Šis ir vispiemērotākais brīdis, lai veiktu izmaiņas tavās romantiskajās attiecībās. Tomēr zvaigznes mudina censties atstāt visu, kā tas ir vēl nedaudz ilgāk, mierīgi izvērtējot visu no malas. Šīs analīzes laikā daudzas lietas kļūs skaidrākas. Piemēram, apzināsies, ka nevari dzīvot bez savas otras pusītes.

 

auns-mil-horAuns

Šodien vari piedzīvot zināmus  veselības sarežģījumus. Iespējams, centīsies ignorēt sava ķermeņa sūtītos signālus. Šāda paviršība radīs masveida problēmas. Var nākties pamest darbu un pēc ārsta ieteikuma dažas dienas palikt gultā.

 

versis-mil-horVērsis

Šodien varēsi noslēgt ļoti izdevīgu biznesa sadarbību. Tiklīdz būs parakstīti visi attiecīgie dokumenti, tu un tavs jaunais sabiedrotais, visticamāk, dosieties uz restorānu, lai atzīmētu šādu notikumu attīstību. Dienas beigās, iespējams, pēc dažām ugunīgās dziras glāzītēm un dziļi personiskām sarunām, kļūsiet par draugiem.

 

dvini-mil-horDvīņi

Lielākās grūtības šodien  iezīmējas tavā karjerā. Tavs priekšnieks var doties atvaļinājumā, pensijā vai tikt atlaists. Ļoti ticams, ka nedz tev, nedz taviem kolēģiem nepatiks persona, kura aizvietos viņu. Zvaigznes norāda, ka kāds cilvēks tev šajā dienā var visai skaidri parādīt, ka tev būs jāpielieto maksimālas pūles, lai nopelnītu viņa cieņu.

 

vezis-mil-horVēzis

Šajā dienā tev ir paredzēti lieli pārsteigumi no taviem nozīmīgākajiem dzīves cilvēkiem. Iespējams, tavs partneris būs slepeni iegādājies lietu, par kuru jau sen esi sapņojis. Kad uzzināsi, ka viņš ilgi krāja naudu, lai to nopirktu, tas tevi aizkustinās līdz asarām.

 

lauva-mil-horLauva

Šodien tev ir jāatceras par savu morālo pienākumu pret vecākiem. Neaizmirsti apmeklēt viņus pēc darba. Nemeklē kādu īpašu attaisnojumu, lai to nedarītu. Nopērc ziedus, nelielu dāvanu un noteikti vecāku mīļākos saldumus. Tomēr atceries, ka vari būt pārliecināts – vislabākā dāvana viņiem būs tava vizīte.


jaunava-mil-horJaunava

Šajā dienā tev būs raksturīga pārmērīga emocionalitāte. Nebūsi spējīgs kontrolēt sevi pat darbā. Vari skaļi smieties, kad izdzirdi savādu joku. Tāpat kāds nenozīmīgs novērojums, ko pamanīsi kolēģu rīcībā, var sekmēt milzīga skandāla rašanos.

 

svari-mil-horSvari 

Šo dienu vari veltīt tam, lai radītu komfortablāku savu personīgo dzīves telpu. Vēlēsies iegādāties daudz jauku lietu, lai padarītu mājas vidi daudz izsmalcinātāku un elegantāku. Ļoti ticams, ka vēlēsies, lai tev talkā  nāk tavas dzīves nozīmīgākie cilvēki. Kaut ko meklēsiet internetā, taču esi piesardzīgs, jo šodien vari piesaistīt uzmācīgus ārvalstniekus un krāpniekus.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šajā dienā tu vari visai asi komunicēt ar  savu laulāto partneri. Tavs mīļotais cilvēks var pieļaut kādu nozīmīgu kļūdu, kas var pamatīgi satricināt jūsu attiecības. Laulībai var pienākt arī beigas. Iespējams, nevēlēsies uzklausīt partnera paskaidrojumus. Tā vietā sakravāsi somas un dosies pie kāda no radiniekiem. Vakarā vari sākt saņemt īsziņas, ar izmisīgiem lūgumiem atgriezties.


strelnieks-mil-horStrēlnieks

Tev šodien var tikt uzticēta liela naudas summa. Tu un kāds no taviem kolēģiem varat vākt līdzekļus, lai iegādātos dāvanu priekšniekam. Tā kā tu, visticamāk, nevēlies doties izvēlēties to, labprāt pieteiksies citiem organizatoriskajiem darbiem. Šajā dienā skaidri apzināsies, ka tavi kolēģi uzskata, ka esi ļoti atbildīga persona.

 

mezazis-mil-horMežāzis
Šajā dienā, visticamāk, nespēsi pienācīgi koncentrēties uz saviem darba pienākumiem. Telefona zvans no draugiem vai radiem, kā arī komunikācija ar kādu no kolēģiem var radīt tevī zināmu apjukumu. Kad sapratīsi, ka šodien neesi sasniedzis neko ievērības cienīgu, iespējams, pievērsīsies savām sirdslietām.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šajā dienā tu vari būt nepamatoti pesimistisks un tendēts uz paniku. Ja centīsies saprast, kas notiek tavā dvēselē, kļūs skaidrs, ka tā, visticamāk, ir rudens grūtsirdība. Vari izlemt, ka ir pienācis laiks cīnīties ar to.  Meklēsi palīdzību un vislabākos paņēmienu, komunicējot ar vistuvākajiem draugiem.

 

zivis-mil-horZivis

Šajā dienā vari atrast jaunu draugu. Varat satikties interneta forumā vai kādā  spēļu vietnē. Lai gan starp jums attīstīsies interesanta komunikācija un sapratīsiet, ka jums ir daudz kas kopīgs, pamatīgais attālums, visticamāk, neļaus tikties personīgi. Tomēr abi piekritīsiet, ka kādā reizē ir jāatrod veids, lai sarunātu tikšanos aci pret aci.

 

Lielisku dienu!

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 13. oktobris
Nākamais rakstsIzplatīts brīdinājums par laiku tuvākajās stundās