Planētu mijiedarbība ir labvēlīga, lai demonstrētu savu šarmu un prasmes publiski. Sociālā saskarsme paies bez konfliktiem. Būs vieglāk vienoties ar cilvēkiem – būsi tendēts uz kompromisiem.

 

auns-mil-horAuns
Šī ir laba diena, lai ceļotu un iegūtu jaunas zināšanas. Panākumi sagaidāmi juridiskajos jautājumos, visā, kas saistīts ar juridisko sfēru. Ja tu tikai nesen esi iepazinies ar šo jomu, uzreiz varēsi saredzēt tās daudzās  pozitīvās un cēlās puses, kā arī negatīvos aspektus un dažādus šķēršļus.

 

versis-mil-horVērsis
Sarežģītajās šīs dienas situācijās tava iedvesma un ticība saviem spēkiem, kā arī draugu atbalsts, būs tikpat noderīgs kā pamatīgs, pārdomāts plāns. Kādā grūtā finansiālā situācijā tu vari vērsties pēc palīdzības pie kāda no darba kolēģiem.

 

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Tava mīļotā cilvēka teju enciklopēdiskās zināšanas un romantisms parādīs tev jūsu partnerību vēl pievilcīgākā gaismā. Planētu stāvoklis vēlreiz apliecinās, ka tev ir ko mācīties no savas otras pusītes.  Ir pilnīgi iespējams, ka tu varēsi saņemt gan psiholoģisku, gan finansiālu palīdzību no šīs personas.

 

 

vezis-mil-horVēzis
Zvaigznes norāda, ka šis būs ārkārtēja godīguma un centības periods, kas pārmaiņus mīsies ar galēju slinkums un/vai sapņainību. Ievies dažus radošus elementus savā ikdienas darbā, vai mēģini tos darīt ar patīkamu mūziku fonā, tas palīdzēs sasniegt tavus mērķus daudz vieglāk.

 

 

lauva-mil-horLauva
Zvaigznes norāda, ka šī diena ir piemērota panākumiem un izklaidēm! Tās beigās tomēr tava vēlme pēc dzīves baudījuma var kļūt visai nepiemērota. Tas var kļūt par iemeslu kontroles zaudēšanai pār finansu situāciju vai var mudināt pārvērtēt tavu enerģiju.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Mēģini šodien atrast līdzsvaru starp savu vēlmi uzlabot sadzīves apstākļus un centieniem saglabāt savu māju kārtīgu. Ļoti ticams, ka būsi atbildīgs par šīm lietām vairāk nekā jebkurš cits, tieši tu jebkurā veidā vēlēsies, lai tavas ģimenes cerības un vēlmes īstenojas.
 

 

svari-mil-horSvari
Kad komunicēsi ar cilvēkiem, tev var nākties saskarties ar plašu jautājumu loku. Esi gatavs dzirdēt ne tikai to, kas ir patīkams un vēlams tavām ausīm un ego! Ļoti ticams, ka tajā pašā laikā tu saņemsi kādu sliktu ziņu vai tev nāksies uzklausīt kritiku, esi tam gatavs!
 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Neviens šodien neapstādinās Skorpionu no skaistas dzīves baudīšanas – bet tev vajadzētu apstāties un padomāt, lai pārliecinātos, ka tava rīcība neapdraud kādu ilgtermiņa projektu, ko tādu, kas prasījis no tevis daudz pūļu. Šī diena ļaus uzņemt un iegūt pietiekami daudz enerģijas, lai realizētu savas vēlmes!

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks
Zvaigznes norāda, ka maz ticams, ka tu varēsi pilnībā izbaudīt komunikāciju ar interesantiem cilvēkiem un spēsi turpināt brīvu un neatkarīgu māksliniecisko lidojumu. Tavs tiešais dienas pienākums – agrāk vai vēlāk, būs panākt un īstenot harmoniju ap sevi un saviem mīļajiem. Planētu stāvoklim ir tikai viens padoms tev: dari to, ko tu patiesi vēlies – savlaicīgi, lai atliek laika arī visu pārējo interesēm!

 

 

mezazis-mil-horMežāzis
Šodien tu galvenokārt būsi gatavs ziņkārībai, iecietībai un dāsnumam, taču, visticamāk,  tikai tad, kad tas solīs kaut kādu labumu tev pašam – vai tas būs, kas tūlītējs vai uz vēlāku laiku atliekams, ar materiālajiem līdzekļiem vai ar morāli saistīts, tu par sevi neaizmirsīsi! Tevi var piemeklēt domas par mīlestību un piedošanu.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs 
Šodien tev būs tieksme uz atvērtību, iecietību un mīlestību pret cilvēkiem, pat tad, ja tas tev pašam nesīs nepatikšanu iespējamības. Tavas diplomātiskās miera uzturēšanas prasmes būs lielisks šīs dienas ierocis, it īpaši, ja esi dzimis janvārī. Dzīve periodiski tomēr atgādinās,  ka dažkārt ir jābūt gatavam parādīt arī dūres.

 

 

zivis-mil-horZivis

Tu šodien būsi gatavs cēlam, skaistam žestam savu ideālu vārdā. Zvaigznes  iesaka nesteigties ar savu nodomu paziņošanu citiem. Tava vēlme rīkoties saskaņā ar saviem uzskatiem būs pilnīgi dabiska, tomēr praksē, tas var izrādīties grūts uzdevums!

 

 

Lai tev šodien viss izdodas!

 

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai nedēļai: 29. novembris – 5. decembris
Nākamais rakstsNaktī liela nelaime notikusi Latgalē