Šī diena ir labvēlīga pirkumiem un sava šarma, valdzinājuma izmantošanai. Cilvēki ne vienmēr būs draudzīgi pret tevi, bet, ja atbildot nepieliesi papildus degvielu konfliktam, bet izrādīsi pacietību, visu izdosies ievērojami uzlabot.

 
auns-mil-horAuns

Šodien iespējami patīkami notikumi, kas norisināsies tavās mājās. Nepieciešamība pēc personīgās telpas, mājīguma un skaistuma apkārtējā vidē un veselīgākas pārtikas kļūs aizvien izteiktāka. Lai kur tu atrastos, visticamāk, šodien pēc iespējas ātrāk vēlēsies nokļūt atpakaļ mājās, jo tur jutīsies visērtāk un visdrošāk.

 

 

versis-mil-horVērsis
Šis ir brīnišķīgs laiks, lai demonstrētu savu muzikalitāti un literāro interesi, kā arī kulinārijas un citu praktisku iemaņu talantus. No rīta neatkarīgi no tā, ko pasāksi, tu, visticamāk, ļausies zināmai estētikai, tiecoties pēc skaistuma un harmonijas visapkārt. Otrajā dienas daļā vari mēģināt padarīt savas aktivitātes daudzveidīgākas, modernākas un novatoriskākas.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Cilvēki tev visapkārt šodien būs visai emocionāli. Pirmajā dienas pusē viņi var būt arī daudz pieklājīgāki nekā ierasts. Tas attiecas ne tikai uz tavu regulāro paziņu loku, bet arī priekšniecību un biznesa partneriem.
 

 

 

vezis-mil-horVēzis
Tavus talantus šodien var atzinīgi novērtēt un pamanīt ne tikai ģimenes locekļi, radinieki vai tuvākie draugi, bet arī cilvēki no tālienes, kuriem piemīt ietekme un autoritāte šajās tev tik interesējošajās jomās. Diena radīs labvēlīgus apstākļus tam, lai tu piedāvātu cilvēkiem savu palīdzību, kā arī tā ir piemērota  mākslas baudīšanai, mīlestībai, atpūtai, tuviem ceļojumiem un garīgās izaugsmes palielināšanai.
 

 

lauva-mil-horLauva

Šodien garīgais jūtīgums, uzticība, rūpes un altruisms var ieņemt vadošo lomu tavā dzīvē. Visai parocīga var izrādīties tava spēja saglabāt personīgos uzskatus,  ģimenes locekļu vai kādu citu noslēpumus, kā arī prasme lieliski pārvaldīt kopīgo mantu. Rīts veicinās kopīgo ienākumu palielināšanu un veiksmi kādos sadarbības projektos.

 

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Tavs jutīgums, smalkjūtīgums, muzikalitāte un intuīcija kļūs aizvien izteiktāka. Tieksme pēc mīlestības, noslēpumainības, noslēgtības un altruisma var gandrīz robežoties ar negaidītu nepieciešamību pēc upuriem, uz ko tu vari nebūt gatavs.

 

 

svari-mil-horSvari 
Tava nosliece pēc harmonijas un miera šodien kļūs spēcīgāka. Noteikt konkrētus mērķus var izrādīties visai viegli, nepiespiesti un bez spriedzes. Šis ir veiksmīgs brīdis strīdu risināšanai. Ja tas izrādās grūtāk nekā domāji – kļūsti maigāks, atklāti sirsnīgāks un pretimnākošāks. Tās būs papildus pūles, taču šādi panāksi mierīgāku līdzāspastāvēšanu.

 

 

 
skorpions-mil-horSkorpions
Zvaigznes uzsver, lai šodien lieki netērē savu laiku. Agrs rīts piedāvās brīnišķīgus apstākļus, lai formētu un uzlabotu romantiskas attiecības, kā arī, lai stabilizētu, koptu un padziļinātu esošās saiknes. Savstarpēja, aizraujoša komunikācija un attiecību svinēšana ar tev nozīmīgiem cilvēkiem var būt ideāla šodien!

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks 

Tavas attiecības ar vistuvākajiem būs mierīgas, sirsnīgas, pieklājīgas un bez rūpēm. Patiess prieks par šķēršļu pārvarēšanu vai apzināšanās, kā ir izdevies veiksmīgi izvairīties no tiem, var pievienot papildus optimisma devu. Īpašas iniciatīvas mājās ieteicams labāk īstenot jau sākot ar agru rītu.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis
Garīgā harmonija starp tevi un apkārtesošajiem izrādīsies par  visnoteicošāko garantiju panākumiem. Ja dod priekšroku tradicionālākām metodēm, lai uzsāktu un uzturētu kontaktus, tev vajadzētu izvēlēties rīta stundas tā īstenošanai. Visas kopīgas iniciatīvas arī vēlams plānot dienas pirmajā pusē.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Darbs un izklaides šodien izrādīsies daudz patīkamākas, siltākas un psiholoģiski komfortablākas. Planētas tomēr brīdina, lai šādas emocijas negaidi tikai no citiem, sāc rīkoties un darboties pēc labākās sirds patikas  jau agri no rīta, pūlies cik iespējams! Šodien būs daudz efektīvāka partnerība, savstarpējā miera un harmonijas radīšana, nevis vienpusēji, varonīgi centieni, kā arī absolūta pasivitāte.

 

 

zivis-mil-horZivis

Planētas iezīmē, ka šī neapšaubāmi solās būt veiksmīga diena. Tomēr daudz kas būs atkarīgs no tā, kā tu reaģēsi uz daudzām lietām: vai vairāk tieksies izpatikt citiem vai vēlēsies, ka visa pasaule grozās ap tavu brīnišķīgo personību. Visticamāk, abos gadījumos būsi apmierināts ar to, kā lietas attīstīsies un virzās uz priekšu.

 

 

Lai veiksmīga diena!

Iepriekšējais rakstsMadonna publisko pārsteidzoši pikantu foto un nāk klajā ar paziņojumu
Nākamais raksts44 saslimuši, 2 miruši… Iespaidīgo Covid-19 uzliesmojumu “Mārsnēnos” varēja atklāt daudz agrāk