Ko zvaigznes tieši tev vēsta par decembra pirmo dienu?

 

auns-mil-horAuns

Ar visu sparu metīsies jaunos darbos un izaicinājumos, taču ne visi būs tikpat aizrautīgi kā tu. Parūpējies par saviem tuvajiem cilvēkiem. Izvairies no strīdiem, lūko, lai neviens neapvainojas. Iespējams, ir vērts kādu no darbiem nedaudz atlikt, lai ļautos romantikai.

 

 

versis-mil-horVērsis

Atmetam veco, nākam ar jauno! Tas būs tavs otrdienas moto, īpaši pie jebkādām problēmām. Tavs enerģijas un motivācijas līmenis saglabāsies nemainīgi augsts. Ja kāds var veikt brīnumainas pārvērtības vienas dienas laikā, tas esat jūs! Uzmanīgi ar izpalīdzēšanu citiem, ne visi tam ir gatavi un ne visiem ir jūsu uzņēmība.
 

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Dāvātam zirgam zobos neskatās, saka veca paruna. Šodien saņemsi labas ziņas, kas var daudz mainīt dzīvē. Izmaiņas jāpieņem – arī tad, ja nejūties cienīgs saņemt šādu likteņa dāvanu.
 

 

vezis-mil-horVēzis

Vai mēdz tērēt naudu, nedomājot par to, cik kas maksā un cik naudas atliks pēc tam? Finansiālajai situācijai jāpievērš lielākā uzmanība. Sakārto savas naudas lietas un varēsi uzelpot brīvāk.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šī ir laba diena attiecībām – vienalga, vai tās ir privātas vai profesionālas, sagaidi pozitīvus pavērsienus. Tu burtiski izstarosi mīlestību, līdz ar to apkārtējos šī pozitīvā aura pievilks kā magnēts.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Tu esi pelnījis atpūtu vairāk kā jebkurš cits. Ja iespējams, uz vienu dienu atliec ierastos rutīnas darbus un atvēli laiku savām vajadzībām. Tavs radošums un intuīcija sasniegs ļoti augstu līmeni – un šī kombinācija tev palīdzēs sasniegt vēl nebijušas virsotnes.

 

svari-mil-horSvari

Gaidāma intensīva, aizraujoša diena, kurā tava zinātkāre un spilgtā iztēle sasniegs maksimumu. Spēsi sasaistīt divas šķietami pilnīgi pretējas lietas. Nav svarīgi, kāda ir tava profesija vai izglītība, bet šodien pasauli uztversi nedaudz citādi.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Pēdējā laikā esi strādājis pārāk daudz vai pārāk ilgi. Nedaudz piestāj! Nogurums sāk pārņemt tevi un, ja sirds vairs neraujas pie darba, prāts arī nestrādās tā, kā tu to vēlētos. Kā ar īsu braucienu pie dabas, svaigā gaisā?
 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Pienācis laiks paplašināt savu redzesloku. Esi pietiekami pieaudzis, lai saprastu, ka tikai pats vari veikt kādas izmaiņas savā dzīvē, nevis gaidīt, kad tās veiks kāds cits. Beidzot sāksi realizēt kādu sen lolotu ideju…

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

 

Tu vēlies uzlabot savu finansiālo stāvokli, tāpēc nepieņem pārsteidzīgus lēmumus. Ļauj, lai domas izkristalizējas un nosēžas, īpaši, ja ir vairāki izvēles varianti. Savas iespējas nepieciešams apsvērt rūpīgi, jo tās dzīvē var mainīt ļoti daudz.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs 

Šī būs diena, kad centieni noskaidrot kādus pārpratumus vai neskaidrības visu var sarežģīt vēl vairāk. Rīkojies atturīgi un nemeklē nepatikšanas. Vakarā satiec draugus vai kādus citus tuvus cilvēkus – atceries, viņi tevi mīl pat dienās, kad veiksme nav tava sabiedrotā.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šodien var piemeklēt zināms apjukums, kādas dīvainas un neizskaidrojamas sajūtas. Pat tad, ja jutīsies kā izmests no laivas un trūks motivācijas, nāks nākamā diena un viss mainīsies.

 

Ražīgu decembra pirmo dienu!

Iepriekšējais rakstsKāpēc lokalizācijas procesā svarīgi piesaistīt tulku, kuram tā ir dzimtā valoda?
Nākamais rakstsDiemžēl trešdiena sākusies ar ļoti skumju ziņu