Jutīsies komfortabli pats savā ādā un dienas ritējums būs atkarīgs tikai un vienīgi no tevis paša.

 

aunsAuns

Auna zīmē dzimušie būs ieinteresēti uzņemt milzu apgriezienus, lai sasniegtu iecerētos mērķus. Tas gan var izrādīties sarežģīti, ņemot vērā, ka, iespējams, neizbēgami būs citu centieni iejaukties šajā procesā. Sevišķi piedomā pie veidiem, kā apiet Vērša, Mežāža un Lauvas zīmes pārstāvjus.

 

versisVērsis

Vērši šo dienu varēs pavadīt mierīgi, divvientulībā paši ar sevi, ja vien darīs šo vēlmi zināmu apkārtējiem. Tu bieži vien dod priekšroku būšanai vienatnē un šodien arī tavi līdzcilvēki to respektēs un tevi lieki netraucēs, ja vien tam nebūs kāds ārkārtējs iemesls.

 

dviniDvīņi

Dvīņu zīmē dzimušie šodien spēs izbaudīt vairumu dažādu, interesantu sarunu. Zvaigžņu stāvoklis neatstās nekādu iespaidu uz apkārtējiem, kas nozīmē, ka šajā dienā mirdzēs to patiesās personības, viedokļi un idejas.

 

vezisVēzis

Vēži labprāt izbauda kopīgi pavadītu laiku ar savu ģimeni un tuvākajiem draugiem un šī diena būs tam īpaši piemērota. Tu būsi tāds, kāds tu esi, kas padarīs komunikāciju ar saviem mīļajiem vēl dabiskāku un patiesāku.

 

lauvaLauva

Lauvas zīmē dzimušajiem ieteicams iesaistīties sarunās ar apkārtējiem, taču izvairīties no dominējošās lomas tajās. Tavā darba ikdienā nereti ir nepieciešams sastrādāties ar citiem un šodien gūsi iespēju par viņiem uzzināt daudz ko jaunu, kas var lieti noderēt turpmāk.
 

 

jaunavaJaunava

Jaunavas zīmē dzimušie šodien būs visai piesardzīgi un ne bez iemesla. Apkārtējie centīsies vairāk viens par otru ko jaunu uzzināt, viens otru izzināt un iegūt maksimāli daudz informācijas par līdzcilvēkiem, tevi tai skaitā. Tu, kā cilvēks, kuram svarīgs privātums, būsi krietni noslēgtāks kā ierasts.
 

 
svariSvari

Svariem ieteicams rīkoties pretēji saviem instinktiem un ļaut, lai apkārtējie ar savām problēmām tiek galā paši. Ļauj citiem patstāvīgi nonākt pie kompromisa savā starpā un mācīties no savām kļūdām, savukārt pats izbaudi vairāk laika, ko veltīt sev nozīmīgām un interesējošām lietām.

 

skorpionsSkorpions

Skorpiona zīmē dzimušajiem ieteicams izvairīties no uz emocijām balstītas rīcības. Apkārtējie viens otru šodien iepazīs tuvāk, vērojot viens otra rīcību un tavās interesēs ir parādīt sevi no labākās puses un labākajā gaismā.
 

 

strelnieksStrēlnieks

Strēlniekiem ieteicams šo dienu pavadīt vienatnē. Lai gan nereti tu pavadi laiku divvientulībā ar sevi, klusumā pārdomājot dažādas lietas un jautājumus, šodien uzzināsi daudz ko jaunu pats par sevi, ja vien veiksi rūpīgus izpētes darbus.

 

mezazisMežāzis

Mežāža zīmē dzimušajiem savus vārdus un rīcību šajā dienā vajadzētu izvēlēties, vadoties pēc apkārt esošajiem cilvēkiem un viņu noskaņojumu. Ikviens šodien būs visai paredzams, kas nozīmē, ka veiksmīgi spēsi saprast, vai ir pamats kādam uztraukumam vai tomēr vari atviegloti relaksēties.

 

udensvirsŪdensvīrs

Ūdensvīriem šodien vajadzētu vairāk klausīties un mazāk runāt. Tu bieži labprāt klāsti citiem savas idejas un viedokļus bez jebkādiem aizspriedumiem, taču reizi pa reizei ir vērtīgi uzklausīt arī to, kas citiem sakāms. Tas palīdzēs tev izstrādāt vēl spēcīgākus un pārliecinošākus argumentus, kuri var noderēt nākotnē.
 

 

zivisZivis

Zivju zīmē dzimušajiem šo dienu ieteicams pavadīt sev tīkamā kompānijā. Tavs noskaņojums lielākoties ir atkarīgs no apkārt valdošās atmosfēras, tādēļ atrašanās pozitīvu cilvēku sabiedrībā palīdzēs arī tev pašam kļūt labākam un laimīgākam.

 

Iepriekšējais rakstsUzvaru var nākties zaudēt: Skandāls ap Eirovīzijas uzvarētāju
Nākamais rakstsPrincis Harijs novedis karalieni līdz baltkvēlei