Lielāka iespēja saņemt un izteikt dažādus spēcīgus vārdus un komentārus, tāpēc pēc iespējas centies vairot sapratni starp cilvēkiem. Centies runāt tikai pārdomātas lietas, nevis to, ko esi dzirdējis pa ausu galam.

 

Auns

Komunikācijai šodien būs galvenā loma, tādēļ pievērs tai īpašu uzmanību. Neformālās informācijas avoti būs daudz interesantāki par oficiālām ziņām. Tavs šī brīža viedoklis ietekmēs dažādas kolektīvās idejas vai tevis paša dažādus plānus.

 

Vērsis

Šodien vajadzētu rūpīgāk padomāt par nākotni, lai vēlāk nenāktos nožēlot, ka nedarīji pietiekami daudz sevis labā. Domā labas domas un iztēlojies nākotni tādu, kas sagādās tev smaidu. Un tad sāc plānot, ko vari darīt, lai visu to sasniegtu.

 

Dvīņi

Šodien daudzas lietas un apstākļi risināsies tā, ka tev šķitīs – problēmas neeksistē. Tu nejutīsies vientuļš, jo, iespējams, tev palīdzēs draugs vai arī atmiņās varēsi pakavēties pie kādiem mīļiem cilvēkiem, kuri tev agrāk ir izpratuši un morāli atbalstījuši.

 

Vēzis

Šodien vajadzētu padomāt par to, kā tavas rīcības un vārdi var ietekmēt apkārtējos cilvēkus. Ne vienmēr viss, kas tev šķiet pavisam nevainīgs, tieši tāds arī ir. Nav piemērots laiks jauna uzņēmuma dibināšanai. Taču līdz pat dienas beigām vari izrādīt savu iniciatīvu personīgajā dzīvē.

 

Lauva

Šodien tavai reputācijai, rīcībai un personības izrādīšanai būs liela nozīme. Iespējams, visas dienas garumā tu darīsi to, ko vēlas citi, tas gan nedaudz nodos tavu brīvības mīlestību, taču vairos cieņu un simpātijas citu acīs.

 

Jaunava

Šodien vari pievērsties tam, kas tevi dara laimīgu. Mierīga un rāma atmosfēra ļaus tev justies labi, tāpēc izmanto to. Vari pievērsties jauniepazītiem cilvēkiem un dalīties savās zināšanās ar viņiem – tas būs tev par labu.

 

Svari

Šodien tev vajadzētu dot priekšroku atpūtai vai kādam patstāvīgi darītam darbam. Tad jutīsies tā, ka nevienam neko neesi parādā. Var gadīties kāda riskanta situācija personīgajā dzīvē, kam būs diezgan ilgstošas sekas.

 

Skorpions

Dienas sākumu vēlams pavadīt pēc iespējas lielākā klusumā, lieliski, ja to vari baudīt savās mājās. Pēcpusdienā par labu nāks iespēja satikties ar labu draugu, parunāties, labi pavadīt laiku kopā. Runā par to, kas tev ir aktuāls, kopā spēsiet rast risinājumus.

 

Strēlnieks

Ideāli piemērota diena, lai tu darītu to, ko uzskati par pareizu. Daudzas lietas šodien varēsi pabeigt ar vislielāko iedvesmu, neatkarīgi no tā, kur un kā izvēlēsies darboties – vai tas būs profesionālais vai privātais lauciņš. Izmanto to!

 

Mežāzis

Šodien tu varēsi nedaudz atpūsties – ja ir šāda iespēja, patiesi ieteicams to izmantot. Visas dienas garumā varēsi analizēt visādas iespējas, piedāvājumus, idejas. Tikai pārlieku nepārspīlē, bet atceries, ka plāniem ir jābūt realizējamiem.

 

Ūdensvīrs

Pēcpusdienā varēsi ļauties mierīgai dienai un savām fantāzijām par savu vai citu cilvēku dzīvēm, taču nepārcenties. Ja pārlieku aizrausies ar savām fantāzijām un to uzspiešanu citiem, tu riskēsi sagraut cilvēku cerības, sapņus un idejas. Cik vien iespējams, esi kopā ar ģimeni.

 

Zivis

Šodien nāksies padarīt dažādus svarīgus darbus. Dienas sākums solās būt visai saspringts, taču tas neļaus tev zaudēt savu ietekmi. Sāc darīt to, kas tev patīk. Šis ir labs brīdis, lai pabeigtu vēl kādu posmu komandas darbā.

 

Lai tev izdevusies šī diena!

Iepriekšējais raksts“Harijs ir ticis šausmīgi izmantots” – Tramps nespēj klusēt par Meganu Mārklu
Nākamais rakstsParādās jaunas ziņas par laiku brīvdienās un nākamnedēļ