Šī diena sola diezgan saspringtu, taču arī gaistošu atmosfēru. Tiesa, pat vienkāršs sīkums vai smieklīgs incidents varētu pāraugt lielā skandālā. Neaizmirsti to ne darba, ne mājas vidē. Elpošanas vingrinājumi un sevis nomierināšana noteikti līdzēs.

 

auns-mil-horAuns

Šodien vajadzētu ar īpašu uzmanību izturēties pret savu darbu un pienākumiem. Iespējams, kādam citam kolēģim būs nepieciešama tava palīdzība, centies izlīdzēt, taču nekļūsti par viņa upuri. Iespējams, kavēsi pats ar kādiem saviem darbiem, kas radīs spriedzi un stresu. Var gadīties, ka priekšniecība neņems vērā tavus attaisnojumus un skaidrojumus par notikušo.

 

versis-mil-horVērsis

Šodien tev būs raksturīgs pārlieku liels konservatīvisms itin visā, kas saistīts ar apkalpojošo sfēru un personālu. Nevajadzētu aizrauties ar eksperimentiem un pārliekiem jauninājumiem attiecībās ar mīļajiem cilvēkiem. Nepārsteidzies ar secinājumiem un priekšlikumiem, pretējā gadījumā atmosfēra mājās var kļūt visai nepatīkama.

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien var nākties sajust, ka tu netiec galā ar visiem saviem pienākumiem. Tas var radīt situāciju, kad jūti, ka darbs kļūst par apgrūtinošu nastu, kur nespēj rast ne mieru, ne harmoniju. Par šīm lietām un jautājumiem tu domāsi pat tad, kad būsi nokļuvis mājās, taču nevajadzētu pārsteigties ar lēmumu pamest iesākto.

 

vezis-mil-horVēzis

Šo dienu tev nāksies aizvadīt ļoti neērtos apstākļos. Darbā nāksies strādāt pie sarežģīta un laikietilpīga projekta. Taču vēl sliktāk ir tas, ka tev nāksies strādāt kopā ar cilvēku, ar ko tev jau kādu laiku ir saspringtas attiecības. Nav noslēpums, ka sastrādāties jūs nespēsiet, tādēļ būs jāmēģina atrast iespējamie kompromisi.

 

lauva-mil-horLauva

Šodien var nākties doties ļoti nogurdinošā braucienā. Pavadītais laiks ceļā liks tev justies tā, it kā tevi kāds būtu speciāli spīdzinājis. Lielākoties tas būs tāpēc, ka apkārt atradīsies nepatīkama kompānija. Ir tādi cilvēki kā tu, kam nav skaidras mūsdienu izpratnes par daudzām lietām, piemēram, jauniešu attieksme pret cilvēkiem u.c. līdzīgas lietas. Tāpēc ne viņu stāsti, ne darbības tev nešķitīs interesantas.

 

jaunava-mil-horJaunava

Šī solās būt visai labvēlīga diena, jo īpaši tāpēc, ka tu izbeigsi kādus vecos paradumus. Tu nolemsi, ka beidzot pienācis laiks sākt jaunu, skaistu dzīvi bez kaitīgiem ieradumiem vai arī uzsāksi kādu jaunu diētu. Entuziasms, ar kādu tu pievērsīsies šai lietai, iedvesmos arī kādu tev tuvu cilvēku, kurš pievienosies tavā apņēmībā uzsākt veselīgu dzīvesveidu.

 

svari-mil-horSvari                 

Šo dienu tu pavadīsi diezgan intensīvi. Darbā, iespējams, viss smagums šodien gulsies uz taviem pleciem. Centies visam pievērsties ar vislielāko atbildības sajūtu un neļauj nekam tevi novirzīt no vajadzīgā. Vakaru gan labāk pavadi mājās mierīgā atpūtā, jo šī diena būs patērējusi daudz tavas enerģijas.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Tavs dabiskais šarms šodien sasniegs savu maksimumu. Iespējams, tu mēģināsi šo situāciju izmantot savā labā, jo īpaši, ja pēdējā laikā iekrājušās nepadarītas lietas. Ja tev patiesi ir nepieciešama palīdzība no kāda cilvēka, palūdz to, taču izturies iejūtīgi, laipni un esi saprotošs arī pret citu cilvēku vēlmēm un vajadzībām.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien tev būs raksturīga pārāk liela taupība. Tu rūpīgāk izvērtēsi lietas, ko tev vajadzētu nopirkt un nolemsi netērēt naudu par to, kas tev nemaz nav vajadzīgs. Tādā veidā tu jutīsies labāk un sapratīsi, ka patiesībā ir iespējams pavisam vienkārši ietaupīt naudu, lai sakrātu nopietnākām lietām.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šodien tu ļoti saasināti reaģēsi uz kritiku. Ja kāds komentēs tavu darbu vai norādīs uz kādām neprecizitātēm vai iespējamajiem uzlabojumiem, tu varētu to uztvert kā potenciālus draudus vai uzbrukumu. Ieteicams gan nepārsteigties ar secinājumiem, kā arī kontrolēt savas emocijas un vārdus.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien tu nolemsi kaut nedaudz, bet kaut ko mainīt savā ikdienā. Lai veiksmīgi to uzsāktu, tev vajadzētu atbrīvoties no tām lietām, kas tev nav nepieciešamas un tici – tādu mājās tev ir pietiekami daudz. Pēc tam vajadzētu pievērst lielāku uzmanību savām personīgajām attiecībām un, iespējams, pārtraukt attiecības ar dažiem cilvēkiem.

 

zivis-mil-horZivis

Šodien nav ieteicams nokļūt saskarsmē vai uzsākt diskusiju ar tiesībaizsardzības iestāžu amatpersonām. Ja nu tomēr gadās šāda situācija, labāk mierīgi atzīt, ka šim cilvēkam ir taisnība. Mājas vidē tev vajadzētu aprunāties ar partneri un vienoties, ka vairāk lēmumu pieņemat kopā nevis katrs atsevišķi.

 

Lai diena izdodas!

Iepriekšējais rakstsNeilgi pirms kāzām Olga piedzīvo ļoti nepatīkamus brīžus
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 14. oktobris