Auns

Šodien nodosies savas personības izaugsmei un attīstībai – gan iekšēji, gan ārēji. Atbrīvosies no kādas pumpas vai cita trūkuma uz sejas, kurš, patiesību sakot, iepriekš bija manāms tikai tev un nevienam citam. Lai bagātinātu savu iekšējo pasauli, ļausies lasīšanai. Izvēlēsies kāda populārā autora romānu un uztaisīsi pāris sefijus ar grāmatu, lai vēlāk tos publicētu sociālajos tīklos. Pastāv iespēja, ka galu galā aizrausies ar pievienoto komentāru lasīšanu, savukārt grāmata paliks otrajā plānā.

 

 

Vērsis

Šajā dienā zvaigznes tev atnesīs vairākus patīkamus pārsteigumus.  Daļa pozitīvo jaunumu atnāks pie tevis darba laikā. Uzzināsi, ka kāds no taviem kolēģiem, ar kuru nekad neesi bijis labās attiecībās, tiek atlaists no darba. Vakarā saņemsi jaunumus, ka tavs tuvinieks, kurš grasījās ierasties ciemos neaicināts, savus plānus tomēr ir atcēlis. Lielā mērā viss labais, ko šodien piedzīvosi, būs kaut kādā mērā saistīts ar problēmām tev netīkamu cilvēku dzīvēs.

 

 

Dvīņi

Šajā dienā ieteicams pievērsties ģimenei un mājsaimniecības darbu veikšanai. Jo īpaši tas attiecas uz tiem, kuru ģimenēs aug skolas vecuma bērni. Palīdzi viņiem sagatavoties skolas noslēgumam un neaizmirsti sniegt arī emocionālo atbalstu. Neatsaki bērna uzaicinājumam apmeklēt kādu pasākumu viņa skolā. Šī kopā būšana būs ļoti vērtīga jums abiem.

 

 

Vēzis

Šodien vairākas stundas pavadīsi kādas valsts iestādes četrās sienās. Kamēr risināsi kādu sev nozīmīgu jautājumu, tavā dzīvē parādīsies arī citi sarežģījumi. Telefoniski saņemsi ziņu, ka pirkums, kuru vēlējies veikt jau ilgāku laiku, vairs nav iespējams, jo konkrētās preces nav noliktavā. Nekrīti panikā un neskrien izmisīgi kāroto lietu meklēt citos veikalos. Šādā veidā pastāv liels risks iegādāties lētu pakaļdarinājumu.

 

 

Lauva

Šī diena tev atmiņā paliks kā gan patīkamu, gan satraucošu notikumu pilna. Izdzīvosi priekpilnas emocijas brīdī, kad tiksi informēts par algas pielikumu. Vakarā steigsies mājup un tur tevi samulsinās mājinieku drūmās sejas. Izrādīsies, ka jūsu mājas mīlulis ir pamatīgi sasirdzis. Protams, tas raisīs tevī satraukumu, līdz ar to diena noslēgsies ar vetārsta apmeklējumu.

 

 

Jaunava

Šajā dienā gaidāma kāda visai saspringta situācija. Tavs mīļotais cilvēks paņems tavu telefonu un nejauši tajā uzies visai kompromitējošu informāciju, piemēram, mīlestības vēstules no kāda pielūdzēja. Protams, tu centīsies to visiem iespējamiem līdzekļiem izskaidrot un attaisnot. Par laimi, partneris tev piedos un piekritīs aizmirst notikušo, taču viņa ierasti labais noskaņojums tik ātri neatgriezīsies.

 

 

Svari

Šodien vēlēsies veikt lielas izmaiņas savā personīgajā dzīvē. Pēkšņi nolemsi, ka tavs partneris nesniedz tev tik daudz romantikas un mīlestības, cik tu to būtu pelnījis. Lai nu kā, tavi centieni atrast trūkstošās emocijas citur beigsies ar pamatīgām problēmām. Tava otrā pusīte uzzinās, ka esi soļa attālumā no nodevības. Mājās gaidāms pamatīgs konflikts un nāksies krietni piestrādāt pie tā novēršanas, ja vēlies tomēr šīs attiecības saglābt.  

 

 

Skorpions

Šodien ieteicams neieturēt pauzes kāda sentimentāla monologa laikā. Tās tevi izsitīs no sliedēm un tava emocionālā runa zaudēs jēgu. Runā un izsaki visu, kas uz sirds, lai persona, kurai to visu stāstīsi, patiesi nolasītu tavas rūpes un raizes. Šis cilvēks sapratīs, ka neviens cits nesniedz viņam tik daudz mīlestības, kā tu un jūs abi esat perfekti piemēroti viens otram. Galu galā pastāv liela iespēja, ka uzsāksiet attiecības, kas arī bija tavs galvenais mērķis.  

 

 

Strēlnieks

Šajā dienā tev patiks it viss, izņemot kādu nelielu sīkumu. Tevi saniknos fakts, ka kādā lielākā projektā atzinību gūs citi, kurus uzskati par neprofesionāļiem, nevis tu. Protams, tu nesēdēsi klusu un uzsāksi cīņu par taisnību. Pēc tava protesta noklausīšanās, priekšnieks atzīs, ka pieļāvis kļūdu un, ka galveno atzinību esi pelnījis tieši tu.

 

 

Mežāzis

Šodien iesaistīsies kādā spraigā diskusijā. Tās rezultāts lielā mērā noteiks to, vai varēsi saņemt nepieciešamos līdzekļus savas spožās biznesa idejas realizēšanai, vai nē. Prezentējot savu projektu potenciālajam investoram, runā ne tikai faktos. Sausi fakti nevienu neiedvesmos, taču tavas emocijas un aizrautība var izrādīties tavs trumpis.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien spēsi veiksmīgi nokārtot kādu pārbaudījumu savā darba vietā. Kad atgriezīsies mājās, tuvinieki uzreiz pamanīs apmierinātību savā sejā un visi kopā metīsieties atzīmēt šo sava veida uzvaru. Spontāna ballīte mājās piesaistīs arī kaimiņu uzmanību. Iespējams, kāds no viņiem nolems tevi apciemot un pievienoties sasniegumu svinēšanā. Tas viss padarīs vakaru tikai vēl jautrāku.

 

 

Zivis

Šī diena aizritēs uz pozitīvas nots. Vienīgais, kas tevi nedaudz kaitinās, būs kāda kolēģa pārlieku lielais lēnīgums. Vakarā šis cilvēks izlems tev atvainoties par savu neprofesionalitāti un uzaicinās pavadīt kopā laiku viņa mīļākajā kafejnīcā. Pēc sarunas ar viņu, nonāksi pie secinājuma, ka, ja piever acis uz viņa trūkumiem profesionālajā jomā, šis cilvēks ir ļoti šarmants.  Galu galā nolemsi sakost zobus un kļūt par viņa personīgo mentoru.

 

 

Lielisku dienu!

Iepriekšējais rakstsMaģisks rituāls palīdz latvietei tikt pie jauna auto
Nākamais rakstsMilzīgās nepatikšanās nonākuši vairāki Latvijā populāra pārvadātāja šoferīši