Laba diena dažādu, gan ar darbu, gan personīgajām interesēm saistītu pētījumu veikšanai.

aunsAuns

Auna zīmē dzimušajiem ieteicams gūt papildus zināšanas saistībā ar esošajiem vai tuvākajā nākotnē plānotajiem projektiem. Tev bieži vien ir sava vīzija par konkrēto projektu un tādēļ esi kategoriski pret citu iesaistīšanos tā realizēšanā. Iztikt bez apkārtējo palīdzības varēsi vien tad, ja būsi izzinājis konkrēto tēmu īpaši padziļināti.

 

versisVērsis

Vērši sevi reprezentē kā profesionālus un praktiskus cilvēkus darbā un, lai gan tas nav melots, viņiem ir arī sava radošā personības puse. Darbā ļaujies jaunu zināšanu apguvei, studējot instrukcijas un pamācības, savukārt brīvajā laikā ļaujies mākslas vilinājumam, mūzikai vai labai literatūrai.

 

dviniDvīņi

Dvīņu zīmē dzimušajiem visiem kopā nav vienas konkrētas, vienojošas aizraušanās, ja vien par tādu nevar nosaukt komunikāciju un cilvēkus. Ļaujies interesantām un aizraujošām sarunām ar apkārtējiem, par sarunu tēmām izvēloties ko tādu, ko labi pārzini.

 

vezisVēzis

Vēžu  intereses bieži vien saistās ar viņu ģimeni. Ja iespējams, vari pievērsties sava cilts koka izpētei un iepazīšanai. Labs laiks, lai gūtu zināšanas arī saistībā ar mākslu un interjera dizainu, dažādiem māksliniekiem, arhitektiem un arhitektūras pieminekļiem.

 

lauvaLauva

Lauvas zīmē dzimušajiem ieteicams padziļinātāk izpētīt projektus, pie kuriem tie šobrīd strādā, kā arī darba vietā pieejamās instrukcijas un noteikumus. Attiecībās ar kolēģiem tu esi diezgan komunikabls un bieži vien arī ambiciozs. Abas šīs īpašības nesīs teicamus rezultātus, ja perfekti pārzināsi vietu un sistēmu, kurā strādā.

 

jaunavaJaunava

Jaunavām ir grūti pilnībā atslēgties no saviem pienākmiem darba dienas beigās, līdz ar to, iespējams, šodien brīvo laiku vēlēsies pavadīt karjeras plānošanai. Ja tomēr spēj pārslēgties uz mājas dzīvi, nopūt putekļus no sen neizmantotām recepšu grāmatām un izmēģini pagatavot ko smalku un veselīgu, ko iepriekš vēl nebiji gatavojis.

 

svariSvari

Svari, kā jau īsti miera uzturētāji, šodien vislabprātāk izzinās dažādus ar politiku, tieslietām, vēsturi vai filozofiju saistītus jautājumus. Iespējams, tas nepalīdzēs nodrošināt mieru tavā dzīvē, taču savā ziņā tas pavisam noteikti būs interesanti un noderīgi.

 

skorpionsSkorpions

Skorpiona zīmē dzimušie, pateicoties savai aizrautīgajai dabai, visbiežāk perfekti pārzina sev tuvās jomas un jau iepriekš savām interešu izzināšanai ar laiku nav skopojušies, tādēļ šodien maz ticams, ka metīsies apmierināt savu ziņkārību, rokoties grāmatās vai virtuālajā vidē. Ja vēl neesi atradis sev piemērotu hobiju vai jūties izslāpis pēc jaunām zināšanām – ķeries klāt dažādu mistēriju un konspirāciju teoriju izpētei.  

 

strelnieksStrēlnieks

Strēlniekiem allaž patīk uzzināt ko jaunu, lai arī ar kādu tēmu vai jomu tas būtu saistīts. Šodien ieteicams izvēlēties kam izklaidējošam, piemēram, ceļojumiem un dabai. Jebkurš Strēlnieks pavisam noteikti izbaudīs arī dažādu ar psiholoģiju un filozofiju saistītu literatūru.

 

mezazisMežāzis

Mērķtiecīgie un ambiciozie Mežāži šodien nelaidīs garām nevienu iespēju smelties jaunas zināšanas. Īpaši ieinteresēts būsi ar valsts, juridiskajos un ekonomikas jautājumos. Daži labprāt papētīs tuvāk dažādus ar vēsturi un reliģiju saistītus notikumus.

 

udensvirsŪdensvīrs

Ūdensvīri visiem labi zināmi ar savām rūpēm dažādos sociālajos jautājumos. Laba diena, lai pastudētu politiku, tieslietas vai filozofiju – noderēs. Ņemot vērā to, ka tev bieži vien patīk savu viedokli izpaust skaļi un plašai auditorijai, ņem vērā, ka, jo zinošāks būsi, jo pārliecinošāk pratīsi prezentēt sevi un savas idejas.

 

zivisZivis

Zivju zīmē dzimušajiem būtu vēlams savu zinātkāri apmierināt, pievēršoties kādai tēmai, kurai ir vairākas apakškategorijas. Tādejādi nespēja koncentrēties vairs nesagādās problēmas un nezaudēsi aizrautību jauno zināšanu apguvē. Īpaši piemērotas tēmas – vēsture un zinātne.

 

Lielisku dienu!

Iepriekšējais rakstsVīrieša acu priekšā bērnam draud ar ieroci un noslepkavo sievu
Nākamais rakstsValsts pārvaldes darbiniece tikusi pie prātam neaptverama laimesta