Izmanto savu personīgo šarmu – tad solās būt panākumi un komunikācija ar cilvēkiem patīkamāka. Otrajā dienas pusē iespējami dažādi pārsteigumi, no kuriem lielākā daļa solās būt patīkami.

 

Auns

Līdz pat pašai pievakarei tev vajadzētu vairāk uzmanības pievērst dažādām saimniecības lietām. Šodien gan nav tik daudz runa par to, ka tev nāktos daudz ko fiziski darīt šajā jomā, bet gan mēģināt uzlabot kopējo atmosfēru savās mājas. Mēģini ieviest savā dzīvesvietā vairāk pozitīvās enerģijas.

 

Vērsis

Ja pēdējā laikā tev ir bijušas bažas ar kādu draugu vai radinieku, šodien tās solās kliedēties. Mēģini pievērst vairāk uzmanības savai pašsajūtai un, cik vien iespējams, atpūties, lai uzkrātu spēkus nākamajam darba cēlienam.

 

Dvīņi

Šodien vari atļauties nedaudz brīvāk rīkoties ar naudu. Iespējams, kāds šodien vēlēsies iztraucēt tavu ieplānoto mieru un atpūtu, tev būs jāpacenšas, lai situāciju normalizētu. Atļauj sev iegādāties ko sen kārotu, taču neaizraujies ar pārmērībām, vislabāk, ja vari sevi iepriecināt ar kādu gardu ēdienu vai dzērienu.

 

Vēzis

Šodien būsi brīvs no dažādiem pienākumiem un varēsi lielākoties rīkoties tieši tā, kā pats vēlies. Klausi savai iekšējai balsij. Šodien spēsi intuitīvi sajust savu ķermeni un izprast fiziskās izjūtas. Ja tev ir sajūta, ka kaut kas ir jādara – dari to un nešausti sevi ar jautājumiem vai minējumiem par rezultātu.

 

Lauva

Tavi tuvākie cilvēki vēlēsies būt kopā ar tevi, taču tev jāapzinās, ka tev tas šobrīd var diezgan dārgi izmaksāt. Ne tikai materiāli, bet arī emocionāli, jo tev ir nepieciešams sakopot domas un mājas atmosfēra šobrīd spēs tevi krietni vien vairāk iepriecināt, nekā jebkura kompānija vai pasākums ārpus tās. Lai ko tu darītu – saglabā kontroli pār savām emocijām.

 

Jaunava

Šodien vari atļauties neieslīgt darbos, bet vienkārši pasapņot par savu nākotni – brīvi, bez domām par to, ka jāpelna nauda vai jāstrādā, lai sasniegtu to, ko vēlies. Mēģini gūt pozitīvas emocijas, darot to, ko aizņemtības dēļ pēdējā laikā nav sanācis izbaudīt.

 

Svari

Šī diena ir lieliski piemērota savu plānu pilnveidošanai un jaunu ideju apdomāšanai. Ja nekad neeksperimentēsi, tā arī neuzzināsi, uz ko esi spējīgs. Iespējams, tieši tas tev arī visvairāk pietrūkst – no domām aiziet pie darbiem, nevis apstāties pie fantāzijām.

 

Skorpions

Šīs dienas laikā aktīvākas un pamanāmākas kļūs tavas mākslinieciskās un romantiskās tieksmes. Iespējams, sajutīsi kāri pēc mūzikas un mākslas darbiem, ja tā – ir piemērots mirklis, lai ieplānotu kādu kaut nelielu, bet jauku ceļojumu, kur varēsi šīs tieksmes apmierināt.

 

Strēlnieks

Veiksmīgi spēsi pielāgoties lietām, kas pagātnē darījušas tevi īgnu. Saproti – pagātni mainīt nav iespējams, tad kādēļ bojāt savu garastāvokli par to domājot? Ja ir kāda lieta, ko īsti nespēj izprast, mēģini izskaitļoti to loģiskā ceļā un paļauties uz savu intuīciju.

 

Mežāzis

Tev nevajadzētu meklēt ceļu uz mīļotā cilvēka sirdi ar vistradicionālākajām metodēm. Tas neko labu šodien nesola. Mēģini pielāgoties mūsdienu iespējām, atraisi sevī radošo domāšanu, iztēli un fantāziju, radot brīnišķīgus mirkļus ne vien sev, bet arī sev tuviem cilvēkiem.

 

Ūdensvīrs

Ja tev nav iespēja izvairīties no ikdienas pienākumu veikšanas, mēģini vismaz tos darīt brīvākā režīmā. Mēģini nepārcensties ar kontroli, bet pieļaut nedaudz vieglprātības un ērtības. Arī tev taču pienākas atpūta!

 

Zivis

Šī diena solās būt tāda kā brīvā māksla – ņem un veido! Ja tev ir bērni, izmanto iespēju pavadīt laiku kopā ar viņiem nepiespiestā gaisotnē, nekontrolē katru viņu soli, uzvedību, nedisciplinē, vienkārši ļaujies laikam, ko pavadāt kopā.

 

Lai izdevusies Jāņu diena!

 

Iepriekšējais rakstsLīgo dienas rītā saņemtas nepatīkamas ziņas
Nākamais rakstsLīgo vakarā notikusi traģēdija