Auns

Privātajā dzīvē tavi apgriezieni šajā dienā būs visai lēni. Daļēji atbrīvosi sevi no atbildības, nolemjot, ka no šīs dienas it visus jautājumus vispirms pārrunāsi ar savu otro pusīti. Viņš, savukārt, nesteigsies ar lēmumu pieņemšanu, kā rezultātā jūsu starpā var iestāties ilgāks klusuma periods. Dzīvosiet katrs savu dzīvi, darīsiet katrs savas lietas un ar laiku attiecībās izjustā vientulība sāks šķist kā norma.

 

Vērsis

Šodien vairākas stundas meklējot dāvanu kādai sev svarīgai personai. Nolemsi pateikt paldies šim cilvēkam, kurš daudz palīdzējis tev virzīties augšup pa karjeras kāpnēm. Atceries, ka viņam izvēlētajai dāvanai ir jābūt visai dārgai un ievērības cienīgai. Ja reiz esi nolēmis pateikties, tad neskopojies un paturi prātā, ka viņš tev ir palīdzējis vairāk, nekā tikai vienu vai divas reizes.

 

Dvīņi

Šo dienu ieteicams nepavadīt, risinot apkārtējo cilvēku problēmas. Pašlaik savu uzmanību un enerģiju nepieciešams veltīt privātajai dzīvei. Atliec uz vēlāku palīdzēšanu draugiem un tā vietā steidz glābt savu laulību no krīzes vai pat šķiršanās. Dari visu, kas tavos spēkos, lai tavs partneris nesāktu krāmēt koferus. Ja ļausi viņam spert soli pāri māju slieksnim, pastāv liels risks, ka viņš nekad vairs neatgriezīsies pie tevis atpakaļ.

 

 

Vēzis

Šajā dienā tavs domu lidojums būs visai neskaidrs un haotisks. Kāds no apkārtējiem, iespējams, domās, ka esi gluži vienkārši radošs, abstrakti domājošs cilvēks, taču draugi un tuvinieki būs visai samulsuši, kad uz viņu uzdotajiem jautājumiem atbildēsi ar pāris neskaidrām frāzēm. Lai izvairītos no pārpratumiem, centies vispirms sakārtot savas domas un tikai tad uzsākt komunikāciju ar līdzcilvēkiem.

 

 

Lauva

Šodien nāksies veikt pāris reformas privātajā dzīvē. Precīzāk – samazināt savu pielūdzēju skaitu līdz vienam vienīgajam. Šo ultimātu uzstādīs cilvēks, ar kuru tikai nesen uzsāki romantiskās attiecības. Ierobežojumi attieksies arī uz komunikāciju sociālajos tīklos, telefonsarunām ar draugiem, kuri ir pretējā dzimuma pārstāvji, kā arī visu citu, ko tavs jaunais partneris uzskatīs par draudiem.

 

 

Jaunava

Šodien ieteicams netērēt savu laiku un enerģiju komunikācijai ar cilvēkiem, kuri fokusēti tikai un vienīgi uz savām interesēm un vajadzībām. Nejautā viņiem palīdzību sev svarīgos jautājumos – tā tiks atteikta. Viss, ko varēsi darīt – sekot viņu piemēram un pievērsties uz to, kas būtisks tev. Jau drīz sapratīsi, ka lieliski ar visu spēj tikt galā arī bez viņu palīdzības.

 

 

Svari

Šodien saņemsi ļoti svarīgu zvanu no kāda tuva drauga. Viņš tev piezvanīs, lai pavēstītu savas amora misijas rezultātus. Tie būs pozitīvi, kas nozīmē, ka jau pavisam drīz varēsi doties uz randiņu ar kādu, kurš iekritis tavā sirdī. Diemžēl, iespēja, ka šis mīlas stāsts būs ar laimīgām beigām, ir visai niecīga.

 

 

Skorpions

Šodien spēsi pilnībā atslēgties no ikdienas rūpēm un raizēm. Dosies apciemot kādu cilvēku, kurš tevi allaž uzņem ar mātišķu siltumu un rūpēm. Viņš parūpēsies par to, lai esi atpūties un gardi paēdis, savukārt tu tam visam ļausies, pie sevis domājot, ka garšīga maltīte, ūdens un svaigs gaiss patiesi bija tas, kas tev šobrīd nepieciešams. Neaizmirsti pateikt paldies.

 

 

Strēlnieks

Šodien gaidāma saruna ar labāko draugu. Viņš izstāstīs, ka vēlas iegādāties kādu lietu, kura ir arī tavu kārotāko pirkumu sarakstā. Tu apvainosi viņu ideju zagšanā, kas, protams, viņu pamatīgi aizvainos un vēl jo vairāk mudinās doties uz veikalu un nopirkt konkrēto preci. Diemžēl, tā kā tev tuvākajā laikā nebūs lieku līdzekļu tās iegādei, tad, kad to beidzot iegūsi savā īpašumā, izskatīsies, ka centies kopēt savu draugu.

 

 

Mežāzis

Šodien atradīsi jaunu dzīves mērķi. Tā nebūs materiāla vērtība. Iespējams, tā būs jaunu zināšanu un prasmju, piemēram, zinātnes, mākslas vai fotogrāfijas apguve. Lai nu kā, tā piešķirs tavai dzīvei pavisam jaunu jēgu un paplašinās tavu paziņu loku. Ar laiku pat tava gaita, uzvedība un runas stils kļūs elegantāks un izsmalcinātāks.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien atteiksi kāda kaimiņa uzaicinājumam doties uz šajā dienā ieplānotu ballīti, jo baidīsies, ka to apmeklējot nevarēsi pienācīgi atpūsties un sagatavoties jaunajai darba nedēļai. Diemžēl, tas tev neizdosies jebkurā gadījumā, jo ballītes radītais troksnis neļaus tev iemigt, līdz ar to nāksies doties pie kaimiņiem un laipni palūgt viņiem būt klusākiem.

 

Zivis

Šo dienu pavadīsi, cenšoties atgūt emocionālo līdzsvaru. To satricinās kāds visai liels konflikts mājās, kurš norisināsies agri no rīta. Lai arī tas ātri vien tiks atrisināts, ilgu laiku jutīsies uzvilkts. Lai nomierinātos, pavadi vairāk laika ar cilvēkiem, kuri tevi patiesi saprot. Tie var būt tuvi draugi vai kolēģi, ar kuriem komunicē gan darbā, gan ārpus tā.

 

Lielisku dienu!

 

Iepriekšējais rakstsDiemžēl ir nepatīkamas ziņas par laiku turpmāk – prognoze 7 dienām!
Nākamais rakstsKivičs pie Magones ierauga ko tādu, ka nespēj noticēt savām acīm