Auns

Šī diena atnesīs tev neko citu, kā neizmērojami lielu prieku. Pavadīsi savu brīvo laiku tā, kā biji plānojis un sapņojis. Paspēsi gan labi izgulēties, gan noskatīties iemīļotās televīzijas pārraides, gan apciemot kādu savu tuvinieku. Ciemošanās laikā varēsi baudīt pozitīvo emociju kulmināciju. Tavs tuvinieks negaidīti paziņos, ka vēlas tev pasniegt kādu ļoti lielu dāvanu, piemēram, jaunu automašīnu. Šis dāvinājums nāks tieši no sirds, kas nozīmē, ka atteikties būtu visai nepieklājīgi.

 

 

Vērsis

Šodien ieteicams nebūt pārsteidzīgam, pieņemot dažādus svarīgus lēmumus. Attiecies nopietni pret savu personīgo dzīvi un iemācies nolikt malā emocijas. Pirms pieņem kādu galējo lēmumu saistībā ar romantiskajām attiecībām, ļauj sev nedaudz nomierināties pēc nesen aizvadītajiem konfliktiem. Ja iespējams, pavadi šo dienu vienatnē, ar savām domām vai arī kāda cilvēka kompānijā, kurš var sniegt tev praktisku padomu konkrētajā situācijā.

 

 

Dvīņi

Šodien būsi pārlieku optimistisks. Tava ticība labajam nezudīs pat tad, kad ieraudzīsi, ka kāda tava simpātija uzsāk attiecības ar kādu citu. Tā vietā, lai sērotu, tu gluži vienkārši atradīsi citu, kuram vērst savu skatienu. Rezultātā uzsāksi spontānu, romantisku aizraušanos, kurai nav nekādu izredžu saglabāties ilgtermiņā, sevi mierinot, ka šādi vismaz esi paglābis sevi no garlaicības.

 

 

Vēzis

Jārēķinās, ka šajā dienā būsi ne visai enerģisks. Būsi noguris no apkārtējo cilvēku burzmas, līdz ar to nodosies atpūtai un pilnīgai relaksācijai. Kamēr tavi tuvinieki dosies ārpus mājas, tu labprātāk pavadīsi šo dienu četrās sienās. Par laimi, vientulības sajūta tevi nepiemeklēs, jo veiksmīgi atradīsi, kā pašam sevi izklaidēt. Neraugoties uz to, dienas beigās vari nedaudz sākt ilgoties pēc kompānijas, kā rezultātā dosies ciemos vai uz kādu kultūras pasākumu.  

 

 

Lauva

Šodien dosies jauna apģērba medībās. Tas tevi gan patīkami iepriecinās, gan pamatīgi nogurdinās. Ar baudu klejosi pa veikaliem, taču nāksies nedaudz pielāgoties arī cilvēkam, kuru būsi izvēlējies kā savu kompanjonu. Viņš sniegs tev vienu padomu pēc otra, raisot tevī aizkaitinājumu. Diemžēl, ņemot vērā konkrētās personas vecumu un statusu, nāksies vien sakost zobus un pieciest šīs neērtības.  

 

 

Jaunava

Šo dienu izvēlēsies veltīt savas automašīnas remontdarbiem. Tas prasīs tev ne mazums nervu un finanšu, kas nozīmē, ka jau laikus nepieciešams padomāt, kā sevi noturēt emocionālajā līdzsvarā. Lai to izdarītu, ir vērts spontāni doties apciemot kādu labu draugu vai paziņu. Šajā dienā tev pavisam noteikti jābūt smaidu un smieklu, nevis mājsaimniecības problēmu ielenkumā.

 

 

Svari

Šodien nespēsi sevi pasargāt no neplānotiem izdevumiem. Dodoties uz veikalu, lai papildinātu pārtikas krājumus, tavu uzmanīs kāds neparasts produkts vai prece, kuru par katru cenu vēlēsies iegūt savā īpašumā. Tiesa gan, kad būsi to iegādājies, nenāksies piedzīvot ne mazāko vilšanos. Vēl jo vairāk – apkārtējie izteiks nožēlu, ka viņiem nav iespējas pašiem to iegādāties!

 

 

Skorpions

Šodien nopietni pievērsīsies ar fiziskajām aktivitātēm un sabalansētu uzturu saistītiem jautājumiem. Ieteicams gan, vēloties strauji pazaudēt liekos kilogramus, nepazaudēt veselo saprātu. Fiziska pārslodze un badošanās ir milzīga kļūda un nebūt nepalīdzēs tev sasniegt vēlamo mērķi. Tāpat ieteicams neaizrauties ar internetā atrastām, brīnumainām svara nomešanas receptēm – liela daļa no tām var būt pat bīstamas tavai veselībai.

 

 

Strēlnieks

Šodien izdosies atrast kopīgu valodu ar cilvēkiem, ar kuriem iepriekš esi bijis saspringtās attiecībās. Šīs personas, dažādu iemeslu dēļ, mainīs savu viedokli par tevi uz labo pusi, kļūstot par taviem sava veida pielūdzējiem vai faniem. Kal, kamēr dzelzs ir karsta un izmanto šo brīdi, lai apspriestu ar viņiem savas vēlmes un vajadzības. Tā kā viņi nebūs spējīgi tev atteikt, tavi lūgumi var būt arī pavisam ambiciozi.

 

 

Mežāzis

Šajā dienā tev visai bīstama var izrādīties virtuālā vide. Izvairies no iepirkšanās dažādās, neuzticamās mājaslapās, kā arī neievadi savus datus un paroles ārpus ierastajām maksāšanas sistēmām. Tāpat zināms risks pastāv arī saskarsmē ar cilvēkiem, ar kuriem uzturi attiecības virtuālajā vidē. Kāds no viņiem var izrādīties ļoti negodprātīgs.  

 

 

Ūdensvīrs

Ūdensvīra zīmes pārstāvjiem šodien izdosies pilnībā izprast sava mīļotā cilvēka patiesos nodomus. Otras pusītes aicinājums pavadīt dienu kopā, divatā, izklausīsies teju kā brīdinājuma signāls. Pastāv risks, ka tava partnera interesi ir piesaistījis kāds cits cilvēks. Rīkojies, kamēr nav par vēlu, un noskaidro, kura vai kurš tas ir, kā arī, vai un kādu apdraudējumu tas var sagādāt jūsu attiecībām.

 

 

Zivis

Šodien ieteicams neuzsākt apjomīgus darbus, piemēram, mājvietas ģenerālo tīrīšanu. Diena būs tik tikko iesākusies, kad jau saskarsies ar pirmajiem pārsteigumiem. Būs nepieciešams neplānoti doties uz otru pilsētas galu, lai izpalīdzētu kādam sasirgušam tuviniekam, savukārt vakarpusē gaidāmi negaidīti ciemiņi. Nebūtu patīkami, ja laikā, kad viņi ierodas, tu vēl steigtu slaucīt putekļus un vākt kopā vairs nevajadzīgās lietas.

 

 

Lielisku dienu!

Iepriekšējais rakstsŠuvēja no Rīgas laimējusi ceturtdaļmiljonu eiro un piepildīs sapni
Nākamais rakstsTraģēdijā iesaistītais Ādažu policists bijis reibumā