Šodien solās būt daudz un dažādu izmaiņu teju ikviena cilvēka dzīvē. Visvairāk šīs pārmaiņas rosinās jauniepazīti cilvēki, jauni pasākumi, hobiji un līdzīgas lietas. Tas nozīmē, ka daudz ko vari mainīt sev par labu.

 

 

auns-mil-horAuns

Šodien, pateicoties saviem stereotipiem, varēsi daudz ko teju paredzēt. Diezgan bezjēdzīgi būs šodien kaut ko nolemt, stingri ieplānot – tas nav vajadzīgs, nesola izdošanos. Neprognozē ne savu, ne apkārtējo cilvēku darbību. Iespējamas neparedzētas izmaiņas tavā veselībā vai ārstēšanas procesā.

 

 

versis-mil-horVērsis

Ja pēkšņi rodas kāds vilinošs piedāvājums – tāds, kas ir teju neticams – ir jāievēro priekšrocība. Uzmanies arī no savām priekšnojautām. Pirmkārt, var gadīties, ka solītais nav visai viegli realizējams, otrkārt – reālais rezultāts var pavisam neatbilst tavām cerībām, tādēļ nepārsteidzies.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Iespējams, ticamākas kļūs izmaiņas tavā ģimenes dzīvē vai karjerā. Ja esi dzimis jūnija vidū, vairāk iespēju, ka gadīsies neparedzētas situācijas, ko būs grūtāk pārdzīvot. Vajadzētu vairāk pievērsties paškontrolei un nosvērtībai, kā arī ievērot piesardzību.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Šodien būs liela iespēja vilties savās idejās vai cilvēku morāles vērtībās, kas viņiem piemīt. Ja jūti, ka dusmojies tik ļoti, ka teju zaudē kontroli, tev vajadzētu padomāt par to, ka neesi vienīgais cilvēks uz pasaules, ka kopā esam daudz un ikviens gribētu, lai viņam vienmēr ir taisnība. Taču tā nemēdz būt.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šodien tu vēlēsies izbaudīt vairāk miera, būt kopā ar saviem mīļajiem. Taču var gadīties, ka atmosfēra ap tevi bieži būs neskaidra un pat ne visai draudzīga. Var izraisīties kādi konflikti tehniskas dabas jautājumos, taču tu vairāk nekā citi spēsi šo situāciju “nogludināt”.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Jebkurās attiecībās šodien tev vajadzētu uzņemties atbildību labprātīgi, pretējā gadījumā tu būsi vienkārši spiests to darīt. Uzmanies no dažādām intrigām, jo šodien pat cilvēks, kuram visvairāk uzticies, varētu mēģināt tevi maldināt. Iespējams, ne ļaunos nolūkos, bet tomēr…

 

 

svari-mil-horSvari

Iespējams, šodien nāksies vairāk parūpēties par savu veselību. Var gadīties, ka piesardzīgu tevi darīs tieši tas, ka nav īsti skaidrs, ar ko sākt ārstēšanās procesu. Atturies no nezināmas un apšaubāmas izcelsmes zālēm, kā arī neizvēlies šodien procedūras, kas saistītas ar elektrību, šķidrumu un zemu temperatūru.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien tavs bērns vai kāds cits ļoti tev nozīmīgs cilvēks varētu tevi pārsteigt/apgaismot ar to, ka patiesībā tavi plāni nākotnei ir diezgan bezjēdzīgi. Tomēr neuztraucies – ir iespējams veikt dažādas korekcijas tā, lai tu gūtu vairāk iespēju un varētu izvirzīt reālākus mērķus.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šī nesolās būt viena no labākajām dienām – daudzi plāni sniegs diametrāli pretēju rezultātu cerētajam. Iespējams, grūti nāksies veikt savus pienākumus, par ko esi atbildīgs. Taču, ja kaut kas neizdodas – nenolaid rokas pie pirmās neveiksmes. Nomierinies un dari to, kas darāms.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šī diena ļaus tev justies laimīgam, taču ar nosacījumu, ka nebūsi egoistisks un nemanipulēsi ar citu cilvēku jūtām un interesēm. Esi atvērts komunikācijai un cilvēkiem, kuri lūdz tavu palīdzību. Pacenties pēc iespējas vairāk laika pavadīt kopā ar ģimeni.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien tev vajadzētu apdomāt, kā palielināts savus ienākumus. Padomā par to, ko vari darīt un kā vari darīt, lai to realizētu. Iespējams, no kaut kā nāksies atteikties nākotnes vārdā, taču tev vajadzētu uzticēties tam, ko vēlies un tam, kā pats esi plānojis to sasniegt. Rīkojies!

 

 

zivis-mil-horZivis

Šodien var gadīties, ka tevi pārņems domas, ka neesi visai apmierināts ar savu dzīvi. Iespējams, ne visai gribēsies ievērot noteikumus, bet vairāk rīkoties pēc saviem ieskatiem. Ja tev vajadzēs aizstāvēt savas tiesības – galvenais, esi pārliecināts par to, ko vēlies. Ar pārliecību un radošumu šodien varēsi izcelties.

 

 

Lai tev izdevusies šī diena!

Iepriekšējais rakstsCeļi Latgalē tik drausmīgi, ka glābēji netiek dzēst ugunsgrēku – VIDEO
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai nedēļai: 6. – 12. decembris