Atceries, ka bez piepūles neko nevar paveikt! Mums katram ir savs Everests, ko iekarot – ar skaidru mērķi un konkrētu darbību. Saņem sevi rokās! Tev būs smagi jāstrādā, taču tas noteikti drīz vien atmaksāsies.

 

 

Auns
Diena tev nesola ļoti veiksmīgus pavērsienus, sasniegumus vai panākumus, tomēr neķer kreņķi un mierīgi nodarbojas ar saviem aktuālajiem šīs dienas notikumiem. Lēnā garā virzies pretī savam mērķim. Ir iespējams, ka dienas beigās piedzīvosi finansiālā stāvokļa krīzi. Zvaigznes brīdina, lai tomēr nepieņem vieglas peļņas piedāvājumus. Tu iegūsi daudz vairāk, ja nepaļausies maldinošām ilūzijām. Vari kļūt par uzvarētāju kolēģu un priekšniecības acīs.
 

 

Vērsis

Pirmajā dienas pusē, visticamāk, nekas tevi neuztrauks. Zvaigznes norāda, ka šodien nav ieteicams plānot ceļojumus vai darījumu braucienus. Rūpīgi apsver savu budžetu, kā arī centies paredzēt iespējamos finansiālos zaudējumus. Līdz ar vakaru pastiprināsies tava trauksme. Neliec saviem vistuvākajiem ilgi gaidīt uz sevi, neaizmirsti, ka viņiem ir nepieciešama tava klātbūtne.

 

 

Dvīņi

Šī solās būt aktīva darba diena. Piemērojot visus savus spēkus, varēsi sasniegt unikālus rezultātus un progresu teju it visā. Citu simpātijas būs tavā pusē. Tevi respektēs un cienīs, īpaši kā unikālu speciālistu. Zvaigznes norāda, ka šodien ir iespējams realizēt savu sapni, bet brīdina par iespējamu, pamatīgu nogurumu.

 

 

 

Vēzis

Šī būs diena, ko raksturs radošums un līdzsvars starp jūtām un rīcību. Tevi sagaida lieliska iespēja, lai sasniegtu labāko sniegumu realizējot savas ambīcijas. Komunikācija var palīdzēt atbrīvoties no uzkrātajām, negatīvajām emocijām. Pēcpusdienā tevi var pārsteigt kādas iepriecinošas ziņas.

 

 

Lauva

Šodien ir ieteicama hronisku slimību ārstēšana, it īpaši visaptveroša veselības uzlabošana, piemēram, akupunktūras procedūras vai dažāda veida masāžas. Zvaigznes norāda, lai aizmirsti par aizvainojumiem, skaudību un nosodījumu. Tev ir jāsakārto savas emocijas, lai kļūtu maigāks un līdzsvarotāks.

 

 

Jaunava

Šodien ļoti iespējams, ka tevi mocīs pamatotas šaubas. Apstākļi var ievirzīties tā, ka tev var šķist, ka tiec apsūdzēts visos mirstīgajos grēkos. Zvaigznes iesaka aizsargājoties nekļūt pārāk agresīvam, jo tas var radīt neatgriezeniskus procesus tūlītējiem konfliktiem. Tiem, kuri ir tuvi tev, visticamāk, trūkst tavas mīlestības izpausmju. Šodien tu vari visu mainīt.

 

 
Svari
Šodien tu vari izmantot savu intuīciju, tāpēc tev, pieņemot svarīgus lēmumus, nav jāsteidzas, īpaši tas attiecas uz nekustamā īpašuma iegādi vai kādu galīgu secinājumu izteikšanu. Zvaigznes norāda, ka iespējama negaidīta finansiālās situācijas pasliktināšanās. Ļoti ticams, ka nāksies atmest sapni pat tālāku ceļojuma šī vai kādu citu būtisku iemeslu dēļ. Ieteicama vientulība.

 

 
Skorpions

Zvaigznes norāda, ka šodien tev būs iespēja būtiski uzlabot savu finansiālo stāvokli. Bet ne visi Skorpioni varēs izmantot laiku, lai mainītu, novērstu kļūdas un nepilnības, kas radušās vai radītas iepriekšējā periodā. Ja tu neizrādīsi savu spēju ātri reaģēt uz situāciju, tad tava ģimene var nonākt visai katastrofālā situācijā.

 

 

Strēlnieks
Radoša pieeja var novest pie iekšējo resursu atklāšanas. Aprēķini un apsver visas iespējas, ko vari sākt īstenot, lai ātrāk sasniegtu savus plānus. Paplašini darbības jomu, vai arī veic izrāvienu veco problēmu risināšanā. Zvaigznes šodien paredz izmaiņas materiālajā sfērā.

 


Mežāzis

Planētu stāvoklis iezīmē, ka šī diena ir izdevīga finansu darījumiem. Visi jautājumu, kas tevi šobrīd ļoti interesē, visticamāk, ir saistīti ar naudu: vēlēsies atgūt izsniegtos parādus, meklēsi jaunus ienākumu avotus, palīdzēsi tuviem radinieki utt. Ģimenes attiecības var palielināt, uzjundīt tavu vainas sajūtu. Zvaigznes iesaka neaizmirst par pazemību un piedošanu!

 

 

 
Ūdensvīrs
Šodien tevi var piemeklēt nopietnas veselības problēmas. Nedomā, ka slimība atkāpjas, nekļūsti pārgalvīgs. Pat tad, ja krīze ir pagājusi, tā vēlāk var radīt nopietnas komplikācijas. Zvaigznes iesaka nopietni izvērtēt savas domas, kas ir pamats visām darbībām. Pavadi dienu pie dabas. Ieteicams apmeklēt kādu svētvietu.

 

 

Zivis

Tu vari rēķināties ar panākumiem attīstītajos projektos. Zvaigznes mudina šodien neuzsākt neko jaunu, jo vislabāk kādu pieeju ir pārbaudīt ar vecajām, labi zināmajām problēmām. Pārskati senus dokumentus, iespējams, ka tie tagad ir svarīgāki nekā jebkad agrāk. Zvaigznes norāda, ka šodien tev ir visas izredzes uzvarēt. Diena ir labvēlīga mīlestībai!

 

 

Iepriekšējais rakstsMeganas Mārklas tēvs sacēlis skandālu un sūdzēs meitu tiesā
Nākamais rakstsDiemžēl liela nelaime piektdien notikusi Latgalē