Šī var izrādīties diezgan saspringta diena. Tu vari izdarīt nepareizus secinājumus un, visticamāk, ļausi viegli pārņemt sevi emocijām. Nespēsi būt objektīvs par kādu situāciju vai pakļausies  spēcīgākam oponentam.

 

auns-mil-horAuns

Dienas pirmā daļa pēc ilgstošāka pārtraukuma var viest tevī izteiktu izlēmību. Tomēr pilnībā nepaļaujies tai, labāk šodien kādu mirkli pakavējies un apšaubi izvēlēto ceļu, nevis akli meties nezināmajā. Izvairies no jebkādas riskantas iniciatīvas finansu, mīlestības vai ģimenes jomā.

 

versis-mil-horVērsis
Zvaigznes norāda, ka šī diena nav piemērota jauniem projektiem. Dod sev laiku, lai nomierinātos un novirzi savas domas prom no nereālām vēlmēm. Dažas izmaiņas var notikt tavā materiālajā sfērā, tomēr tajā var briest dažas strespilnas situācijas.

 

dvini-mil-horDvīņi

Planētas norāda, ka tu vari aizdomāties par veidiem, kā realizēt dažas izmaiņas. Iespējams,  tagad būsi gatavs pievērst lielāku uzmanību savam materiālajam stāvoklim.  Taču viss nemaz nebūs tik gludi, pat, ja tava galvenā priekšrocība ir iedzimtā komunikabilitāte, spēja pielāgoties citiem un jauniem informācijas avotiem un intuitīva prasme vienmēr būt zinošam par jaunumiem. Nezaudē cerību!

 

vezis-mil-horVēzis
Zvaigznes norāda, ka šī diena nesīs tev gatavību atklāti izteikt savas domas un idejas. Tomēr labāk gaidi līdz dienas beigām, lai to realizētu, jo tad tev būs iespēja atbrīvoties no šaubām un pārtraukt kontrolēt savas emocijas un instinktus.

 

lauva-mil-horLauva

Planētas norāda, ka tev vajadzētu izmantot jebkuru vakara laiku, lai realizētu savas darbības, bet paturi prātā, ka šis dienas periods ir vairāk piemērots jautrībai un radošumam, nevis, lai koncentrētos uz dažām svarīgākajām aktivitātēm. Šodien tavas domas var klejot apkārt, būs grūti koncentrēties uz konkrētu projektu.

 

jaunava-mil-horJaunava

Negaidi ilgi, lai izrādītu siltās jūtas pret saviem vismīļākajiem. Pat pārlieku daudz emociju būs labāk nekā klusums! Galu galā – iespējas, lai varētu izteikt savu mīlestību pareizā veidā nemaz nav tik daudz, izmanto to!

 

svari-mil-horSvari

Ir pienācis laiks, lai tu domātu par savu karjeru un veidiem, kā kļūt veiksmīgākam. Dienas laikā, visticamāk, iluzori uztversi cilvēkus un lietas, neļaujot veikt pareizos un efektīvākos lēmumus. Atturies no aktīviem soļiem, pavadi dienu, lai realizētu vismaz daļu no plāna.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Līdz pat vakaram tu vari palikt savu iespaidu un emocionālās pieredzes varā.  Šis ir īstais laiks jaunradei. Zvaigznes iezīmē, ka ir labāk izvairīties no nopietnām izmaiņām personiskajās vai biznesa attiecībās, tostarp tajās, ko saista kādi līgumi.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks
Planētu stāvoklis iezīmē, ka visas dienas garumā  tevi ietekmēs ilūzijas, kļūdaini uzskati un mīlas jūtas. Iespējams, ka tev piemīt pārāk dziļa ticība kaut kam vai aplama pašreizējās situācijas novērtēšana. Tikai dienas beigās tu atkal pārtapsi par savu ierasto Es  un būsi gatavs pārliecinātām darbībām.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šīs dienas pirmā daļa nesīs iedvesmas pilnus brīžus, kas ļaus paveikt daudz tavas nākotnes labā. Zvaigznes uzsver, ka tev veiksies daudz labāk, ja tu pirms tam visu iepriekš rūpīgi apdomāsi. Pretējā gadījumā tu riskē zaudēt modrību un vari novirzīties no mērķa. Tomēr veiksme tevi sagaida jebkurā gadījumā!

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs 

Pirmajā dienas daļā tev ir  jāizvairās no biznesa tikšanām, plānošanas darbiem un precīzu aprēķinu veikšanas. Ieguldi savās darbībās vairāk pārliecības radošajām izpausmēm. Ļoti iespējams, ka šodien tu daudz ko sasniegsi pēdējā brīdī, ielecot pēdējā vagonā.  Zvaigznes brīdina, ka iespējami izmisīgi soļi materiālajā sfērā.

 

zivis-mil-horZivis

Šī diena solās būt diezgan veiksmīga, bet pat ļoti riskanta – komunikācijā ar citiem un kādu pirmsākumu realizēšanā. Zvaigznes iezīmē, ka tu vari sasniegt zināmu popularitāti mākslas jomā. Martā dzimušajiem šī zvaigznāja pārstāvjiem šodien klāsies vieglāk ar savas unikalitātes un neatkarības demonstrēšanu.

 

Lielisku dienu!

Iepriekšējais rakstsIzrādās, princis Harijs par karalienes nāvi uzzinājis pavisam nelāgā veidā
Nākamais rakstsParādās pavisam jaunas ziņas par laiku šonedēļ – prognoze 7 dienām!