Maija pirmspēdējā nedēļa ir klāt, tās beigās sola arī nedaudz siltāku laiku – tomēr tuvojas vasara. Aplūko, kāda šī nedēļa solās būt tev!

 

 

auns-zalaja-apli-ieksa-1Auns

Ja veltīsi laiku tam, lai noskaidrotu dažādu situāciju cēloņus, visticamāk, izrādīsies, ka tavas problēmas nav tik lielas kā tavas bailes par tām. Arī tava finansiālā situācija šonedēļ būs ļoti svārstīga, iespējami arī jauni pavērsieni. Palūkojies uz savām vajadzībām, tev ir jāatrod veids, kā panākt vēlamo ar iespējami vienkāršākiem līdzekļiem. Pievērs uzmanību tam, ko un kā tu dari, nedarot neko tādu, par ko šaubies.

 

 

versis-zalaja-apli-ieksa-1Vērsis

Iespējams, sāksi domāt par dzīvesvietas maiņu vai ieviest jebkādas citas pārmaiņas savā dzīvē vai ikdienā. Šonedēļ, iespējams, vieglāk būs izvairīties no dažādām grūtībām, vieglāk paveikt vajadzīgo. Visu nedēļu centies būt kustībā, neatstājot novārtā ne profesionālo, ne privāto jomu. Ja nepieciešams, maini kārtību, kādā līdz šim darīji savus ikdienas darbus, arī tas palīdzēs justies labāk. Neļaujies vien, lai pārlieku lielā iedvesma tevi “pierunā” uz dažādiem ekstrēmiem pasākumiem.

 

 

dvini-zalaja-apli-ieksa-1Dvīņi

Viens gudrs lēmums nepadara tevi automātiski par ekspertu, īpaši, ja runa nav par tevi pašu, bet kādu citu cilvēku. Ikvienam no mums ir savas domas, sajūtas, instinkti – tu nevari tos kontrolēt. Problēmas rodas tad, kad tu visus centies mērīt pēc vienas, sevis izdomātas mērauklas, tāpēc nespried par visiem pēc sevis, neuzspied savu viedokli. Tev nav tiesību koriģēt to, kā dzīvot citiem, tieši tāpat kā viņiem nav tiesību to norādīt tev! Šonedēļ planētu stāvoklis liek tev pārdomāt šīs lietas un saprast, kas patiesi ir tavā dzīvē vissvarīgākais.

 

 

vezis-zalaja-apli-ieksa-1Vēzis

Iespējams, pašlaik nejūties pilnīgi laimīgs, taču tev vajadzētu sākt justies ērtāk un drošāk. Planētas nu ir izvietojušās tā, lai tu varētu justies labāk, uzlabojot savu emocionālo stāvokli. Lai vēl vairāk uzlabotu savu situāciju un gūtu lielākus panākumus, mēģini ieviest kādas izmaiņas vietās, kur uzturies visbiežāk. Iespējams, tev nāksies domāt par kaut ko, kas pagātnē radījis nepatīkamas sajūtas.

 

 

lauva-zalaja-apli-ieksa-1Lauva

Šī nedēļa solās nest daudz prieka un veiksmes, beidzot tu varēsi īpaši neraizēties par notiekošo. Iespējams, radīsies kādi pienākumi, kuri sākotnēji spēs nobiedēt, taču tad atceries, ka vispirms ir jāizmēģina, lai saprastu, cik vienkārši vai sarežģīti tas ir, nevis uzreiz jāiegalvo sev, ka tas ir neiespējams. Tiesa gan, visticamāk, no tā negūsi lielu labumu sev. Ja jūti, ka kaut kas no tevis prasa pārlieku lielus upurus – mēģini mainīt situāciju un paskaidrot savas sajūtas. Šonedēļ mēģini būt uzmanīgs!

 

 

jaunava-zalaja-apli-1Jaunava

Nevajag vienmēr un visu darīt pēc konkrētiem standartiem, tev ir galva, smadzenes – liec tās lietā! Ne vienmēr ir iespējams izdarīt visu pēc kādiem priekšrakstiem, turklāt ne vienmēr tas ir pareizākais variants. Lai ko tu uzsāktu, ievelc dziļi elpu un mēģini noskaņot sevi konkrētajam darbam, ko darīsi. Centies par visu domāt, neko nedarot automātiski. Padomā arī par savu reputāciju – nerīkojies sevis necienīgi, jo to atgūt būs visai grūti.

