Iespējams, šodien daudzas lietas nešķitīs tādas, kādas tās ir. Īpaši tas varētu tikt attiecināms uz personīgo simpātiju un jūtu jomu. Ja izvēlies draugus, biznesa partnerus utt., nevadies tikai pēc savas sirds balss, bet arī pēc veselā saprāta.

 

Auns

Ticams, ka šodien tu dosies sarežģītā ceļojuma misijā. Tas būs daudz vienkāršāks un mazāk nogurdinošs, ja līdzi paņemsi uzticamu partneri. Izvēloties šo cilvēku, šoreiz nevajadzētu vadīties pēc personīgajām simpātijām un antipātijām. Galvenais ir tas, ka šim cilvēkam ir augsts profesionalitātes līmenis un pieredze.

 

 

Vērsis

Šodien tev būs grūti noskaidrot, kas ir vissvarīgākais un kas mazāk svarīgs. Līdz pat brīdim, kad tev nebūs konkrēta plāna, tu riskēsi laist zudumā savu enerģiju. Ja netiec galā ar laika plānošanu, tev vajadzētu vakarā apsēsties, lai uzrakstītu galvenos pieturas punktus un apdomātu, kur un ko jaunu iemācīties. Neapšaubi laiku, ko velti pašizglītošanās procesam. Tas ir ieguldījums nākotnē.

 

 

Dvīņi

Šodien, iespējams, beidzot sāksi atgūties no emocionālās ietekmes, ko pār tevi guvis (vai varbūt kaut ko nevietā izteicis) kāds tuvs cilvēks. Var gadīties, ka līdz šim vienkārši nesaprati to, kāpēc šī persona tev pateica vai izdarīja konkrēto. Drīz viss kļūs skaidrs. Visticamāk, izrādīsies, ka šis cilvēks ir dusmīgs uz tevi, jo esi ieguvis ko tādu, ko gribēja viņš.

 

Vēzis

Šodien tev grūtības sagādās koncentrēšanās pienākumiem un teju visu laiku domāsi par šīm brīvdienām. Tās teju ik uz soļa tev atgādinās par sevi vai liks fantazēt par to, kādas tā būs. Tev vajadzētu atvēlēt laiku atpūtai un kārtīgi izgulēties, lai atjaunotu enerģiju darbam.

 

 

Lauva

Iespējams, šodien kļūsi par personīgo mentoru kādam pazīstamam cilvēkam. Var gadīties, ka šis cilvēks tev kļūs pat par labu draugu. Tomēr darba laikā tu spēsi nodalīt darāmo no privātām lietām, liekot viņam strādāt un rūpīgi mācīties, kas un kā ir jādara. Tas var šim cilvēkam nepatikt, tāpēc var gadīties, ka jauniegūtā un strauji uzplaukusī draudzība beigsies jau šodien.

 

 

Jaunava

Var gadīties, ka šodien ļoti nogursi, jo ilgstoši nāksies uzturēties kāda nepatīkama cilvēka klātbūtnē. Visticamāk, tev ar viņu nāksies komunicēt. Vēlāk varēsi atviegloti uzelpot un detalizēti izstāstīt mājiniekiem par piedzīvoto. Taču uzmanies – iespējams, viss vēl nav beidzies. Šī kaitinošā persona tevi sameklēs kādā no sociālajiem tīkliem un turpinās uzmākties ar saviem jautājumiem.

 

 

Svari

Šodien tev nevajadzētu uzsākt neko sarežģītu un grandiozu. Tavs enerģijas līmenis nebūs visai augsts, un spēki pietiks tikai īsiem mirkļiem. Ja tu atteiksies saprast to, ka tevi māc nogurums, tavas uzvedības sekas būs visai neparedzamas. Ja tev ir nepieciešams kaut ko noteikti paveikt, palūdz palīdzību kādam, kuram uzticies. Ja nepaveiksi vajadzīgo vai padarīsi to nekvalitatīvi, cietīs tava profesionālā reputācija.

 

 

Skorpions

Šodien tu atteiksies ņemt vērā padomu, ko tev sniegs kāds radinieks vai tuvs draugs. Šī persona, visticamāk, mēģinās tevi atturēt no bīstamas kļūdas (iespējams, saistībā ar personīgo biznesa projektu). Turklāt tev patiešām nav nepieciešams riskēt ar naudu, kuru tik rūpīgi esi taupījis. Vispirms noskaidro, kādas problēmas var rasties tavā ceļā un tikai tad izmēģini kaut ko praksē.

 

 

Strēlnieks

Iespējams, šodien beidzot varēsi izbeigt konfliktu ar kādu no saviem radiniekiem. Tajā pašā laikā gan tu, gan otrs iesaistītais cilvēks sapratīsiet, ka šis pamiers ir diezgan trausls. Vēloties saglabāt mieru, kas valda starp jums, jūs abi īpaši rūpīgi izvēlēsieties to, ko un kā teikt. Ticams, ka šobrīd un turpmāk jūs spēsiet sazināties vien diezgan saspringtā veidā tāpat kā cilvēki, kuri viens otram nepavisam neuzticas.

 

 

Mežāzis

Šodien vajadzēs piekāpties kompromisam ar paziņu. Atbalsti lēmumus, ko pieņem tava komanda, pretējā gadījumā tu kļūsi par melno aitu šo cilvēku vidū. Taču tas neliedz arī tev izteikt savus ieteikumus un domas, tiesa – tos nevajag uztiept. Pateicoties taviem jaunievedumiem, šis projekts kļūs vēl labāks, un visi to novērtēs.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien tu būsi ļoti aizņemts darba lietās, jo īpaši, ja nodarbojies ar uzņēmējdarbību, tas tev palīdzēs izcelties uz apkārtējo fona. Iespējams, pēcpusdienā saņemsi kādu ļoti vilinošu piedāvājumu. Visticamāk, tu bez šaubām un vilcināšanās piekritīsi tam. Ļoti ticams, ka tas būs saistīts ar ceļošanu uz ārzemēm vai ko tamlīdzīgu.

 

 

Zivis

Šodien tu būsi patiesi pārsteigts par savu veiksmi. Ticams, ka būsi nodrošinājis lielus panākumus darba lietās, gūsi veiksmi personīgajās un pat varēsi iegūt nelielu laimestu loterijā. Vienīgais, kas var šo veiksmi iztraucēt vai atņemt to tev, ir tava iedomība. Nepaļaujies pārlieku uz savām uzvarām un nelielies par tām visapkārt, labāk esi piezemēts un kluss. Veiksmei nepatīk pārmērīga plātīšanās, kas nozīmē, ka tā atgriezīsies pie tevis tikai tad, kad kļūsi pacietīgāks un piezemētāks.

 

 

Jauku dienu!

Iepriekšējais rakstsCeltnieks Vidzemes pusē nespēj noticēt dzīves pavērsienam
Nākamais rakstsDārza labiekārtošana no nulles: Kā ierīkot?