Dienas pirmā puse nodrošinās ievērojamas garastāvokļa svārstības. Centies izvairīties no rutīnas vai monotona darba, tas vēl vairāk sabojās garastāvokli. Otrajā dienas pusē atturies no jebkādām stingrām un cietsirdīgām darbībām. Meklē kompromisus un izvairies no konfliktiem. Mēģini pielāgoties dažādām situācijām.

 

auns-mil-horAuns

Pirmajā dienas pusē daudzas lietas var vienkārši jukt un brukt.  Vari būt vīlies par kādu pabeigtu darbu. Nepievērs pārāk lielu uzmanību negatīvajām domām un pārdzīvojumiem. Labāk nesāc  jaunus projektus, tā vietā analizē to, ko jau esi paveicis un centies tikt vaļā, atmet nevajadzīgo informāciju. Pēcpusdienā vari saņemt kādu impulsu darbībai.

 

versis-mil-horVērsis
Ja esi dzimis maija vidū, no rīta vari izrādīt ievērojamu loģiku un izturību. Tomēr šīs stundas ir vairāk piemērotas, lai noteiktu saprātīgus ierobežojumus tavām iniciatīvām. Pēcpusdienā tevi var pārņemt aizkaitinājums vai kas negaidīts, kā arī var izjukt kāds spontāns, slepens notikums.

 

dvini-mil-horDvīņi 
Zvaigznes norāda, ka tev vajadzētu izmantot rīta stundas, lai pabeigt pašreizējos uzdevumus. Ja esi dzimis jūnija vidū, tev tas vienkārši ir jādara! Tevi šajā dienā var piemeklēt arī ātri gaistošas negatīvas emocijas. Planētu stāvoklis iezīmē, ka tev vajadzētu ķerties pie jauniem projektiem dienas otrajā pusē.
 

 

vezis-mil-horVēzis

Zvaigznes norāda, ka, ja esi dzimis jūlija vidū, centies nepalaist garām rīta stundas, jo tās izrādīsies visproduktīvākās šajā dienā, jo īpaši profesionālajā, uzņēmējdarbības vai komerciālajā izpratnē. Šajā laikā tev tiks dota iespēja arī atvadīties no nereālām fantāzijām. Savukārt, dienas otrā puse var kļūt potenciāli problemātiska tiem šajā zvaigznājā dzimušajiem, kuri dzimuši jūnijā.

 

 

lauva-mil-horLauva
Zvaigznes norāda, ka tev vajadzētu censties turēt sevi rokās jau no agra rīta. Ir pilnīgi iespējams, ka tevi šodien gaida vilšanās. Bet nevajadzētu būt pārāk satrauktam par to, būs daudz prātīgāk, ja analizēsi radušās lietas un izdarīsi praktiskus secinājumus.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Planētas norāda, ka šī ir ārkārtīgi neproduktīva diena, kad runa ir par jaunu kontaktu izveidošu vai centieniem apspriest pašreizējās attiecības. Pat, ja  personīgās un biznesa attiecības šķitīs labas, necenties šajā dienā ieviest radikālas izmaiņas, pretī vari sagaidīt sašutumu un riskē izjaukt kādas personas plānus un ieceres.

 

 

svari-mil-horSvari

Tavs šīs dienas uzdevums ir censties izvairīties no iesaistīšanās nopietnās lietās, bez kāda būtiska iemesla. Ierobežo fizisko darba slodzi, lai saglabātu savu enerģiju. Tu noteikti nekļūdīsies, ja pavadīsi rīta stundas veicot savus ikdienas darbus, rūpējoties par ierastajiem mājsaimniecības darbiem un/vai domājot par savu veselību. Otrā dienas puse radīs apstākļus konfliktējošām interesēm un negatīvām emocijām.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Tava emocionalitāte un iedvesma no rīta būs saistīta ar noteiktiem ierobežojumiem. Planētu stāvoklis norāda, ka tev pašlaik ir nepieciešams zināms disciplīnas līmenis, īpaši radošajās aktivitātēs, kā arī –  mīlas dzīvē. Vajadzētu īpaši uzraudzīt savus bērnus. Pēcpusdienā gan negatīvas, gan pozitīvas emocijas ieņems daudz noteiktāku formu.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Planētu stāvoklis norāda, ka tev visas dienas garumā ir jācenšas būt nosvērtam un rāmam. Rīta stundās jebkādas nelielas problēma var iegūt traģiskus apmērus, īpaši, ja esi dzimis decembra vidū. Nesāc neko jaunu līdz pat dienas otrajai pusei.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Ja esi dzimis janvāra vidū, vari izmantot pirmo dienas daļu dažādām priekšrocībām. Tajā pašā laikā tev vajadzētu izvairīties no jaunu projektu uzsākšanas. Mēģini neietekmēties no citu cilvēku negatīvās attieksmes un noskaņojuma.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs 

Saglabā ekonomiskāku taktiku rīta pusē, centies nepieļaut nevajadzīgus izdevumus. Tev var būt tendence pakāpeniski padarīt savu ikdienu nedaudz prozaiskāku, novirzoties no interesantām idejām un aizraujošiem plāniem. Zvaigznes norāda, ka būs labāk, ja koncentrēsies uz finanšu problēmām tieši dienas pirmajā pusē. Pēcpusdienā tu arvien vairāk interesēsies par komunikāciju. 
 

 

 

zivis-mil-horZivis

No rīta tu vari piedzīvot sava partnera vienaldzība vai atturību no tiem, kuri tev ir nepieciešami. Planētas norāda, ka ir ieteicams pabeigtu esošos uzdevumus pirmajā dienas pusē. Pēcpusdienā emocijas var kļūt nekontrolējamas.

 

Lielisku tev gada trešo dienu!

 

Iepriekšējais rakstsSvētku laikā uz ceļiem Latvijā nofilmē dīvainu un ļoti bīstamu rīcību – VIDEO
Nākamais rakstsNedēļas otrajā pusē laiks jūtami mainīsies – prognoze 7 dienām!