Šī kopumā solās būt labvēlīga diena, tomēr mums jāatceras būtiska mācība –vēlmēm ir jāsaskan ar vajadzībām. Uz priekšu! 

Auns

auns-zalaja-apli-ieksa-1

 

Kas tev šķita viegli un atrisināms bez problēmām, šodien izrādīsies visgrūtākais uzdevums. Ārēju likumsakarību dēļ, daži no taviem plāniem vienkārši nestrādās. Kāds no šajā zīmē dzimušajiem nespēs turēt savu vārdu, vai vilsies pats sevī. Zvaigznes iezīmē, ka šobrīd vari piedzīvot attiecību krīzi, kas daudzējādā ziņā ir radusies galvenokārt tevis dēļ.

 

 

Vērsis

versis-zalaja-apli-ieksa-1

Tavs mīļotais cilvēks var būt visai izolēts un atturīgs, nevēloties atbalstīt jebkādus tavus centienus. Tavi mēģinājumi panākt to, lai jūs spētu atklāti izrunāties var pilnībā neizdoties. Neuzstāj uz savu viedokli, pretējā gadījumā pagaidu atsaluma vietā tev jāgatavojas ilgstošām konfrontācijām.

 

Dvīņi

dvini-zalaja-apli-ieksa-1

Tavas šīs dienas cerības būs nedaudz pārspīlētas. Zvaigznes norāda, ka tu vari saņemt sliktas ziņas, atteikumu vai nopietnu aizrādījumu. Iespējams, tev būs daudz papildus darbu. Šī diena paredz, ka vari doties kādā izbraukumā vai tikties ar sen neredzētiem draugiem.

 

Vēzis

vezis-zalaja-apli-ieksa-1

Mīlas attiecības nebūs tik patīkamas kā ierasts. Visam var traucēt kāda nepatīkama saruna starp tevi un mīļoto cilvēku. Kāda ziņa no interneta var provocēt konfliktu. Šodien tu vari būt pārāk atturīga, kritiska vai vienkārši sliktā noskaņojumā.

 

Lauva

lauva-zalaja-apli-ieksa-1
Šodien tu būsi piesaistīta savai mājvietai, bet apzināsies, ka tev ļoti trūkst mājīguma tajā. Savstarpējā spītība var radīt nepatīkamus argumentus vai klusuma periodu attiecībās. Tāpēc tev būs garlaicīgi bez draugiem un cietīsi no ģimenes izpratnes trūkuma.

 

Jaunava

jaunava-zalaja-apli-1

Šī nebūs tā labākā diena jautrībai un vaļsirdīgām attiecībām. Zvaigznes norāda, ka pat tuvākie cilvēki var izvēlēties sadarboties ar tevi tikai tad, kad viņiem patiešām tas vairs nebūs atliekams. Tava veselība var būt atkarīga no tā, cik disciplinēta esi, cik labi apzinies un ievēro dažādas robežas. Zvaigznes norāda, ka tikai tu pati esi vainojama pie lielākās daļas savu nepatikšanu.

 

Svari

svari-zalaja-apli-ieksa-1

 

Tev nāksies stāties pretī finansiāliem ierobežojumiem vai nespēsi piekļūt dažiem nozīmīgiem resursiem. Tavas finansiālās prioritāte var būt saistītas ar vecāku vai bērnu vajadzībām. Ja šodien daudz kas tev radīs satraukumus un pārdzīvojumus, iepriekš izplānota ballīte, pastaiga vai romantiska tikšanās var tikt apdraudēta.

 

Skorpions

skorpions-zalaja-apli-ieksa-1
Tava norobežošanās var radīt problēmas visiem visapkārt, ieskaitot tevi pašu. Citas kvalitātes traucēs dabisko mijiedarbību ar pasauli. Šodien tu būsi īpaši noslēpumaina, pārmērīgi kritiska un ar izteikti zemu pašnovērtējumu. Šī ir diena, kad atsākies niecīgas nepatikšanas, iezīmēsies tavas apspiestās bailes un kompleksi.

 

Strēlnieks

strelnieks-zalaja-apli-ieksa-1

Tavs dabiskais entuziasms šodien nepazudīs pavisam, bet gan ātri apdzisīs. Zvaigznes norāda, ka pastāv liela iespējamība nepatikšanām uz ceļa – sastrēgumi, nepieciešamība meklēt apvedceļu, slikts pakalpojums vai kas cits. Tāpat tu vari aizmirst un nozaudēt kādu svarīgu objektu, piemēram, tālruni. Var rasties spriedze starp tevi un kaimiņiem, klientiem, tuviniekiem, draugiem u.c. cilvēkiem tavā ikdienā.

 

Mežāzis

mezazis-zalaja-apli-ieksa-1

Šodien tu daudz domāsi par finansiālo labklājību, dažādiem taupības pasākumiem un uzkrājumu veikšanas nepieciešamību. Šīs lietas tev būs īpaši nozīmīgas, jo skaidri apzinies, ka bez stabilas finansiālās bāzes pat desmitā daļa no taviem plāniem nevar īstenoties.

 

Ūdensvīrs

udensvirs-zalaja-apli-ieksa-1

Šodien spēja palikt pozitīvai būs īpaši nozīmīga. Ja tu esi pieradusi pie pretējā, zvaigznes norāda, ka tev bez vilcināšanās ir jāpārtrauc šis ieradums. Brīdī, kad tu kļūsi vēsa un vientuļa – gan tiešā, gan pārnestā nozīmē – apdomā savus sasniegumus un perspektīvas, tev taču ir daudz lietu par ko lepoties!

 

Zivis

zivis-zalaja-apli-ieksa-1

Tu šodien neiebildīsi pavadīt dienu virtuālajā pasaulē vai norobežojoties no visa visapkārt, tomēr tas var būt saistīts ar dažādām negatīvām pieredzēm. Kāds var sākt tenkot aiz tavas muguras par to, ka esi nepareizi izvēlējusies prioritātes vai atklāti kritizēt par fundamentālām pārliecībām.

 

Lai šodien viss izdodas!

Iepriekšējais rakstsValsts policija dalās ar piektdienas rītā Rīgā uzņemtiem kadriem – VIDEO
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgam FEBRUĀRIM