Šī diena solās ritēt ļoti ātri. Atmosfēra vairāk varētu atgādināt nedēļas nogali, un cilvēki vairāk būs vērsti uz personīgo dzīvi un dažādām patīkamām lietām, nevis visu uzmanību koncentrēs oficiālo pienākumu pildīšanai. Taču atceries – ja vēlies labi atpūsties, vispirms padari nepieciešamo!

 

 

Auns

Šodien tu nespēsi līdz galam pārvarēt savu apātisko noskaņojumu. Faktiski jau tajā nav nekā nepareiza, ka netiecies pēc iespaidīga rezultāta šodien, taču nevajadzētu palaist garām to, kas patiesi varētu būt svarīgs. Neesi vienaldzīgs pret to, kas tev pašam ir svarīgs, jo, piemēram, tavs draugs vai romantiskais partneris var sākt domāt, ka viņam tomēr nav pa ceļam ar cilvēku, kuram nekas neinteresē, kurš ne par ko nevēlas nopietni runāt.

 

 

Vērsis

Šodien tev nevajadzētu akli paļauties uz to, ko tev piedāvā vai sola apkārtējie cilvēki, jo īpaši – darba kolēģi. Ticams, ka pēdējā laikā esi pārvērtējis kāda cilvēka nozīmi savā dzīvē, jo viņa patiesā vēlme ir vien sava personīgā labuma gūšana. Ja tev rodas aizdomas par ko tādu, nebaidies noskaidrot patiesību. Ja tev ir vajadzīgs padoms, nebaidies to lūgt pat speciālistam.

 

 

Dvīņi

Tavu uzmanību šodien piesaistīs kāds jauns cilvēks, iespējams, jauns darba kolēģis. Ja šobrīd tev nav attiecību un šis cilvēks tev šķiet pievilcīgs, mēģini iegūt priekšroku un izvirzīties viņa redzesloka priekšplānā. Ja tev jau ir attiecības, nekādā gadījumā neiesaisties slepenā flirtā. Šoreiz šādā gadījumā nebūs runa tikai par morāles principiem, bet arī par to, ka šāda afēra var tev izvērsties ārkārtīgi bīstama – tu tiksi pieķerts.

 

 

Vēzis

Šodien gribot negribot tev nāksies domāt un pat satraukties par citu cilvēku neveiksmēm. Šo attieksmi un rūpes ļoti novērtēs kāds cilvēks, kurš tev patīk un/vai ir īpaši nozīmīgs. Tas gan nenozīmē, ka jūs uzreiz uzsāksiet romantiskas attiecības, taču apstākļi būs tam labvēlīgi. Kal dzelzi, kamēr tā karsta un uzaicini šo personu uz sarunu patīkamā atmosfērā. Mēģini mazāk runāt par sevi, bet vairāk klausīties tajā, ko tev stāsta šis cilvēks.

 

 

Lauva

Šodien no jauna uzplauks cerības, kas saistītas ar tavu personīgo dzīvi. Ticams, ka virtuāli vai reālajā dzīvē beidzot uzsāksi sarunu ar cilvēku, kura profilu vairākkārt esi izpētījis sociālajos tīklos. Tiesa, ticams, ka beigu beigās jūsu komunikācija neizvērtīsies tāda, uz kādu tu biji cerējis. Iemesls tam varētu būt lielās atšķirības, kas ir jūsu raksturos un daudzu lietu uztverē.

 

 

Jaunava

Šodien varēsi pievērst uzmanību tiem, kuriem kaut kādā lietā neveicas. Ticams, ka sniegsi palīdzīgu roku saviem kolēģiem, kuri ir arī tavu draugi. Ticams, ka palīdzēsi šiem cilvēkiem brīdī, kad uz spēles tiks likta pat viņu vieta projektā vai uzņēmumā. Vakarpusē visi varēsiet uzelpot, jo padarītais sniegs gandarījumu un drošības sajūtu.

 

 

Svari

Šodien parādi savu cilvēcīgumu, izlīdzot cilvēkam, kuram tas ļoti nepieciešams. Iespējams, tas būs tavs kaimiņš. Ticams, ka šis cilvēks būs kļūdījies, taču tas nebūs noticis viņa vainas dēļ. Esi izpalīdzīgs, uzklausi, centies palīdzēt rast iespējami labāko risinājumu. Ticams, ka pēc šī atgadījuma, jūs viens otrā atradīsiet īstus draugus.

 

 

Skorpions

Šodien tev būs grūtības rast kompromisu ar savu otro pusīti. Apspriežot atvaļinājuma plānus vai citus kopīgus notikumus, kas paredzēti tuvākajā nākotnē, visticamāk, jums katram būs savas domas un nostāja attiecīgajā jautājumā. Var gadīties, ka konflikts sāksies par to, ka nevēlēsieties viens otram dot izvēles iespējas. Labāk tomēr censties to nepieļaut, jo strīdam var būt ļoti nepatīkamas sekas.

 

 

Strēlnieks

Šīs dienas atmosfēra sniegs tev mieru. Darbā lietas noritēs mierīgi un spēsi gan veiksmīgi padarīt nepieciešamo, gan komunicēt ar kolēģiem, klientiem. Pēcpusdienā var nākties iesaistīties uzņēmuma reklamēšanas procesā, kas solās būt visai aizraujošs un rezultatīvs. Centies visu izdarīt tā, lai beigās ne tikai tu pats, bet arī visi apkārtējie būtu apmierināti ar padarīto.

 

 

Mežāzis

Šodien nebūsi visai veiksmīga lietās, kas saistītas ar mīlestību. Tu nespēsi rast labākos veidus un iespējas, kā palīdzēt mīļotajam vai labam draugam. Uzmanies arī no sarunām ar citiem cilvēkiem un no tā, kā tu izturies. Šodien būs labvēlīga augsne pārpratumiem, tāpēc mīļotais cilvēks varētu nepareizi saprast tevi dažādās situācijās. Nedod iemeslu apšaubīt tavu rīcību.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien varēsi īpaši izcelties, ja uzvilksi mugurā ko jaunu. Pat persona, kura pret tevi vienmēr ir bijusi greizsirdīga, sāks pievērst tev uzmanību. Mēģini izcelt savu personību un ieviest jaunas krāsas dzīvē ar apģērba palīdzību! ja tev šobrīd nav attiecību, ticams, ka šodien spēsi piesaistīt kāda cilvēka romantisko interesi. Smaidi!

 

 

Zivis

Šodien, iespējams, saņemsi ļoti vērtīgus padomus par savas karjeras nākotni. No sirds pasaki paldies personai, kura atvērs tavas acis uz vairākām svarīgām lietām. Jo īpaši svarīgi tev ir attīstīties, ja jūti, ka pašreizējā vietā un situācijā esi sasniedzis visu iespējamo. Ja neesi līdz galam apmierināts ar pašreizējo situāciju, dod sev iespēju profesionālai pašattīstībai.

 

 

Lai lieliska tev šī diena!

Iepriekšējais rakstsSinoptiķiem ir pavisam jaunas ziņas par laiku šonedēļ – prognoze 7 dienām!
Nākamais rakstsĻoti svarīga ziņa raidījuma “Latvijas Sirdsdziesma” faniem