā. Darbā iespējamas nelielas uzskatu atšķirības ar kolēģiem. Lai atjaunotu spēkus, rastu mieru un līdzsvaru, apmeklē mākslas izstādi vai kādu citu kultūras pasākumu.

 

 

Zivis

Šodien mēģini atjaunot zaudētas attiecības, tas tev būs pa spēkam! Šī ir laba diena sarunām, partnerības jautājumu apspriešanai. Ja nepieciešams, vērsies tiesā vai lūdz kāda aizsardzību.

 

 

Lai lieliska diena!

 

Iepriekšējais rakstsParādās jaunas ziņas par tautā tik ļoti iecienīto “Muzikālo banku”
Nākamais rakstsDiemžēl ar bezvēsts pazudušo rīdzinieku noticis ļaunākais