Šai dienai būs diezgan liela relaksējoša ietekme, kas var kavēt plānoto darbību norisi. Ja iespējams, atcel visus darbus, lai pievērstos pilnvērtīgai atpūtai, lai vienkārši baudītu šo dienu. Atpūta ir ļoti nepieciešama.

 

Auns

Šodien tev vēlams koncentrēties uz sajūtu valstību. Tu darīsi visu, lai savas attiecības (gan romantiskās, gan draudzīgās) darītu pēc iespējas labākas, lai viss būtu aizvien jaukāk. Šo impulsu atbalstīs visi iesaistītie cilvēki, un tu spēsi viegli atrisināt arī nesaskaņas, ja tādas radīsies. Neaizmirsti, ka vakarā vajadzētu padarīt kādas lietas mājās. Ja nevēlies, lai tevi kāds traucē, izslēdz mobilo tālruni.

 

 

Vērsis

Šī diena sniegs tev iespēju atpūsties. Ja iespējams, dodies apciemot savus ģimenes locekļus. Vecāku, vecvecāku vai citu tuvu radinieku mājās tu varēsi justies kā bērns, kurš atrodas pilnīgā drošībā. Tiklīdz tu šiem cilvēkiem pastāstīsi par savām problēmām, viņi uzreiz spēs rast pareizās atbildes. Ja tev būs nepieciešama nauda, viņi atbalstīs tevi arī šajā ziņā, lai tu varētu atrisināt savas nebūšanas.

 

 

Dvīņi

Šodien tev nevajadzētu ļauties nekāda veida satricinājumiem. Centis kontrolēt savas emocijas, jo tieši tās var radīt nevajadzīgus konfliktus. Ja jūti, ka emociju ir pārāk daudz, pacenties atrast vietu un/vai nodarbi, kas tevi nomierina. Ticams, ka tavs pretinieks būs daudz spēcīgāks par tevi, tāpēc jo īpaši tev nevajag lieki tērēt savus spēkus. Sliktākais ir tas – ja nespēsi nomierināties un iesaistīsies konfliktā, cietīs tava reputācija.

 

 

Vēzis

Šodien tev iespējami lieli panākumi mīlas jomā. Ja tev jau ir pastāvīgs partneris, ticams, ka viņš sagādās tev ļoti jauku pārsteigumu. Tā varētu būt patiešām vērtīga dāvana, kā iegādei šis cilvēks būs iztērējis visus savus ietaupījumus. Ja tu esi viens, tev nav attiecību – šodien liktenis to var mainīt. Ticams, ka satiksi savu dvēseles radinieku. Tikai nesasteidz neko!

 

 

Lauva

Šodien ieteicams uzmanīgi ieklausīties visā, ko saka tava sirds. Šobrīd tikai tava sirds spēs precīzi noteikt un parādīt, kādā virzienā tev vajadzētu rīkoties. Nemeklē citus veidus, kā atrisināt savas problēmas. Tu tās spēsi atrisināt tikai pēc tam, kad beidzot sapratīsi sevi un nepārprotami varēsi noteikt, ko vēlies no savām pašreizējām attiecībām, kā arī vai vispār vēlies tās turpināt.

 

 

Jaunava

Šodien tev nav ieteicams pieņemt svarīgus lēmumus, jo īpaši, ja tas tiek darīts, pamatojoties uz emocijām. Ja tu kaut ko vēlies, nedari to un nemeklē iespējas vieglprātīgi, nekoncentrējot visus spēkus. Tas tāpēc, ka spontānu rīcību rezultātā var nākties piedzīvot lielus finansiālus zaudējumus. Neļaujies šādām kaprīzēm, tas ļaus izvairīties no lielām nepatikšanām. Koncentrējies uz kaut ko citu.

 

 

Svari

Šī svētdiena sola tev iespēju pienācīgi atpūsties. Ieteicams izgulēties, pavadīt laiku ar ģimeni un veltīt laiku lietām, ko nepieciešams padarīt mājās. Vakarpusē plāno savu brīvo laiku tā, lai pats gūtu konkrētu labumu un justos labi. Ja esi radošā darba darītājs, velti laiku arī tam, lai apdomātu savus nākamos soļus šajā jomā, jo pastāv iespēja, ka šodien izdomāsi, izdarīsi ko patiesi ģeniālu.

 

 

Skorpions

Ticams, ka šodien tu cietīsi no sekām, ko radīs pieaugoša kāda cilvēka ieinteresētība tevī. Tu nevēlēsies saņemt šādu uzmanību, taču nespēsi to pateikt skaļi. Tajā pašā laikā var gadīties, ka tavs romantiskai partneris kļūs aizvien, aizvien greizsirdīgāks pat par katru tev veltīto acu skatienu. Pastāsti viņam, kādas ir tavas domas par šo situāciju.

 

 

Strēlnieks

Šī diena nesīs tev viegluma sajūtu. Tu beidzot varēsi atbrīvoties no problēmām, kas tev ir bijušas kā slogs, iespējams, pat vairāku gadu garumā. Kad šī problēma beidzot tiks novērsta, jutīsi mieru un atvieglojumu, kas tev šo likstu dēļ trūka. Tagad svarīgi pavadīt laiku kopā ar sev mīļiem cilvēkiem un nedomāt par to, kas bijis. Uzraugi budžetu, uzsāc ietaupījumu veidošanu un neveic nekāda veida aizņēmumus.

 

 

Mežāzis

Ticams, ka tu šodien veiksi kādu ļoti sarežģītu misiju. Tu nolemsi, ka neviens, izņemot tevi pašu, nevarēs atjaunot mieru un harmoniju, kas valda starp kādu pāri, kuri ir tavā tuvāko draugu lokā. Tu dosies pie viņiem un uzsāksi sarežģītu dialogu par to, kā vērst visu par labu un atturēt viņus no šķiršanās. Taču ticams, ka tavai labajai gribai nebūs tik lielu panākumu, cik vēlējies.

 

 

Ūdensvīrs

Šo dienu tu varēsi pavadīt aizraujošā un pārsteidzoši romantiskā vietā. Tu apmeklēsi jaunas vietas un gūsi jaunus iespaidus. Šajā ceļojumā tu būsi kopā ar sev ļoti nozīmīgu personu. Ja šis cilvēks vēl nav tava otrā pusīte, ticams, ka šodien tas mainīsies, jo šī persona beidzot būs pārliecināta, ka jums ir jābūt kopā. Jums pat nevajadzēs neko vienam otram teikt, jo abiem tāpat viss būs skaidrs.

 

 

Zivis

Šodien, ticams, ka tu piedzīvosi vieglas skumjas. Var gadīties, ka tas notiks tāpēc, ka tu atcerēsies par personu, kuru mīlēji pirms kāda laika un sāksi viņu salīdzināt ar pašreizējo partneri. Šajos salīdzinājumos bijusī mīlestība uzvarēs. Var gadīties, ka šī mirkļa iespaidā nevajadzīgi apvainosi savu esošo partneri. Ieteikums – ja tiešām vēlēs savās attiecībās kaut ko mainīt, rīkojies delikāti. Neizmanto frāzes no sērijas: “Mans bijušais partneris to darīja labāk,” utt.

 

 

Lai jauka diena!

Iepriekšējais rakstsBrīvdienās un nākamnedēļ laiks ievērojami mainīsies
Nākamais raksts“Tomēr vienas nulles trūkst!” – Vecpiebalgas iedzīvotājs pēkšņi tiek pie milzīgas naudas