Auns

Šodien savā īpašumā iegūsi ko ļoti vērtīgu. Tiesa gan, par konkrēto lietu nāksies samaksāt nedaudz vairāk, nekā biji plānojis. Sakarā ar šiem izdevumiem, nāksies atteikties no kāda cita kārota pirkuma, bez kura gan pilnīgi mierīgi arī vari iztikt. Vēl šajā dienā saņemsi jaunumus par kāda tuvinieka atveseļošanos, ar kuriem padalīsies arī ar pārējiem ģimenes locekļiem.

 

 

Vērsis

Šī diena ne ar ko īpašu atmiņā nepaliks. Visai mierīgi noslēgsi darba dienu, lai vakarā varētu atpūsties. Vakarā kopā ar ģimeni varēsi atpūsties, piemēram, pavadot ģimenisku vakaru mājās mierīgā gaisotnē. Taču var gadīties, ka tiklīdz ķersies pie kāda darba, nevarēsi vien no tā atrauties, iespējams, tas ir kas labu laiku atlikts. Patiesi izbaudīsi šo darbu un tas palīdzēs pilnībā relaksēties no dienas laikā uzkrātās spriedzes. 

 

Dvīņi

Šo dienu ieteicams pavadīt mierīgi. Met pie malas steigu it visās dzīves jomās, sevišķi darbā. Piestrādā rūpīgāk pie kāda sava pašreizējā projekta, pievēršot uzmanību katrai vismazākajai detaļai, kurai iepriekš nepiešķīri nekādu vērību. Nesatraucies, ja tava darba diena noslēgsies vēlāk, nekā kolēģiem. Ieguldītais darbs pavisam noteikti atmaksāsies ar uzviju.

 

 

Vēzis

Šodien nāksies uzņemties kādu sev visai svešu lomu nozīmīgā ģimenes pasākumā. Iespējams, tuvinieki tev uzticēs tostu teikšanu, vakara vadītāja vai bērnu pieskatītāja pienākumus. Lai nu kā, tev nāksies pārkāpt pāri sev raksturīgajam kautrīgumam un bailēm. Kad būsi to izdarījis, varēsi sākt baudīt savus jaunos pienākumus un pierādīt sev, ka nekas nav neiespējams.

 

 

Lauva

Šodien dosies bezgalīgi ilgā iepirkšanās tūrē, kur, pamatojoties uz internetā izlasītiem ieteikumiem, izvēlēsies garderobi drīzumā gaidāmajām brīvienām. Iegādāsies vairākas lietas, kuras komplimentēs tavam izskatam, taču īpaši iepriecināts būsi par kādu stilīgu, spontāni iegādātu aksesuāru, kurš lieliski izcels tavu personību.

 

 

Jaunava

Šodien nokļūsi kaislību pilnā virpulī. Cilvēks, kurš tevi tajā ievilks, to pat nenojautīs, jo tev ļoti labi izdosies noslēpt savas jūtas un emocijas.  Tu centīsies tās apslāpēt, zinot, ka tavam sirdsāķītim jau ir sava otrā pusīte. Lai arī uz īsu brīdi kādam, iespējams, izdosies novērst tavu uzmanību no šīs bezcerīgās mīlestības, jau drīzumā atkal atgriezīsies pie personas, kura tev iekritusi sirdī.

 

 

Svari

Šodien ieteicams mazāk domāt un vairāk darīt. Kad tev tiks uzdots nopietns jautājums saistībā ar tavas karjeras nākotni, centies nekavēties ar atbildes sniegšanu. Prasot laiku pārdomām, tavs sarunu partneris sapratīs, ka neesi īsti gatavs piekrist viņa piedāvājumam un vērsīsies ar to pie kāda cita. Rezultātā vilinošā iespēja var iet tev gar degunu un tikt kādam no taviem kolēģiem.

 

 

Skorpions

Tu patiesi izbaudīsi šīs dienas notikumus. Dosies uz sava vai tuvinieku bērna izlaidumu, kur uz skatuves redzētais tevī raisīs neapturamas, emociju un prieka pilnas asaras. Nesatraucies, tu nebūsi vienīgais. Pasākums gan tevi, gan apkārtējos mudinās gremdēties arī savās bērnības atmiņās.

 

 

Strēlnieks

Šodien iegūsi pilnīgu prāta un dvēseles mieru. Veiksmīgi ticis galā ar saviem darba pienākumiem, nodosies atpūtai labākā drauga vai draudzenes kompānijā. Ja abi esat sirdī brīvi, tad pastāv liela iespēja, ka ļausieties flirtam ar pretējā dzimuma pārstāvjiem. Ja kāds no jums nesen pārtraucis savas attiecības, ieteicams izvēlēties kādu klusāku aktivitāti, piemēram, iepirkšanos vai došanos pastaigā.

 

 

Mežāzis

Šajā dienā gūsi laimestu kādā loterijā. Lai arī balva nebūs liela, tā tevi iedvesmos ieguldīt papildus līdzekļus konkrētajā spēlē, lai nākamreiz laimesta apjoms būtu ievērojami lielāks. Lai nu kā, neaizmirsti, ka tas, ka tev šoreiz paveicās, nenozīmē, ka paveiksies arī nākamreiz, kā rezultātā investīcijas var neatmaksāties. Labāk ieguldi naudu kādas savas biznesa idejas attīstībā.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien profesionālajā vidē jutīsies gluži kā skolā. Rūpīgi izstudēsi katru kāda aktuāla projekta niansi, kā rezultātā spēsi sasniegt brīnišķīgus rezultātus. Darba gaitā apstiprināsies tavas bailes un atradīsi kādu kolēģa pieļauto kļūdu. Kad būsi to izdarījis, neaizmirsti informēt arī savu darba biedru, lai mudinātu viņu un pārējos turpmāk rūpīgāk pārbaudīt savu darbu.

 

Zivis

Šodien ieteicams akli nepaļauties uz kāda tuvinieka vai drauga sniegto padomu. Lai arī viņš vēl tev tikai labu, viņa viedoklis ir un paliek subjektīvs. Neviens tev nespēs dot vienu vienīgo, pareizo atbildi uz jautājumu, vai esošās attiecības ir vērts turpināt, vai nē. Tas jāizanalizē un jāsaprot tev pašam. Klausi savai sirdsbalsij.

 

Lielisku dienu!

 

Iepriekšējais rakstsIzskan pilnīgi jaunas ziņas par populāro TV3 seriālu “Nemīlētie”
Nākamais raksts“Izejas nav!” Latvijā dzimušā ukraiņu puisēna mamma tomēr nolēmusi riskēt