Izvairies no jebkādas vulgaritātes vai rupjības. Nesteidzies iegūt jaunas paziņas vai draugus, tāpat neesi pārāk skarbs esošajās attiecībās. Neizšķērdē naudu un pārmērīgo optimismu. Pēcpusdienā ļaujies intelektuālai jaunradei, parādi savu erudīciju.

 

Auns

Ja jūti, ka esi pārsniedzis savas darba spējas, tev šodien var rasties iespēja atgūties, atpūsties un no jauna rast savu iekšējo līdzsvaru. Zvaigznes norāda, ka tavas personīgās vajadzības šodien, visticamāk, būs pirmajā vietā, un ikviens cits – otrajā. Neļauj nevienam iztraucēt šo līdzsvara spēku

 

Vērsis

Tiem šī zvaigznāja pārstāvjiem, kuri ir pārdzīvojuši periodu, kas prasīja konstantu iekšējo spiedienu, šis ir lielisks brīdis, lai atpūstos. Šajā dienā, iespējams, būs grūti ievērot laika limitus vai kādas citas sistēmas. Zvaigznes iesaka neuzsākt jebkādus sarežģītus darbus vai ļauties jauniem izaicinājumiem, būt atbildīgiem par tiem. Tērē  savu laiku tā, kā mudina tava iekšējā balss.
 

Dvīņi

Zvaigznes norāda, ka tavas domas atkal iegūs pozitīvu apveidu, trauksmainas emocijas neietekmēs tevi vairs. Šodien nepaliec viens pats, padalies ar draugiem savā labajā garastāvoklī. Nelielas atšķirības un domstarpības pazudīs pašas no sevis. Planētu stāvoklis uzsver, ka šobrīd ir atjaunota harmonija visapkārt tev, kā arī dvēseles dziļumos.

 

Vēzis     

Šodien tu varu justies kā izspiests citrons. Iespējams, nevarēsi pilnībā relaksēties. Lai kādi arī šodien būtu apstākļi, jutīsi kaut nelielu, bet spriedzi līdz pat pašam vakaram. Visticamāk, nolemsi slēpt savas emocijas no citiem, bet ārēji pieklājīgi smaidīsi un demonstrēsi nevainojamus tikumus. Nav izslēgts, ka tas patērēs pēdējos tavas enerģijas pilienus. Tomēr apstākļi, šķiet, ir tavā labā šodien, un tev to vajadzētu izmantot.
 

Lauva
Šī diena solās būt īpaši laba tiem šajā zvaigznājā dzimušajiem, kuri ir ieinteresēti ārvalstu valodās un kultūrās vai gatavojas ceļot vai doties komandējumā. Tava tendence komunicēt un mācīties šodien neatradīs konkrētu mērķi un tiks izteikta kā zinātkāre, ieinteresētas pļāpas un tērzēšana ar svešiniekiem.
 

Jaunava

Zvaigznes norāda, ka tie šajā zvaigznājā dzimušie, kuri piedzīvo kādu attiecību krīzi, var izdarīt pirmos secinājumus, bet gala izpratne šajā situācijā vēl ir tālu. Planētas iesaka ģērbties un uzvesties atbilstoši konkrētajam gadījumam: tu, visticamāk, gatavojaties būt uzmanības centrā šodien

 

Svari

Zvaigznes norāda, ka tev šodien jāatsakās no jebkurām sarunām, kas ietver sajūtu un jūtu apspriešanu. Tomēr ir ieteicams komunicēt ar cilvēkiem, kuri ir informēti par tavām mājas problēmām vai ir vēlams apspriest kādus no šiem jautājumiem, taču izvairoties no emociju uzvaru pār veselo saprātu. Šodien ir paredzama kāda negaidīta tikšanās. Iespējamība, ka saņemsi jaunu informāciju, ir pietiekami augsta.

 

Skorpions

Šajā zvaigznājā dzimušo intuīcija un atjautība palīdzēs pašiem atšķirt patiesību no pieņēmumiem. Esi daudz uzmanīgāks, laikā, kamēr veic nepieciešamos ikdienas pirkumus. Zvaigznes brīdina, ka pastāv pietiekami augsta apjukuma un krāpšana iespējamība. Atkārto un pārskati savas darbības, jo nav izslēgta neuzmanība.

 

Strēlnieks
Šajā zvaigznājā dzimušo, īpaši sieviešu vēlmes šodien būs nepastāvīgas un pretrunīgas. Planētu stāvoklis neiesaka iegādāties tehniku, sadzīves sīkumus, kosmētiku un parfimēriju, tāpat nav vēlama vīzu kārtošana. Atturies no jebkādām ilgtermiņa finansiālajām saistībām.

 

Mežāzis

Tev nevajadzētu iesaistīties darbībās ar pirkumiem, mājas režīma veidošanu, attēlu korekcijām un attiecību jautājumiem. Saziņa ar draugiem palīdzēs atrast pareizo risinājumu jebkurai situācijai, piemēram, lai atšķirtu lamatas no laimīgas sagadīšanās. Mēģinājumi tikt galā ar aktuālajiem notikumiem var būt neveiksmīgi.
 

Ūdensvīrs

Lai sasniegtu kaut ko, tev ir nepieciešams piemērot elastīgu taktiku un nekavējoties izmantot pašreizējās situācijas priekšrocības. Iespējams, tu atradīsi oriģinālu apkārtceļu savam mērķim. Tavas lieliskākās īpašības šodien būs draudzīgumus un atvērta domāšana.

 

Zivis
Centies šodien nepadoties saviem slepenajiem trūkumiem un nedemonstrēt tos apkārtējiem cilvēkiem. Zvaigznes uzsver, ka tu nedrīksti dalīties  informācijā par savu privāto dzīvi ar neuzticamiem cilvēkiem. Stiprā dzimuma šī zvaigznāja pārstāvjiem nav ieteicams strādāt pie kāda svarīga jautājuma kopā ar sievieti.

 

Lai jauka tev šī diena!

Iepriekšējais rakstsŠausmīgs negadījums uz gājēju pārejas nofilmēts Rīgas centrā
Nākamais rakstsRīdzinieks vairākas dienas neierodas darbā, kolēģi ceļ trauksmi – viņu atrod vannā… – VIDEO