Šodien vēlams būt ļoti piesardzīgam. Nepatīkamas traumas, kas varētu radīt sastiepumus, sasitumus, zilumus, gaidīs ik uz stūra. Lai nu kā – tomēr svarīgās dzīves jomās tu tāpat spēsi gūt panākumus.

 

 

auns-mil-horAuns

Šodien tev nav ieteicams uzņemties pārlieku daudz atbildības. Tavs ķermenis teju pats pilnībā pretosies smagam fiziskam darbam, tev tas jāņem vērā. Rīkojies tā, lai savas prioritātes izvirzītu pareizi un dari tikai lietas, kas patiešām ir svarīgas.

 

 

versis-mil-horVērsis

Šodien var gadīties, ka izmantosi ne visai godīgus līdzekļus, lai panāktu sev vēlamo cīņā ar biznesa konkurentiem. Tu nespēsi saredzēt nevienu citu veidu kā uzvarēt un rezultātā, iespējams, sāksi pat izplatīt nejaukas baumas par savu galveno pretinieku. Uzmanies, jo uzvara, kas svinēta ar šādiem līdzekļiem, nav nekā vērta. Turklāt pretinieks var sākt tieši tādu pašu taktiku.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien tu izjutīsi teju nepieciešamību pēc skaistuma un harmonijas. Var gadīties, ka tērēsi lielu naudas summu, lai iegūtu kādu eksotisku objektu. Taču pārliecinies par to vai tas, ko plāno iegādāties, patiesi spēs tev radīt cerēto harmoniju. Pretējā gadījumā sapratīsi, ka esi izšķērdējis daudz naudas pavisam nelietderīgi.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Šodien tu, iespējams, sāksi veidot lielus iekrājumus. Tu sapratīsi, ka gribi un esi spējīgs veikt kādu vērtīgu pirkumu bez naudas aizņēmumiem un citām parādu saistībām. Tas palīdzēs tev arī sakārtot ikdienas vēlmju un vajadzību sarakstu. Ja nevari iekrāt pats, izveido uzkrājumu kontu vai uztici naudas glabāšanu kādam tuvam radiniekam.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šodien tev vajadzētu no jauna palūkoties uz savām attiecībām. Iespējams, nāksies padomāt par kādu konkrētu notikumu, kas norisinājies nesenā pagātnē. Iespējams, tu būsi liecinieks tam, kā kāds sāk koķetēt ar tavu partneri. Taču, iespējams, tev uz to vajadzētu palūkoties citādi – saprast, ka tavs partneris aizvien ir tas cilvēks, kuru iemīlēji. Izbaudiet romantiku no jauna!

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šodien iespējama sliktu zinu saņemšana. Zinas būs no tālienes un attieksies uz kādu radinieku vai draugu, kurš dzīvojis ārzemēs ilgu laiku. Iespējams, šī persona nav spējusi iedzīvoties tur, kurp bija devusies, un tev nāksies palīdzēt. Viņš labprāt pieņems tavu piedāvājumu.

 

 

svari-mil-horSvari     

Šodien tu nonāksi grūtas dilemmas priekšā. Iespējams, nāksies domāt par to, kāpēc pēdējā laikā mainījušās attiecības ar partneri. Tevi pārņems domas, ka varbūt jūsu attiecībās ir iejaucies vēl kāds – trešais. Tā rezultātā tev vajadzētu saprast, kā vislabāk rīkoties. Bet atceries – skandāls uz aizdomu pamata nekad nav labākais risinājums.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien tev būs visas iespējas parādīt savu kvalitāti darbā. Iespējams, nāksies tikt galā ar ļoti sarežģītiem jautājumiem, vajadzēs pievēsties lietām vairāk nekā citiem kolēģiem. Tev tiks uzdoti dažādi uzdevumi, kas sākumā, iespējams, šķitīs nepaveicami, taču neatmet ar roku nepamēģinot.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien tu teju atteiksies normāli strādāt. Piesardzīgi izturies pret apkārtējiem, jo, iespējams, kāds rīkosies negodprātīgi un vēlēsies vainu uzvelt tev. Mēģini rīkoties tā, kā ir pareizi, izmantojot visas nepieciešamās maņas un spējas, ja nepieciešams. Liec cilvēkiem saprast, ka neesi nekāds peramais bērns.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šodien, iespējams, steidzami nāksies risināt dažādas ģimenes problēmas. Var gadīties, ka radīsies nopietnas veselības problēmas kādam ģimenes loceklim. Vajadzēs rīkoties, cik ātri vien iespējams, tāpēc var nākties steidzami mainīt savus plānus.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien tu būsi uzmanības centrā. Dažādu notikumu pozitīvas iezīmes radīs interesi par dažādām lietām. Iespējams, cilvēki mainīs domas un uzskatus par tevi vai lietām, ko dari. Necel degunu gaisā, bet nezaudē arī lepnumu par to, kas esi un, ko dari.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šodien, iespējams, atradīsi jaunu draugu. Iespējams, tiksieties, realizējot kādu kopīgu projektu un arī vēlāk turpināsi ar šo cilvēku sazināties, sazvanoties vai izmantojot internetu. Rezultātā tu iegūsi ne vien labu draugu, bet varētu pa teikt – dvēseles radinieku, ar ko dalīties itin visā.

 

 

Veiksmi!

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 23. oktobris
Nākamais rakstsKungs no Varakļāniem tiek pie desmitiem tūkstošu vērta apvidnieka – pirmais brauciens būs pie mammas!