Šodien vari sajust slinkumu vai vēlmi nodoties vājībām. Palielināsies tādas īpašības kā izšķērdība, objektivitātes trūkums un pārmērīga emocionalitāte. Zvaigznes iesaka neuzsākt jaunas attiecības, ja tavi saistību mērķi ir nopietni un ilgtermiņa.

 

 

auns-mil-horAuns

Šī ir laba diena, lai uzturētu saikni ar dažādiem cilvēkiem, to grupām. Kāda romantiska saikne ar tev interesantu personu šodien var vainagoties ar tikšanos vai patīkamu flirtu. Zvaigznes norāda, ka mijiedarbība ar bērniem var būt patīkama un bez stresa.

 

 
versis-mil-horVērsis

Šī ir diena, kad tev, visticamāk, būs patīkams noskaņojums. Vari īstenot, realizēt savas prasības vai pat pretenzijas ar zināmu humora devu. Visticamāk, tērēsi naudu dažādām vajadzībām, sākot ar mājokļa labiekārtošanai nepieciešamām lietām vai pat – atvēlēsi kādu summu izglītībai.  
 

 

dvini-mil-horDvīņi

Tava komunikabilitāte un vēlme pēc plašākām perspektīvām kļūs aizvien izteiktāka. Tu šajā dienā vari iegūt savu laimīgo iespēju – aizpildīt tukšos laukumus zināšanu sfērā vai gūt kādu trūkstošu informāciju. Zvaigznes norāda, ka šis ir arī laiks, lai apstātos un padomātu par to, kas tev trūkst, lai veiksmīgi sadarbotos ar citiem.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Saglabā modrību, pievērs uzmanību jaunumiem! Kāda tava  šīs dienas darbība var būt saistīta ar citu personu nepieciešamībām. Izrādi interesi par apkārtējo idejām, viedokļiem un kontaktiem. Pastāv liela varbūtība, ka tu šodien vari iemācīties kaut ko, ko nekad iepriekš neesi izmantojis, par ko, iespējams, pat neesi aizdomājies.

 

 

lauva-mil-horLauva
Tavs skaistums un šarms apvienojumā ar avantūrismu, nodrošinās vieglu un patīkamu mijiedarbību ar apkārtējo pasauli. Šodien tu vari būt ārkārtīgi pieklājīgs un laipns pret saviem draugiem un domubiedriem. Tava komunikācija ar pretiniekiem var būt demokrātiskāka un tolerantāka nekā ierasts.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Karjera un profesionālie sasniegumi var kļūt par tavu šīs dienas prioritāti. Šodien tu vari vairāk koncentrēties uz dažādiem šķēršļiem un grūtībām, nevis pozitīvu perspektīvu. Centies atjaunot senus kontaktus un, ja vien tas ir iespējams – apspried pagātnes nesaskaņas, lai rastu mieru.

 

 

svari-mil-horSvari

Cilvēki ap tevi šodien būs labā noskaņojumā, jūs sagaida laipna un draudzīga mijiedarbība. Izmanto šo apstākli, lai saprastu, kas kavē tavu progresu un ir kā smaga nasta virs tavas galvas. Ceļojums uz ārzemēm kādu iemeslu dēļ var tikt atlikts.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šī ir lieliska diena, lai ļautos aktīvai mijiedarbībai ar cilvēkiem! Šis ir brīdis, kad lielākā daļa no šajā zvaigznājā dzimušajiem var emocijas ieguldīt darbībās, nevis savas dzīves saindēšanā. Dažiem no jums var rasties nepatīkamas emocijas un bailes par nākotni vai bažas par to, ka nav iespējams gūt panākumus.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Tavus oponentus šodien, visticamāk, raksturos daiļrunība un augsts enerģijas līmenis. Viņiem būs asas mēles, kas var viegli izvilkt gaismā kādus pagātnes aizvainojumus un nepatīkamas darbības, kas, iespējams, aptraipīs tavu pašreizējo profesionālo reputāciju.
 

 

mezazis-mil-horMežāzis     

Zvaigznes norāda, ka šī pēdējā  darba diena var būt visai stresaina un aizņemta. Tev būs jāpieliek daudz pūļu, lai saglabātu latiņu tikpat augstu, cik pats to esi uzlicis. Centies pareizi pārvaldīt savu laiku un neiznieko to mazsvarīgiem sīkumiem.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs 

Planētu stāvoklis iezīmē, ka šī būs lieliska diena dažādiem darbiem. Zvaigznes norāda, ka pagaidu ierobežojumi, finanšu parādi vai citi ierobežojumi, kas šķietami kavē tavu ceļu, savā ziņā var pat palīdzēt tev: liks koncentrēties un saglabāt vēsu, skaidru prātu.
 

 

zivis-mil-horZivis
Tavi dzīves intelektuālie notikumi – mācības, pētniecība, bērnu izglītošana u.c., kā arī intensīva mijiedarbība ar cilvēkiem tev visapkārt būs dienas galvenais fokuss. Teju ik katra situācijā spēsi saskatīt kādu būtisku niansi. Diena nesīs daudz vairāk dzīvesprieka, iedvesmas un pozitīvu momentu, nevis negatīvu vai biedējošu nianšu.

 

 

Veiksmīgu tev šo dienu!

Iepriekšējais rakstsNofilmē nopietnu negadījumu klusā dzīvojamā rajonā Jelgavā – VIDEO
Nākamais rakstsPārsteidzoši B vitamīnu ieguvumi veselībai