6

Pirmajā dienas pusē velti laiku lietām un nodarbēm, kas tev ļoti patīk. Citiem vārdiem sakot – pavadi šo dienu darot to, ko vēlies. Vakarpusi izmanto laiskākai atpūtai.

 

 

auns-mil-horAuns

Šī diena būs piemērota unikālām inovācijām profesionālajā jomā. Kāda lieliska ideja, ko, iespējams, pirms kāda laika norakstīji kā nederīgu vai vienkārši neizmantoji kādu trūkstošu resursu dēļ, šodien atgādinās par sevi. Nenoraidi arī pavisam neierastu situāciju risinājumu.

 

 

versis-mil-horVērsis

Iespējams, saņemsi negaidītu ziņu no ārzemēm – radiniekiem vai kolēģiem tālienē. Iespējams, kāda juridiska rakstura situācija, pētījums iegūs jaunu pavērsienu, kas izrādīsies daudz veiksmīgāks, nekā sākotnēji cerēts.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien spēsi pats sev pierādīt, ka no jebkuras, pat sarežģītākās situācijas ir izeja. Iespējams, vairākas lietas veiksmīgi atrisināsi vien pēdējā brīdī. Ja nepieciešama palīdzība, nebaidies to palūgt! Šodien nevajadzētu pievērst uzmanību lietām, kas tev traucē, tām, uz ko tevi cenšas novirzīt apkārtējie, traucējot tavām personīgajām iecerēm.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Šodien tu spēsi ne tikai stingri pastāvēt uz savu viedokli un būt nopietns, bet arī negaidīti kļūt pilnīgi pretējs. Lai nu kā, nekādā gadījumā neaizmirsti par uzticamību un atbildību. Ja iespējams, šodien pacenties vairāk atpūsties.

 

 

lauva-mil-horLauva

Laiks un apstākļi šodien diktēs savus noteikumus, tāpēc iepriekš saplānotais var neizdoties tieši tā, kā biji iecerējis. Tomēr galīgais rezultāts solās būt pietiekami labs, lai tu būtu apmierināts ar paveikto. Tiesa, tas nenozīmē, ka viss notiks bez darba un piepūles.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šodien vari pievērsties savu radošo prasmju attīstīšanai, tas būs ne vien patīkami, bet arī lietderīgi. Ja esi brīvmākslinieks ikdienā – tavi šīs dienas sasniegtie rezultāti solās būt diezgan iespaidīgi. Tavs radošais darba iznākums var pat nokļūt lielas uzmanības centrā.

 

 

svari-mil-horSvari

Iespējami negaidīti notikumi tavā ģimenes dzīvē. Tavi bērni, vecāki vai citi ģimenes locekļi var pieņemt kādu lēmumu, ar ko tu nebūsi mierā. Ja tu dzīvo viens, iespējams, šodien beidzot tev būs laiks, lai apsvērtu, ko savā dzīvē un ikdienā vēlies mainīt, lai tas radītu izmaiņas ilgtermiņā.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Iespējams, izveidosies neparedzēta komunikācija ar radiniekiem vai iepriekš neplānota tikšanās ar draugiem (piemēram, iespēja satikties kādā publiskā vietā vai biznesa komunikācijā). Šāda veida pasākumi visnotaļ uzlabos garastāvokli.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Pievērs uzmanību savām finansēm – jo īpaši profesionālajā jomā – peļņai, ko gūsti savā darbā. Mēģini radīt drošu situāciju ap sevi un vairot panākumus, lai palielinātu savus ienākumus. Iespējams, šodien spēsi nākt klajā ar kādu optimālu sistēmu, lai labāk pārvaldītu savus personīgos resursus.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Ja esi dzimis janvāra vidū, šodien droši vari sevi uzskatīt par īpaši laimīgu cilvēku. Tiesa, tas nenozīmē, ka vari sasliet kājas griestos un gaidīt, kad viss atrisināsies pats no sevis. Mēģini rīkoties mierīgi, bet gudri. Apdomā visu rūpīgi. Tā teikt, septiņas reizes nomēri un tikai tad griez.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien diezgan liela iespēja, ka veiksmīgas būs kādas neparastas, iespējams, pat slepena rakstura neformālas idejas, darbības. Ja šobrīd nevēlies konkrēti kādam izstāstīt par savām idejām, vari mēģināt iepazīstināt cilvēkus ar tām netieši, nedaudz “caur puķēm”, lai saprastu vismaz primāro reakciju.

 

 

zivis-mil-horZivis

Paraugies savā nākotnē ar piesardzīgu optimismu, visticamāk, šodien daudz ko spēsi saredzēt. Šodien vari tikties ar draugiem, vecākiem, citiem tuvākiem cilvēkiem, kuru dzīves uzskati ir līdzīgi ar tavējiem. Kopā varat pavadīt jauku laiku brīnišķīgās sarunās.

 

 

Lai tev brīnišķīga šī diena!

Iepriekšējais rakstsTavs HOROSKOPS veiksmīgam MARTAM
Nākamais rakstsNepatīkamas ziņas par laiku turpmāk