Šī diena sniegs iespēju pārvarēt šķēršļus un saņemt unikālu iespēju – tikt novērtētam par padarīto. Taču grēki un kļūdas maksās ļoti dārgi. Tas var pat izraisīt stresu un veselības pasliktināšanos.

 

 

Auns

Labvēlīga diena radošiem centieniem. No tavām spējām un apņēmības būs atkarīgi visu tavu darbu rezultāti. Pēcpusdienā ieteicams ieplānot tikšanos ar draugiem. Tavā ģimenes dzīvē atkal iestāsies miers un būs manāma mīlestība, līdz ar to tavs sliktais garastāvoklis pagaisīs.

 

 

Vērsis

Šodien esi piesardzīgs – nepieņem nekādus svarīgus lēmumus. Kāds mēģinās tevi kaitināt, padarīt nervozu. Sargies no mahinācijām, ko veido ienaidnieks – no tenkām un neslavas celšanas. Analizē visus radušos konfliktus loģiski, nevis vaino cilvēkus, kuri neko sliktu nav izdarījuši.

 

 

Dvīņi

Šī diena piemērota laulībām, jauniem līgumiem un biznesa sarunu risināšanai, svarīgu jautājumu apspriešanai ar partneriem. Ar savu godīgumu, ieinteresētību un gudrību tu varēsi ikvienu pārliecināt teju par jebko.

 

 

Vēzis

Šī diena varētu dot daudz vairāk prieka, nekā visas pārējās pēdējā laikā. Kaut arī tev nāksies sastapties ar raizēm un neparedzētiem šķēršļiem, nekoncentrējies uz sliktāko, domā par sevi, par labo un atpūties, cik vien iespējams.

 

 

Lauva

Ierobežo sevi, lai tu pārlieku nesatrauktos par sīkumiem. Šodien iespējamas stipras galvassāpes, tāpēc mēģini neiztērēt līdz minimumam savus spēkus darbā. Ļoti labi, ja šodien vari atļauties kādas ūdens procedūras vai arī šo dienu pavadīt kā relaksējošu brīvdienu kopā ar ģimeni.

 

 

Jaunava

Nelabvēlīga diena ceļošanai un garām pastaigām. Traumu risks. Vislabāk, ja šodien vari atļauties būt mājās, padarot dažādus mājsaimniecības darbus. Mēģini saglabāt mieru. Necenties nevienam neko pierādīt – šodien tas neko labu negarantēs.  

 

 

Svari

Šodien tu varētu būt ļoti nežēlīgs, pat bīstams, jo tava agresija, varētu teikt, plūdīs aumaļām pret apkārtējiem cilvēkiem. Ieteicams saglabāt savas emocijas un nepārforsēt ar uzstājību, lai izvairītos no konfliktiem attiecībās ar kolēģiem un paziņām. Otrajā dienas pusē pacenties pievērst vairāk uzmanības savai veselībai.

 

 

Skorpions

Pievērsies attiecībām, laulībai, jo šajā jomā šodien var rasties grūtības. Diena būs piepildīta ar lietām, kas tev patīk. Iespējams, tu spēsi izdarīt to, par ko jau kādu laiku sapņoji. Velti laiku ģimenei, īpaši bērniem un vecāka gada gājuma cilvēkiem.

 

 

Strēlnieks

Iespējams, šodien tev nāksies aizstāvēt savas idejas, viedokļus un pat autoritāti gan darbā, gan mājās, jo radīsies dažādas pretrunas ar vispārpieņemtiem principiem. Nepadodies provokācijām, bet dari darbus pēc labākās sirdsapziņas. Tuviniekiem būs nepieciešama tava mīlestība un gādība.

 

 

Mežāzis

Risks nesīs ievērojamu labumu. Pastāv liela iespējamība, ka tev būs jāpiedalās kādā ļoti svarīgā sanāksmē. Jābūt gatavam jebkurai situācijai, arī vilšanās sajūtai, tad tu būsi uzvarētājs un neko lieki nevajadzēs pārdzīvot.

 

 

Ūdensvīrs

Dienas pirmajā pusē iezīmēsies iepriekš piedzīvotā pozitīvās nianses. Varēsi aizmirst par trauksmi un dažādām kaitinošām detaļām. Ja labi un pietiekami godīgi izturēsies pret apkārtējiem cilvēkiem, tas atmaksāsies. Novērtē šo mirkli un izbaudi katru minūti.

 

 

Zivis

Ir pienācis laiks vairāk un uzstājīgāk darīt kaut ko, lai sasniegtu savus mērķus. Cik iespējams, pavadi laiku kopā ar cilvēkiem, ar kuriem jūties ērti un pozitīvi, ar tiem, kuri tev tic un atbalsta tavus centienus. Ja iespējams, rodi laiku fiziskām aktivitātēm un/vai meditācijai.

 

 

Lai tev šī diena tev īpaši skaista!

Iepriekšējais rakstsKaraliene Elizabete II piedzīvojusi uzbrukumu
Nākamais rakstsAsiņaini notikumi risinājušies Salaspilī