 

 

svari-zalaja-apli-ieksa-1Svari

Neskumsti par neveiksmēm, ja tādu nebūtu nemaz, mēs nespētu novērtēt dzīves patiesos ieguvumus. Liela daļa no lietām, par kurām priecājamies, nereti izrādās tikai virspusēji laimes mirkļi. Mēģini šonedēļ iegūt prieku no tā, ko tu dari, negaidot konkrētus mirkļus ar domu – lūk, šajā brīdī man paveiksies. Mēģini novērtēt ikvienu lietu savā dzīvē un saprast, ko tev katra no tām nozīmē. Nebaidies no grūtībām, bet pārvari tās!

 

 

skorpions-zalaja-apli-ieksa-1Skorpions

Problēmas, kas gadījušās tavā ceļā, var gadīties, ka būs motivācija un iedvesma tavu mērķu sasniegšanai. Aizmirsti savus priekšstatus par konkrētām lietām, bet rīkojies tā, lai citiem nav uz tevi jāgaida. Ja kaut ko nezini vai neproti, velti laiku tā apguvei, negaidot, kad citi tev to pateiks priekšā. Pierādi sev un citiem savas spējas! Viss, kas tev ir jādara – jārīkojas pareizajā virzienā, tikai tā spēsi sasniegt savus mērķus un apmierināt vajadzības. Ja visu darīsi un nekurnēsi, gūsi uzvaru ātrāk, nekā biji iedomājies.

 

 

strelnieks-zalaja-apli-ieksa-1Strēlnieks

Nesenie notikumi un idejas ir “noveduši” tevi tik tālu, ka esi gandrīz pārliecināts par to, kur šobrīd atrodies, ceļā uz savu mērķi. Iespējams, šobrīd esi uz sliekšņa vienam no visatalgotākajiem posmiem savā dzīvē. Tas liks tev baidīties par to, lai nerastos kāds milzīgs šķērslis, tiktu pieļauta kāda liela kļūda vai gadītos vilšanās. Taču pat fakts, ka tu par to domā, tomēr, visticamāk, nespēs tevi novirzīt no pareizā ceļa un uzņemtā kursa mērķu sasniegšanai. Iespējams, sāksi domāt par to, kas pagātnē tev radījis problēmas, jo gatavojies likt lielu soli uz priekšu, taču neiespringsti – tas solās būt visnotaļ pozitīvu pārmaiņu sākums!

 

 

mezazis-zalaja-apli-ieksa-1Mežāzis

Dažādas vēsturiskas grāmatas ir pilnas ar visvisādu tev noderīgu informāciju. Tev ir jāsaprot, ka, lai būtu pietiekami labs un spēcīgs līderis, ir jābūt drosmīgam, atjautīgam un pietiekami prasīgam gan pret sevi, gan citiem. Tāpat – neviens nav neko izdarījis bez kļūdām, tāpēc nepārdzīvo, bet mācies no tām. Pievērs uzmanību savai finansiālajai situācijai, šonedēļ mēģini lieki nešķērdēt savus iztikas līdzekļus, ja vien iespējams – centies ietaupīt.

 

 

udensvirs-zalaja-apli-ieksa-1Ūdensvīrs

Ideāli plāni nepastāv! Katram sapnim un idejai ir arī sava negatīvā puse, katram ieguldījumam ir arī savi mīnusi. Mēģini darīt lietas tā, lai tu būtu apmierināts ar paveikto, domājot arī par to, ko par tavu ieguldījumu teiks apkārtējie. Mēģini darīt visu tā, lai nerastos nekādi pārpratumi. Neuzstāj uz to, ka tikai tavs viedoklis ir vienīgais un pareizais. Pievērs uzmanību komunikācijai ar apkārtējiem, ievies tajā vairāk diplomātijas un sapratnes. Taču neļauj nevienam mainīt tavu pārliecību.

 

 

zivis-zalaja-apli-ieksa-1Zivis

Tu pašlaik atgūsties no kāda sarežģīta un nogurdinoša procesa. Nesenie notikumi ir ļāvuši tev apzināties savu  vājo vietu un trūkumu esamību. Visticamāk, šonedēļ spēsi uzlabot situāciju sev apkāt, ieskaitot savu emocionālo stāvokli. Iespējams, šonedēļ tev būs mazāk spēka, tādēļ netērē to sīkumiem, kad vien iespējams – atpūties. Liec lietā savas sajūtas un prātu – tev viss izdosies!

 

Lai tev izdevusies un jauku mirkļu piepildīta šī nedēļa!

Iepriekšējais rakstsGarkalnes pusē atrasts slavenais “pazudušais” drons – tas nokritis jau pazušanas vakarā
Nākamais rakstsPamatīga avārija svētdien notikusi pie Saldus – FOTO