Centies sasniegt savus mērķus sarunu ceļā un izvairies būt valdonīgs.

 

aunsAuns

Auna zīmē dzimušajiem ieteicams būt piesardzīgiem un samazināt savus apgriezienus. Tu būsi tendēts ieņemt nozīmīgāku un aktīvāku lomu dažādos projektos, kas rezultēsies ar to, ka tu pārējos burtiski izspiedīsi no tiem ārā. Straujā daba un pārāk lielā pašpārliecinātība var tev sagādāt diezgan lielas problēmas.

 

versis

Vērsis

Vērši rūpes un lojalitāti sev tuvajiem šodien centīsies apliecināt nevis vārdos, bet ar rīcību. Lai gan tas nebūt nav slikti, laiku pa laikam lieti noderētu vairāk likt lietā komunikāciju un pievērsties sarunām, nevis darbiem.

 

dviniDvīņi

Dvīņu zīmē dzimušajiem, kuri vēlas kļūt nozīmīgāki savā darbā un projektos, ieteicams vai nu vairāk strādāt vai atrast iespēju, kā vērtīgākas padarīt savas komunikācijas prasmes. Tu esi liels runātājs, tādēļ, lai uzlabotu savu produktivitāti, ieteicams savas personības defektu pārvērst par efektu.

 

vezisVēzis

Vēžiem, kuri šajā dienā izjutīs ietekmi no mēness Lauvas zīmē, nav jābaidās kļūt par Lauvām darba vietā, taču mājās ieteicams atgriesties pašiem savā ādā. Tieksme uzņemties iniciatīvu un kontroli pār visu var lieti noderēt biznesā, taču mājās šī salīdzinoši valdonīgā nostāja citiem var šķist pat biedējoša.

 

lauvaLauva

Lauvas zīmē jābūt piesardzīgiem, citus iepazīstinot ar saviem nodomiem. Bieži vien apkārtējie uz tevi raugās skeptiski vai ar aizdomām un tas nebūt nav tādēļ, ka tu slikti vai pārāk maz strādātu, bet gan tādēļ, ka ne vienmēr tavi nolūki un mērķi ir skaidri nolasāmi.   

 

jaunavaJaunava

Jaunavām ieteicams uzņemties vadību jomās, kurās to var darīt attālināti. Tu nelabprāt sastrādājies ar citiem cilvēkiem, taču tavas ievērojami spēcīgās prasmes  pievērst uzmanību detaļām un tālredzīgums tevi padara par ļoti vērtīgu menedžeri.

 

svariSvari

Svaru zīmē dzimušajiem vajadzētu būt uzmanīgiem, cenšoties pārņemt kaut ko vai kādu savā kontrolē. Nereti apkārtējie vairāk ir lietas kursā par tavu ieguldījumu sociālajā dzīvē, nevis sasniegumiem darbā un tas tavas vadītāja spējas var padarīt apšaubāmas.

 

skorpionsSkorpions

Skorpiona zīmē dzimušajiem ieteicams apdomāt divreiz, pirms iekārot kādu vadošu pozīciju. Tu esi ļoti aizrautīgs un strādīgs cilvēks, taču mēdz kļūt ļoti agresīvs, tiklīdz saskaries ar kādu, kura viedoklis atšķiras no tavējā.

 

strelnieksStrēlnieks

Strēlnieki ļoti reti izmanto iespēju uzņemties līdera lomu, tādejādi izvairoties no papildus atbildības. Ja iespējams, nodod savas zināšanas un atbalstu kādam, kurš ir uzsācis ceļu uz kādu vadošu amatu un palīdzi viņam sasniegt kāroto mērķi.

 

mezazisMežāzis

Mežāža zīmē dzimušajiem ieteicams rīkoties gudri un izvērtēt savas līdzšinējās darba gaitas, pirms skaļi paust vēlmi pēc vadoša amata. Tu mēdz izmantot ne pārāk tīrus gājienus, lai panāktu iecerēto un, ja kāds no tiem ir zināms citiem, labāk atkāpies, pirms tava netīrā veļa nav sākta mazgāt publiski.

 

udensvirsŪdensvīrs

Ūdensvīriem vajadzētu rūpīgi apdomāt, kas konkrēti ir tas, ko viņi vēlas sasniegt un kā ar saviem nolūkiem veiksmīgāk iepazīstināt citus. Tu nereti esi gatavs uzņemties iniciatīvu lielu pārmaiņu veikšanā, kuras ilgākā laika posmā noteikti atmaksāsies, taču dotajā brīdī lielai daļai cilvēku var šķist riskantas.
 

zivis-2Zivis

Zivju zīmē dzimušajiem ieteicams izvēlēties apmierināt savu kāri pēc līdera lomas, uzņemoties vadību pār cilvēkiem, nevis kādu procesu. Tev piemīt lieliskas komunikācijas spējas, taču laika plānošana mēdz stipri pieklibot, tādēļ, kamēr kā padomdevējs būsi spējīgs un spēcīgs, ķeroties pie darba pats būsi visai vājš.

Iepriekšējais raksts5 receptes piknika un grila ēdienu sezonas atklāšanai
Nākamais rakstsLiela nelaime notikusi BMW saimniekam Latgalē, lūdz palīdzību