Šī diena nebūs piemērota lielu lēmumu pieņemšanai un milzīgam enerģijas patēriņam. Pat normāla fiziskā piepūle daudziem var šķist nogurdinoša un ļoti sarežģīta. Ja iespējams, vairāk pievērsies pasīvākām darbībām, atpūtai.

 

Auns

Šodien tev paredzēts pilnīgs emocionālais komforts. To nespēs iztraucēt neviens pat tad, ja sūdzēsies par savām neērtībām. Kad šis cilvēks pametīs tavu mājokli, tu varēsi turpināt savu emocionālo svētlaimi. Vakaru, ja iespējams, velti romantikai vai vienkārši pavadi to tā, kā patiešām vēlies.

 

 

Vērsis

Šodien vienīgais īstais un vērtīgais padoms tev – paliec mierīgs, centies saglabāt mieru, esi pacietīgs. Šī diena var vairākkārt virzīties teju ārpus rāmjiem. Var gadīties, ka nāksies apciemot slimu radinieku, taču šis cilvēks var apgalvot, ka viņam vispār nerūp tas, ka vēlies palīdzēt. Šī diena tev nebūs viegla, bet kā atlīdzība par visu tajā piedzīvoto stresu, vakarā tev būs iespējama tikšanās ar kādu personu, kas nākotnē tavā dzīvē kļūs īpaši nozīmīga.

 

 

Dvīņi

Šodien tev būs atļauts teju viss – flirts, ballīte, pat ēšana nedaudz pāri mēram. Baudi šīs dienas labvēlīgo noskaņu un neuztraucies par to, kā tā tevi ietekmēs, kas būs rīt. Ja tu ļausies notiekošajam, būsi tikai ieguvējs. Tu atcerēsies šo dienu uz ilgu laiku un varēsi par to stāstīt saviem draugiem vēl ilgi. Nebaidies uzdrošināties!

 

 

Vēzis

Iespējams, šodien nāksies domāt par to, ko mainīt sevī, lai beidzot pievērstu kāda cilvēka uzmanību. Varbūt ir pienācis laiks, lai apdomātu kādu izmaiņu veikšanu savā vizuālajā tēlā un/vai atjaunotu savu garderobi – tas uzlabos ne tikai tavu izskatu, bet pacels arī pašapziņu. Mēģini paplašināt savu redzesloku, nekoncentrējoties tikai uz vienu vienīgu lietu vai cilvēku.

 

 

Lauva

Lauvām šī diena solās būt diezgan apgrūtinoša. Tev nāksies pievērsties ikdienas mājas darbiem – tīrīšanai, pārtikas produktu iepirkšanai utt. Vakarā, iespējams, tevi kāds vēlēsies uzaicināt uz ballīti, taču tu būsi tik ļoti noguris no šīs dienas, ka, visticamāk, atteiksi savu dalību tajā. Ja tomēr saņemsies un to apmeklēsi, iespējams, jutīsies garlaikots, klausoties stāstos, kas tev nav interesanti.

 

 

Jaunava

Šodien tavos spēkos būs teju pašam vadīt savu likteni aiz rokas. Iespējams, vislielāko lomu šodien spēlēs tava sarunu ar cilvēku, kurš tev šķiet ļoti simpātisks. Var gadīties, ka no tavas atbildes būs atkarīga gan jūsu kopīgā nākotne, gan atsevišķās gaitas. Taču svarīgi ir tas – lai tu atbildētu, nemānot sevi, jo attiecības, kas no tevis pārāk daudz prasa, nesolās būt laimīgas.

 

 

Svari

Šī diena tev piemērota, lai veidotu daudz patīkamu mirkļu un sazinātos ar mīļajiem. Iespējams, viens no taviem vecākajiem radiniekiem noorganizēs veiksmīgu pasākumu, uz ko tiksi uzaicināts arī tu. Tev patiks viss, kas tur notiks. Īpaši izbaudīsi komplimentus par savu izskatu un panākumiem darbā. Vienīgais, kas tevi varētu uztraukt – kāda radinieka lielais skepticisms.

 

 

Skorpions

Šī diena būs diezgan viduvēja – ne ļoti aktīva, ne arī pārlieku pasīva. Iespējams, ilgāk no rīta pagulēsi un tev būs sajūta, ka nemaz nevēlies pamest savu silto gultu. Taču tu nevarēsi to realizēt, jo, iespējams, kāds ieradīsies tevi apciemot. Iespējams, šis cilvēks tavu dienu pārvērtīs teju pilnīgi citādu, kā biji to sākotnēji iecerējis.

 

 

Strēlnieks

Šodien varēsi baudīt pilnīgu mieru. Atsakies piedalīties ikvienā pasākumā, kurā nevēlies būt un nejūties vainīgs par to. Nekas briesmīgs nenotiks arī tad, ja paredzētā mājas uzkopšana tiks atlikta uz vēlāku laiku šodien tev vajadzēs parūpēties par sevi – dari to, kas tev sagādā prieku un izbaudi to. Atpūties un atliec visus darbus malā.

 

 

Mežāzis

Šodien tev būs daudz jaunu ideju, kā vairot savu finansiālo labklājību. Tiesa, daudzas no tavām idejām būs lemtas neveiksmei, jo tās būs pārlieku tālu no realitātes. Vai vēlies uzzināt, kuri tavi plāni patiešām ir attīstāmi? Lai to izdarītu, tev jākonsultējas ar personu, kura ir orientēta uz uzņēmējdarbības jomu. Visticamāk, tas būs kāds draugs vai radinieks, kuram pašam pieder firma.

 

 

Ūdensvīrs

Šo dienu tev vajadzētu pavadīt tālu no pilsētas burzmas. Tā vietā, lai pavadītu laiku veikalos, kafejnīcās u.tml., dodies uz kādu vietu, kur varēsi baudīt īstu relaksāciju, piemēram, dodies pastaigā kādā klusā vietā, izbaudi dabas ziemīgo noskaņu un svaigo gaisu. Šajā laikā varēsi ne tikai fiziski uzkrāt spēkus, bet arī padomāt par sev svarīgām lietām.

 

 

Zivis

Šodien tu vēlēsies pieņemt dažādus lēmumus pārāks sasteigti. Var gadīties, ka no tavām iegribām tevi neatturēs pat tuvākie cilvēki, uzskatot, ka rīkojies izšķērdīgi. Ja arī tev šķiet, ka viņiem nav taisnība, pie iegādes tomēr vēlreiz lieku reizi pārdomā savu rīcību. Iedomājies, cik grūti vēlāk būs bez ietaupījumiem, ja visu naudu iztērēsi šim pirkumam.

 

 

Lai viss lieliski!

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 12. janvāris
Nākamais rakstsVai tiešām mūsu šī gada pārstāvis Eirovīzijas konkursā jau ir zināms?