Veidi, kādos planētas sevi šodien pozicionēs būs ļoti labvēlīgi un optimistiski, tāpēc, visticamāk, šodien būs labs garastāvoklis. Visveiksmīgākie būs notikumi, kas saistīti ar ceļošanu un izglītību. Pirmā dienas puse būs labvēlīgāka dažādiem pirkumiem, otrā laiskumam – ja vien iespējams, atļaujies nedaudz paslinkot.

 

 

auns-mil-horAuns

Šodien tava komunikācija ar cilvēkiem būs visdažādākā. Pozitīvas tendences mīsies ar domstarpībām un atšķirībām dažādās gaumēs un vēlmēs. Šodien nevajadzētu parakstīt nekādus svarīgus dokumentus un uzsākt kādus jaunus, ar kādu kopīgus projektus.

 

 

versis-mil-horVērsis

Šī diena nav īpaši labvēlīga attiecībā uz regulāriem pirkumiem. Mēģini atturēties no staigāšanas pa veikaliem un kādas “ideālās” lietas meklējumiem šodien. Komunikācijā ar cilvēkiem pievērs uzmanību savai attieksmei pret viņiem. Tā būs tieši proporcionāla komunikācijas gala rezultātam, tas nozīmē – daudz ko vari ietekmēt.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Tev vajadzētu atpūsties. Ja šobrīd nevari to izdarīt oficiāli, vismaz iepriecini devi morāli. Lielākas kļūst izredzes gūt pozitīvas pārmaiņas personīgajā dzīvē, taču būs nepieciešams laiks to attīstīšanai. Šodien vajadzētu izvairīties no jebkādu izšķirošu lēmumu pieņemšanas. Ja esi dzimis ap 20. Jūniju, paturi prātā teicienu – kas bijis, bijis.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Cik vien iespējams, šodien mēģinu uzturēties vienatnē, savās mājās, klejojot domās, kas tev svarīgas. Atrodi laiku, lai noskatītos kādu filmu vai pievērsies kādam savam hobijam. Kad komunicē ar cilvēkiem, mēģini izvairīties no jaunu plānu apcerēšanas.

 

 

lauva-mil-horLauva

Mēģinot radīt labu iespaidu, tev jāmēģina būt atvērtam, draudzīgam un sirsnīgam. Pārmērīga slepenība un vēlme pēc vientulības var darīt tev kaitējumu – cilvēki var padomāt, ka tu kaut ko slēp vai mērķtiecīgi  izvairies no konkrētās personas.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Pēc tavām dabiskajām īpašībām – precizitātes un perfekcionisma – būs aizvien lielāks pieprasījums. Iespējams, tev kāds piedāvās vai liks saprast, ka nākotnē varētu piedāvāt jaunas darba iespējas, kas ļaus tev labāk nopelnīt, uzlabojot vispārējo finansiālo stāvokli. Taču – neuzsāc sacensības ar kādu, piemēram, sacenšoties – kurš ātrāk un vairāk nopelnīs.

 

 

svari-mil-horSvari

Tu vari iepazīties ar aizvien jauniem cilvēkiem un kļūt arvien populārāks. Ja nesenā pagātnē tev kāda muļķīga iemesla dēļ sanācis palaist garām kādu labu iespēju, šodien būs iespējams šo kļūdu labot. Svari, kuri dzimuši oktobra vidū, iespējams, šodien visu uztvers vairāk personīgi, taču nepārcenties!

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Atturies no jaunas informācijas meklēšanas, labāk šodien pacenties īstenot savas iniciatīvas vai strādāt ar dažādiem steidzamiem darījumiem un lietām. Iespējams, gadīsies kas tāds, ka nespēsi kontrolēt apstākļus. Daudz vairāk gandarījuma gūsi no radošām darbībām, būšanas kopā ar ģimeni vai romantikas baudīšanas.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Neraugoties uz šķietami daudziem jauniem draugiem vai informācijas avotiem, tev nevajadzētu pārcensties un ar steigu uzsākt jaunas lietas. Pašreizējās lietas, mēģinājumi un interpretācijas darbojas ļoti labi. Vairāk vērtīgas informācijas iegūt un svarīgus secinājumus izdarīt varēsi no kāda, kurš tev ir pazīstams, ar ko jau iepriekš esi komunicējis.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šodien tev būs iespēja izcelties profesionāli un gūt lielāku popularitāti, iespējams, dažās lietās varēsi kļūt par īstu ekspertu. Taču – nepiespied nevienu un neko. Saprātīgi, mierīgi un lēnām – neizprovocē savu likteni. Ja esi dzimis janvārī, mēģini būt šodien pēc iespējas cilvēcīgāks un diplomātiskāks.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien tev gribēsies visu idealizēt un baudīt romantiku. Taču šīs dienas notikumi, diemžēl, nebūs raksturojami kā gludi un bez jebkādiem šķēršļiem. Piemēram, ja satiksies ar cilvēku, ar kuru jūsu viedokļi praktiski nekad nesaskan – var rasties ļoti daudz nevajadzīgu asumu un diezgan grūti pārvaramu šķēršļu.

 

 

zivis-mil-horZivis

Iespējams, šodien jutīsi, ka pienācis stresa piepildītākais mirklis. Ja esi dzimis marta vidū, tev vajadzētu izvairīties no vēlmes dalīties ar veciem argumentiem un iesaistīšanās sen radušos konfliktos, kas kopīgi tev un kādam tavam labam draugam vai partnerim.

 

 

Lai tev izdevusies šī diena!

Iepriekšējais rakstsTas ir jāredz: Magone izlēmusi remontēt māju saviem spēkiem
Nākamais raksts“Es gribu, lai cilvēki saprot, ka nevajag ticēt antivakseru muļķībām. Mums tika “izskalotas” smadzenes.” Mediķi neticami glābj smagu pacienti