Neatstājs novārtā arī savus darba pienākumus un uzdevumus.

 

aunsAuns

Auna zīmē dzimušajiem, lai arī nebūs noskaņojuma sarunām, vajadzētu apsvērt iespēju nodoties komunikācijai ar apkārtējiem. Šodien sarunas raisīsies vieglāk, kas nozīmē, ka citus būs vieglāk arī pierunāt un sarunāt.

 

versisVērsis

Vērši ir visai klusi cilvēki, kuri ir pārāk spēcīgi, lai ļautos šodien apkārt valdošajam pļāpīgajam noskaņojumam, par ko parūpējies Mēness. Vari būt drošs, ka vajadzības gadījumā komunikācija tev problēmas nesagādās, taču, ja nevēlies tikt traucēts, ieteicams pazust prom no citu acīm.

 

dviniDvīņi

Dvīņi mīl daudz runāt, taču šodien mutes turēšana ciet sagādās īpašas problēmas. Vēl jo vairāk, būs grūti koncentrēties uz jebko citu, tai skaitā darbu. Centies pievērsties tiem pienākumiem, kuru veikšana sevī ietver komunikāciju.

 

vezisVēzis

Vēžiem ieteicams apsēsties un piezvanīt saviem ģimenes locekļiem un/vai tuvākajiem draugiem, ar kuriem ilgāku laiku nav runāts. Tev ļoti rūp tava ģimene un šobrīd pat attāla komunikācija var izvērsties īpaši sirsnīga un apbusēji pozitīvi uzlādējoša.

 

lauvaLauva

Lauvas zīmē dzimušajiem vajadzētu kontrolēt savu mēli šajā dienā. Lieliski ir tas, ka tu esi komunikabls cilvēks, taču tu nereti pārāk aizraujies un neļauj izteikties savam sarunu biedram. Tu iegūsi krietni vairāk draugu un paziņu, ja pratīsi ierobežot savu entuziasmu.

 

jaunavaJaunava

Jaunavas šajā dienā vēlēsies maksimāli izvairīties no komunikācijas ar apkārtējiem. Lai arī šādi tu jutīsies viskomfortablāk, ņem vērā, ka šī diena ir īpaši labvēlīga dažāda veida sarunām. Apsver iespēju to izmantot.

 

 
svariSvari

Svariem jārēķinas ar lielākām un mazākām nesaskaņām sev apkārt, ņemot vērā, ka šodien cilvēki vēlēsies izteikties krietni vairāk kā ierasts. Ļaujies ziņkārībai un neiejaucies šo problēmu risināšanā, lai varētu pavērot no malas, vai un kā apkārtējie paši tiek ar tām galā.

 

skorpionsSkorpions

Skorpioniem ieteicams būt uzmanīgiem. Apkārtējie steigs izteikties kur un kā nu māk, tādēļ, ja turpināsi personiski uztvert visu, ko dzirdēsi, diena izvērtīsies sarežģīta un mokoša tev pašam. Pārdomā rūpīgi arī to, ko pats grasies spļaut pār lūpām.

 

strelnieksStrēlnieks

Strēlnieki, lai arī mīl vientulību, labprāt izbauda arī sarunas ar citiem. Ja iespējams, šo dienu pavadi draugu vai citu domubiedru lokā. Dažiem var izdoties uzzināt ko sevišķi interesantu un pārsteidzošu par sev it kā zināmiem cilvēkiem.

 

mezazisMežāzis

Mežāža zīmē dzimušie būs to starpā, kuri izvairīsies pavadīt daudz laika socializējoties ar citiem. Nav noslēpums, ka tam pamatā ir arī bailes tikt pieķertam pļāpājot darba laikā. Atrodi labu kompāniju, ar kuru relaksēties un labi pavadīt laiku pēc darba dienas beigām.

 

udensvirsŪdensvīrs

Ūdensvīriem nevajadzētu baidīties izpaust savas domas un viedokli, taču ieteicams pievērst uzmanību tam, kā to darīt. Tev var būt lielākā drosme un skaļākā balss telpā, tomēr vairāk spēsi iegūt, ja pratīsi iesaistīties apbusēji interesantās un civilizētās debatēs.

 

zivisZivis

Zivju zīmē dzimušajiem šodien nāksies īpaši piepūlēties, lai nezaudētu koncentrēšanos uz darāmo. Ar šo problēmu tu saskaries ik dienas, taču šajā dienā tā samilzīs vēl lielāka. Centies vairāk uzturēties produktīvi strādājošu cilvēku kompānijā.

Iepriekšējais rakstsParādās jauna informācija par skatuves leģendu Laimu Vaikuli
Nākamais rakstsAr paziņojumu klajā nākusi prinča Harija bijusī mīļotā