Šī diena var nest dažādus pārsteigumus! Šodien tevi var sagaidīt dažādi pārbaudījumi, taču pārmērīga spontanitāte un nestandarta pieeja kādai situācijai, nebūt nepalīdzēs izdarīt pareizos secinājumus. Diena piedāvās kā nopietnus šķēršļus, tā brīnišķīgas iespējas realizēt savu radošo potenciālu.

 

auns-mil-horAuns

Planētu stāvoklis uzsver, ka dažādu jaunu projektu atrisināšanu ieteicams atlikt uz vēlu pēcpusdienu, taču paturi prātā, ka šajā laikā tev var būt mazāk enerģijas un aizrautības, nekā parasti! Kopumā šī diena neveicinās aktivitāti, pat, ja runa būs par jautājumiem, ko uzskati par sevišķi svarīgiem un steidzamiem. Rīt būs atkal jauna diena…

 

 

versis-mil-horVērsis

Pirmā dienas puse var iezīmēt nepilnīgu izpratni starp tevi un partneri vai varbūt atklās, ka starp jums vispār nav saskaņas. Tomēr, lai cik sarežģīta būtu šī situācija, zvaigznes uzsver, ka šis ir ārkārtīgi nepiemērots brīdis, lai apspriestu attiecību problēmas. Mēģini atstāt visu kā ir un izvairīties no pārmērīgi sakāpinātas spriedzes.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Sāc šo dienu risinot ikdienas darbus. Jaunos uzdevumus, kas neprasa tūlītēju uzmanību, ieteicams atlikt uz pāris dienām. Ir piemērots laiks, lai uzkoptu savu darba vietu vai ieviestu nepieciešamo kārtību tavās mājās. Dienas beigās tava uzmanība, visticamāk, būs pilnībā vērsta uz saikni un komunikāciju ar otru pusīti.

 

 

vezis-mil-horVēzis

No rīta un agrā pēcpusdienā tu spēsi noturēt savas emocijas nepieciešamajā līdzsvarā, īpaši, kad mijiedarbosies ar savu dzīves partneri, bērniem un citiem  vistuvākajiem cilvēkiem. Izbaudi emocionālās izpausmes, jo īpaši, ja darbojies pie kādas radošas idejas. Planētu stāvoklis iezīmē, ka šodien nav jēgas izkristalizēt jaunus mērķus un uzdevumus.

 

 

lauva-mil-horLauva

Pirmā dienas puse ir ideāls brīdis psiholoģiskai atpūtai mājas un vientulīgiem brīžiem, savu domu sakārtošanai. Šajā periodā vari būt izklaidīgs un apjucis. Tomēr zvaigznes iezīmē, ka tev vajadzētu saņemt lielisku iespēju atjaunot enerģijas un iedvesmas lādiņu vēlā pēcpusdienā, kas ieteicams izmantot šo laiku šaurā draugu lokā vai tērēt savu personīgo, radošo darbu realizēšanai.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Dienas sākumā tu vari atļauties mazāk intensīvu darba režīmu. Tu, visticamāk, nezaudēsi daudz, ja izvēlēsies šodien nestrādāt nemaz un tā vietā – dosies pastaigā, atpūtīsies vai pavadīsi laiku kopā ar draugiem. Tomēr rēķinies, ka diskusijas ar cilvēkiem, kā arī savu domu analīze šodien var izrādīties bezjēdzīga.

 

 

mezazis-mil-horSvari

Planētas norāda, lai neļaujies tendencei, kas mudinās sasteigt šī rīta notikumus, kā arī nekal šodien nākotnes plānus vai nemeklē jaunus piedzīvojumus. Šis  nav labākais brīdis arī nozīmīgākiem pirkumiem, izņemot regulāros, visai ierastos produktus.

 


skorpions-mil-horSkorpions

Planētu stāvoklis norāda, ka tu, visticamāk, būsi gatavs rīkoties enerģiski un kaislīgi tikai tuvojoties vakaram. Šīs dienas noslēgumā tavas izredzes iegūt pilnāku maku vai saņemt kādu sen kārotu dāvanas – kļūs spēcīgākas. Tu varēsi veiksmīgi kontrolēt savu apetīti, ja vien skaidri iezīmēsi pats sev, kas ir tavas prioritātes.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Zvaigznes norāda un iesaka rīta stundās savu darāmo lietu sarakstu saīsināt līdz minimumam. Labākais lēmums, ko šodien vari pieņemt, ir pagulēt, risināt sadzīviskas problēmas un aizdzīt projām kādas traucējošs jūtas un domas. Jo veiksmīgāk tu risināsi šo uzdevumu, jo harmoniskāk jutīsies vakarā.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Dienas laikā tavas bažas un rūpes par tālāku nākotni pakāpeniski kļūs arvien neskaidrākas. Šīs dienas beigās tev var rasties iespēja atrisināt, uzsākt kādu jaunu projektu. Planētu stāvoklis norāda, lai nesāc šodien kaut ko darīt pārāk aktīvi, tērējot savas enerģijas rezerves, tā vietā, dod priekšroku tām idejām, kas, tavuprāt, jārealizē projām no citu acīm.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

No rīta un agrā pēcpusdienā tu vari būt visai apjucis un pazaudējies savos sapņos. Šis ir labs brīdis, lai veltītu kādu laiku atpūtai, ikdienas pastaigai un sarunām – neformālai komunikācija ar draugiem. Šis nav tas labākais laiks enerģiskām aktivitātēm un jauniem pirmsākumiem.

 

 

zivis-mil-horZivis

Planētu stāvoklis norāda, lai šodien labāk neplāno jebkādus svarīgus notikumus no rīta – ne tu, ne cilvēki, kuri būs ap tevi, nebūs gatavi aktīvai darbībai. Ja tu paļausies uz enerģisku komunikāciju, radošu iedvesmu un jaunu plānu apspriešanu, sagaidāmi panākumi vakara pusē.

 

 

Lai lieliska diena!

Iepriekšējais rakstsEksperti skaidro: Kam šobrīd jābūt mājas aptieciņā?
Nākamais rakstsAktieris Toms Henks par savu diagnozi: “Es biju pilnīgs idiots!”