Diena izrādīsies visai labvēlīga, jo dos daudz iespēju sevi pierādīt un realizēt. Negaidīti sevī atklāsi jaunas prasmes un iemaņas, kas lieti noderēs turpmāk. Ko vēl zvaigznes sola šai piektdienai?

 

auns-mil-horAuns

Esi drošs, ka jau no paša agra rīta noskaņojies uz pozitīva viļņa. Palutini sevi ar gardām brokastīm, pieliec pūles, lai izskatītos perfekti. Gan domās, gan vārdos šobrīd tu piedzīvo pārmaiņas. Izbaudi!

 

versis-mil-horVērsis

Neviens neiebildīs, ja koncentrēsies tieši uz tām lietām, kas tev patiešām patīk. Atceries, ka kaprīzes, priekšrocības un vēlme izpatikt nedzīvo ilgu mūžu. Ja runa ir par personiskām attiecībām, šodien izmanto mierīgu stratēģiju.

 

dvini-mil-horDvīņi

Lieliska diena draudzīgā kopā sanākšanai. Negaidītu ienākumu iespējamība ir visai augsta. Kāds, kurš tev patīk, kļūs tuvāks. Tev ir tendence par nākotni domāt pozitīvi, neiztēlojoties grūtības. Tā ir pareizā pieeja!

 

vezis-mil-horVēzis

Mīlestība, attiecības, laulība un brīnišķīgs mājoklis ir tavi mērķi dzīvē. Veido skaidru priekšstatu par to, ko īsti vēlies. Pilnīgi iespējams, ka tas, ko mēģini sasniegt, patiesībā nemaz nav tik vajadzīgs, radot vairāk problēmu nekā prieka.

 

lauva-mil-horLauva

Īpaši veiksmīga, silta un sirsnīga šodien būs komunikācija ar cilvēkiem tālumā (draugi, radi, paziņas, partneri). Ideāls brīdis, lai demonstrētu savus talantus un īpašās spējas.

 

jaunava-mil-horJaunava

Pienācis laiks domāt radoši, bet droši. Tavi nodomi un rīcība būs perfektā līdzsvarā, kas palīdzēs ātri pieņemt lēmumus pat kritiskās situācijās. Iespējams, pieķersi sevi pie domas, ka jau atkal grasies uzņemties ko riskantu.

 

svari-mil-horSvari

Ja tevi patiešām satrauc iznākums, ļauj darbos iesaistīties arī citiem. Esi komunikabls, atsaucīgs un zinošs. Par spīti tam, iespējamas nelielas nesaskaņas ar kādu, kurš tavam viedoklim nevēlēsies piekrist.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien iespējami kādi birokrātiski šķēršļi. Darbā saviem tiešajiem pienākumiem velti maksimāli daudz laika un pūļu, pārējais pagaidīs. Iesaisties, jautā, palīdzi un motivē.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Domas par ģimenes dzīvi, vecākiem vai dzimteni paliks otrajā plānā, priekšā palaižot mīlestību, radošumu un atpūtas plānus. Piemērota diena, lai iepazītos ar jaunajiem darba pienākumiem.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Ģimenes problēmas risināt kļūst aizvien grūtāk, ja ir tik daudz darba. Pienācis laiks visiem sēsties pie galda, lai saprastu, kā būs labāk un kā dzīvot tālāk.

 

 udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Tu esi ļoti sabiedrisks un tas ir pozitīvi, tomēr dažkārt tavas domas par labākajiem diplomātijas vai etiķetes paņēmieniem krasi atšķiras no vispārpieņemtajām normām. Lūko, vai tiksi galā ar citu greizajiem skatieniem.

 

zivis-mil-horZivis

Pienācis laiks nedaudz pamainīt attieksmi pret daudzām lietām, kļūt sabiedriskākam, bet reizē nopietnākam un atbildīgākam. Mēģini pretoties mirkļa vājībai iegādāties ko dārgu un skaistu, šī nebūs īstā diena.

 

Lai izdevusies diena!

 

Iepriekšējais raksts“Alfas” stāvlaukumā pamana mašīnā atstātu bērnu ar suni – mātes paskaidrojums ir apbrīnas vērts
Nākamais rakstsTrešdienas rīts sācies ar ziņu par nelaimi Burtnieku pusē