Dari visu, kas nepieciešams, lai saglabātu savu produktivitāti, savukārt brīžos, kad nepieciešams pieņemt kādu lēmumu, nesteidzies un dari to apdomīgi.

 

aunsAuns

Auna zīmē dzimušajiem ieteicams izmantot negatīvo ietekmi no Mēness, lai pārvērtētu savu stratēģiju un gājumu pretī saviem mērķiem. Tu bieži vien pārāk ātri pieņem lēmumus un virzies uz priekšu pārāk strauji, pieļaujot dažādas kļūdas. Šodien nospied pauzi savam ikdienas skrējienam un velti laiku pārdomām.  

 

versisVērsis

Vērši allaž ir ļoti pārliecināti par savām darba metodēm, kuras, nenoliedzami, ir efektīvas, tomēr novecojušas. Brīvos brīžus šajā dienā velti tam, lai izvērtētu, vai un kā tu savus pienākumus varētu pildīt kvalitatīvāk un raitāk. Ļaujies nelielām pārmaiņām savā ierastajā rutīnā.

 

dviniDvīņi

Dvīņu zīmē dzimušajiem vajadzētu palikt savā darba vietā šajā dienā. Ierasti gan nebūtu ieteicams visiem ierasti sociāli aktīvajiem Dvīņu zīmes pārstāvjiem vienlaikus pazust no apkārtējās pasaules, tomēr šī diena būs izņēmums. Tev ir visai grūti saglabāt koncentrēšanos uz darbu un šodien tas tikai paspilgtināsies.

 

vezisVēzis

Vēžiem koncentrēšanās uz darbu problēmas nesagādā un nesagādās arī šodien, savukārt pieņemt lēmumus gan var būt grūtāk kā ierasts. Jutīsies kā iedzīts stūrī, tādēļ prātīgāk būtu nozīmīgu lēmumu pieņemšanu atlikt uz citu dienu tuvākajā nākotnē.

 

lauvaLauva

Lauvas zīmē dzimušie būs sevišķi noderīgi, ja savus brīvos brīžus veltīs apkārtējo motivēšanai darbam. Tu bieži vien uzņemies līdera lomu un, neraugoties uz to, ka daudziem tas nepatīk un kaitina, šodien viņiem patiesi būs vajadzīgs pamatīgs grūdiens no tavas puses.

 

jaunavaJaunava

Jaunavām šodien Mēness koncentrēšanos uz darbu negatīvi neietekmēs, tomēr atstās zināmu iespaidu uz spēju pieņemt lēmumus. Tu esi tālredzīgs cilvēks, taču, jo tālāk nākotnē lūkosies, jo miglaināks kļūs skats uz to. Centies fokusēties uz tuvāko nākotni.

 

svariSvari

Svariem ievērojami sarežģījumi šajā dienā nav gaidāmi un arī pašiem ieteicams tos speciāli nemeklēt. Tevi bieži ātri no sliedēm spēj izsist apkārtējo problēmas un nesaskaņas un viņi var censties to izmantot savtīgu nolūku vadīti.

 

skorpionsSkorpions

Skorpioniem ieteicams pievērsties nodarbēm un jautājumiem, kuri viņiem ir patiesi nozīmīgi. Tu esi ļoti aizrautīgs cilvēks un, pareizi izmantojot savu kaislīgo dabu, tu nevien spēsi saglabāt fokusu uz darbu, bet sasniegsi arī ievērojamus rezultātus.

 

strelnieksStrēlnieks

Strēlniekiem šī diena solās būt visai mierīga. Pat tiem, kuriem ir krietni jāpiepūlas, lai nezaudētu koncentrēšanos uz saviem pienākumiem. Tu spēj tikt galā ar saviem uzdevumiem ātri un, ja šodien atļausies doties nedaudz biežāk atpūtas pauzēs, nezaudējot kopējo darba ritmu, dien aizritēs bez sarežģījumiem.

 

mezazisMežāzis

Mežāža zīmē dzimušie allaž ir pārlieku orientēti uz saviem pienākumiem, līdz ar to bieži vien liedz sev mirkli atpūtas. Diemžēl, ilgstoši veicot monotonu darbu, tu nespēj saglabāt vienlīdz labu produktivitāti, kas nozīmē, ka darbs uz priekšu neiet tik raiti vai neiet vispār. Ja tomēr esi kategoriski pret kafijas pauzēm, centies dažādot darba uzdevumus.

 

udensvirsŪdensvīrs

Ūdensvīriem ieteicams nezaudēt fokusu uz savu darbu. Tava lielā interese sociālu un politisku jautājumu risināšanā mēdz tevi atraut no ikdienas darba pienākumiem un samazināt tavu produktivitāti. Koncentrējies un nenovērs uzmanību uz blakus lietām.

 

zivis-2Zivis

Zivju zīmē dzimušajiem šo dienu vajadzētu pavadīt produktīvāku zīmju pārstāvju kompānijā. Labi sabiedrotie būs Jaunavas, Vērša, Mežāža un Auna zīmē dzimušie. Tu ļoti ietekmējies no cilvēkiem sev apkārt, līdz ar to, izvēloties uzturēties darbīgu cilvēku vidū, arī pats kļūsi motivētāks darbam.

 

 

Lai tev jauka šī diena!

Iepriekšējais rakstsPiektdien sāksies vakcinācija lielveikalos visā Latvijā
Nākamais rakstsNaktī pie ezera mīklaini pazudušo vīrieti atrod mirušu