Ko zvaigznes sola šai pirmdienai, 29. martam?

 

 

aunsAuns

Auna zīmē dzimušajiem vajadzētu apzināties, ka tie, kurus pēdējo dienu laikā viņi ir centušies pakļaut sev, šodien ir tie, kuri paņems no zvaigznēm visu, ko tās spēj piedāvāt. Neslāpē savu degsmi, taču netraucē ar to citiem.

 

 

 
versisVērsis

Vēršus zvaigznes daudz neietekmēs un šī diena būs krietni mierīgāka, kā iepriekšējās. Daži centīsies sasmelt pēdējās dienās izlieto ūdeni, savukārt pārējie būs aizņemti paši savās ikdienas gaitās.

 

 

dviniDvīņi

Dvīņu zīmē dzimušajiem šī diena būs lieliska iespēja ne tikai steigšus padarīt iekavētos darbus, bet arī pierādīt savu vērtību tiem, kuri to apšauba. Tavs padarītais darbs būs īpaši iespaidīgs un vērā ņemams.

 

 

vezisVēzis

Vēži šodien būs enerģijas pilni un tās pietiks gan algotam darbam, gan darbam mājās, gan spontāniem plāniem. Lai gan šis enerģijas pieplūdums, ko tev sniegs zvaigznes, nāks tev tikai par labu, ņem vērā, ka pārāk liela aktivitāte var negatīvi ietekmēt komunikāciju ar apkārtējiem šajā dienā.

 

 

lauvaLauva

Lauvas zīmē dzimušajiem vajadzētu rēķināties ar to, ka daudzi jūtīgāku zīmju pārstāvji būs ietekmēti no pašreizējā zvaigžņu stāvokļa, kas nozīmē, ka Dvīņi, Zivis, Vēži un Svari iegūs otro elpu. Veic eksperimentu un piespēlē viņiem jaunus izaicinājumu un darba uzdevumus.

 

 

jaunavaJaunava

Jaunavas šodien centīgi darīs darbu, ko nepaguva pabeigt vakardien. Iepriekšējā diena lika tev vairākus šķēršļus iecerētā izpildei, taču šodien būsi spēkpilns atgriezties ierastajā ritmā un padarīt iekavēto.

 

 

svariSvari

Svariem šī diena var izvērsties visai interesanta un saspringta vienlaikus. Šodien tava palīdzība vairāk būs nepieciešama tieši spēcīgāko zīmju pārstāvjiem, tādiem, kā Auni un Ūdensvīri. Viņi ir pieraduši uzsākt konfliktus ar vājākiem, taču parasti rēķinās, ka nesaņems nekādu prettriecienu, līdz ar to nebūs tam gatavi.

 

 

skorpionsSkorpions

Skorpioniem vajadzētu rūpīgi izvērtēt, kur, kā un kam viņi šodien grasās iedzelt. Daudzi būs neierasti drosmīgi, spēcīgi un pārliecināti. Maltīte, kura tev parasti nav pat jāsakošļā, šodien tev var pamatīgi iestrēgt kaklā.

 

strelnieksStrēlnieks

Strēlniekiem šodien vajadzētu būt kā atbalstam ne tik spēcīgo zīmju pārstāvjiem. Daudzi no viņiem nokļūs sev neierastos, svešos apstākļos. Tu esi spējīgs lieliski saprast, piemēram, Dvīņu vai Vēža zīmju pārstāvjus un pozīciju, kādā viņi šajā dienā atrodas. Neliedz viņiem savu palīdzīgo roku un atbalstošo plecu.

 

 

mezazisMežāzis

Mežāža zīmē dzimušie vēlēsies pavadīt šo dienu, atgūstot pēdējā laikā iekavēto. Ieteicams būt izpalīdzīgam un doties talkā tiem, kuriem šajā dienā būs apkrauti ar papildus pienākumiem. Laba diena, lai parādītu sevi no labākās puses un sadarbotos.

 

 

udensvirsŪdensvīrs

Ūdensvīra zīmē dzimušajiem vajadzētu pamatīgi izvērtēt, ar ko šodien uzsākt spraigas diskusijas vai konfliktus. Šķietami vājāku zīmju pārstāvji, piemēram, Dvīņi un Zivis šodien nebūt nebūs tik bezspēcīgi tavā priekšā kā parasti.

 

 

 

zivisZivis

Zivju zīmē dzimušajiem vajadzētu izvēlēties mērķi, ko šajā dienā sasniegt un mesties iekšā darbos, lai to sasniegtu. Bieži vien tevi pārņem neizlēmība, taču šodien būsi spējīgs ne tikai pieņemt lēmumu, bet arī vienā vai otrā veidā tiešām panākt iecerēto.

 

 

Lielisku dienu!

 

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 28. marts
Nākamais rakstsVID pirms Lieldienām nāk klajā ar iedzīvotājiem būtisku informāciju