Piemērots laiks, lai kārtotu dažādas formalitātes un apmeklētu valsts iestādes. Vajadzētu sevī vairot pašdisciplīnu un atbildības sajūtu, būt punktuālam un godīgam. Diena būs labvēlīga radošām aktivitātēm, jo īpaši dziedāšanai un dejošanai. Iespējams, atklāsi sevī literāru talantu.

 

 

auns-mil-horAuns

Šodien tev nāksies rūpēties ne vien par sevi, bet arī par saviem tuvākajiem. Mēģini kontrolēt savas emocijas, pretēja gadījumā visu darbību kopums novedīs tevi pie pārpūles. Centies būt pacietīgs pat tajās situācijās, kad jūti satraukumu. Pirms ķeries pie darbu darīšanas, pārliecinies vai citiem pret to nav nekādu iebildumu.

 

 

versis-mil-horVērsis

Izvirzi sev mērķi, un tu notikti to sasniegsi! Dienas gaitā būs nepieciešama intensīva komunikācija un sadarbība ar kādu tuvu cilvēku par specifiskiem un steidzamiem jautājumiem (iespējams, tā varētu būt kāda steidzama vizīte pie radiem vai kaimiņiem). Nav ieteicams aizrauties ar pārlieku enerģiskiem pasākumiem.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien tavs dzinējspēks būs finanses vai citu cilvēku intereses. Ja tādu nav, šodien savu laiku izšķērdēsi diezgan nelietderīgi. Mēģini neizniekot savu enerģiju dažādiem nevajadzīgiem sīkumiem. Ja tu koncentrēsies uz vienu vai divām savām svarīgākajām lietām, tavi spēki vairosies un pārliecība par saviem spēkiem augs augumā.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Šodien tevi raksturos spēja rūpīgi strādāt un arī emociju vētras. Tavs garastāvoklis daudz un bieži mainīsies un, iespējams, tu nespēsi ne uzklausīt, ne izturēt kritiku. Mēģini savaldīties un neeksplodēt arī stresa situācijās, lai nenodarītu pāri ne sev, ne citiem.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šodien solās būt daudzas spēcīgas emocijas, taču pacenties neizrādīt tās apkārtējiem. Iespējams, tieši tas, ka neļausies savām emocijām, ļaus tev pašam justies labi un iedvesmot citus. Ja ir grūtības ar emociju savaldīšanu – nododies mājas darbiem. Esi piesardzīgs un atturīgs situācijās, kas nav īsti saistītas ar tevi.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šī diena sol dažu notikumu strauju attīstību un/vai pozitīvi spilgtu krāsu ieviešanu tajos. Jo enerģiskāk pievērsīsies tam, kas tev darāms, jo labāks rezultāts būs. Vēlies redzēt saldus sava darba augļus? Rīkojies! Ja kas vajadzīgs – vērsies pie ģimenes – viņi tev palīdzēs ka vien spēs!

 

 

svari-mil-horSvari

Tavas darbības līdz pat vēlai nakts stundai būs ļoti mērķtiecīgas. Uzmanies tikai, ai nepārpūlies ne fiziski, ne garīgi. Piesardzīgs esi ar tēriņiem – nesvaidies ar naudu pa labi, pa kreisi, rūpīgi apdomā savus pirkumus. Pretējā gadījumā, iespējams, nāksies ciest pamatīgus zaudējumus ilgākā laika periodā.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Zvaigznes tev šodien sniegs optimismu, drosmi un pašapziņu. Lieliska diena dažāda veida pasākumiem. Ja pieliksi pienācīgas pūles, tavs bizness virzīsies augšup, iespējams, pat tik ļoti, ka pats būsi pārsteigts par to. Būsi pārsteigts arī par to, cik ļoti tava intuīcija par kādu lietu bijusi patiesa. Iespējams, saņemsi daudz vairāk atbalsta no apkārtējiem nekā gaidīji.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Acis darba izbijās, rokas darba nebijās. Šodien vari atļauties darīt visu, kas nepieciešams. Esi drosmīgs un apstākļi izvērsīsies tev par labu, neļaujot iekļūt nepatikšanās. Uzmanība ir nepieciešama vienīgi tehniska rakstura darbos, pārtikas izvēlē un seksuālajā dzīvē. Kontrolē savas emocijas!

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šī diena varētu būt stresa un konfliktu pārpilna. Tavi ienaidnieki/konkurenti ir pietiekami spēcīgi, tāpēc tev nāksies sagatavoties, lai uzvarētu šo “cīņu”. Jebkurā situācijā pacenties ievērot piesardzību – neuzbrūc nenoskaidrojot apstākļus, tas attiecināms arī uz partnerattiecībām. Kontrolē savas dusmas un mēģini visu atrisināt mierīgā ceļā. Distancējies no tiem, kuri cenšas tevi sāpināt vai aizvainot.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

It visā, ko šodien dari, ieguldi visu savu dvēseli. Tiklīdz darīsi kaut ko tikai darīšanas pēc vai tāpēc, ka tas vienkārši jāpadara, tev nāksies saskarties ar dusmām, uzbudināmību, kas stipri ietekmēs darāmā rezultātu. Iespējams, šodien jutīsies nedaudz vieglprātīgs. Nav izslēgts, ka nāksies kādam palīdzēt – sniegt steidzamu palīdzību vai atbalstīt morāli.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šajā dienā tev būs raksturīgas šādas lietas – dāsnums, perfekcionisms, optimisms, nepacietība un dvēseles skaidrība. Izmanto šīs īpašības lietderīgi. Apkārt ir tik daudz lielisku iespēju, tāpēc nepalaid garām sev svarīgāko. Dari to, kas dara tevi laimīgu, esi ar mīļajiem un baudi dzīvi!

 

 

Lai tev šī diena tikai prieka mirkļus sniedz!

Iepriekšējais rakstsPirmspensijas vecuma madonietis kļuvis stāvus bagāts
Nākamais rakstsVai tiešām septembrī sagaidīsim slapju sniegu? Izskan jauna prognoze rudens sākumam