Pirmajā dienas pusē velti laiku vecāka gada gājuma cilvēkiem. Piemērots laiks ikdienas pienākumu pildīšanai, taču ar emociju kontrolēšanu varētu būt problēmas. Uzmanies no nekontrolētu jūtu “sprādziena”.

 

 

auns-mil-horAuns

Tava emocionalitāte saglabāsies visas dienas garumā. Iespējams, būsi ļoti sentimentāls un pakļauts spēcīgiem iespaidiem. Arī daudzas tavas idejas līdz ar to šodien var izrādīties diezgan aplamas. Draugi un paziņas mēģinās dalīties ar tevi optimismā – nenoraidi to.

 

 

versis-mil-horVērsis

Sazinoties ar apkārtējiem, mēģini būt mierīgs un neuztiept savu gribu. Mēģini neko nepārspīlēt, bet rīkoties tieši un taisnīgi. Nepārspīlē ar saviem pašapziņas apmēriem – kas par daudz, tas par skādi un pārspīlējumi var radīt nevajadzīgus pārpratumus.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Iespējams, šodien atklāsi, ka neesi tik brīvs, cik domāji. Jebkurā gadījumā – uzmanies. Materiālais stāvoklis vai attiecības ar kādu personu var radīt problēmas tev šodien. Raugi,lai tu pats būtu noteicējs par saviem lēmumiem, neļaujies iespaidošanai un mānīgai labvēlībai.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Šodien būsi izslāpis pēc dažādām baudām, un tas nav nekas neparasts – ikkatram taču gribas atpūsties un arī izbaudīt dzīvi, nevis tikai rīkoties tā, kā ir nepieciešams. Paturi prātā to, ka nevajag aizrauties ar pārlieku lielu brīvību un dzīves baudīšanu. Esi vienkāršs, neko nesarežģī un necenties pārspīlēt.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šī nav piemērota diena, lai sāktu domāt par mērenību un taupības pasākumiem. Šodien būsi tendēts uz savu tuvāko cilvēku lutināšanu. Tikai pārliecinies, lai tava mīlestība un rūpes nepārkāpj saprāta robežas. Šodien ātri pozitīvais spēs pārvērsties negatīvajā, tādēļ uzmanies it visā, ko dari!

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Dienas laikā ir iespējami vairāki negaidīti notikumi un pavērsieni. Iespējams, kritīsi kādā kārdinājumā vai arī saskarsies ar kādu, kurš patiesībā nemaz nav pelnījis tavu uzticību. Liela iespēja, ka saņemsi kādu nepatiesu, maldinošu informāciju.

 

 

svari-mil-horSvari

Brīnišķīgs laiks, lai pavadītu to kopā ar saviem mīļajiem cilvēkiem. Šī diena mazāk piemērota dažāda veida intensīvam darbam. Mēģini atpūsties un ietekmēt sevi pēc iespējas pozitīvākā veidā. Tev ir nepieciešama pozitīvisma deva – turklāt – krietni liela!

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Tava vēlme pēc izpriecām un komforta būs diezgan liela. Kādā mirklī tas viss var kļūt pat par nastu un radīt problēmas. Lai nu kā, šī diena nesola tev nekādas kataklizmas – tāpēc mierīgi izbaudi to. Visas dienas garumā tavā tuvumā solās būt iedvesma, ticība un, kas zina, iespējams, pat eiforija.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Jūtīgums, emocionalitāte, kā arī gudrība un izmanīgums augs augumā. Tu to visu vari izmantot savu mērķu sasniegšanā vai labdarības nolūkiem. Turklāt, iespējams, šīs īpašības un to pieplūdums, ļaus tev tikt galā ar kādu situāciju, kas tev sen jau neliek mieru.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Tev vajadzētu atpūsties no darba un tā plānošanas. Izvairies no dažādiem lieliem plāniem. Šodien tu vari pārvērtēt savas spējas, līdz ar to sabojāt iespējas  sasniegumiem nākotnē. Uzmanies no visa, kas tev liek kaut mazākajā mērā šaubīties.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Centies vadības (vai vienkārši apkārtējo) viedokli un noskaņojumu neņemt cieši pie sirds. Neuztver neko kā tiešu rīkojumu vai pārmetumu. Padomā par to, ko vari darīt, lai ikkatru nepieciešamo lietu attīstītu.

 

 

zivis-mil-horZivis

Esi uzmanīgs – tavas domas par to, kā dzīvo citi vai ko viņi sagaida no tevis, var krietni atšķirties no tā, kā tas ir patiesībā. iespējams, šodien tev nāksies vilties tādās jomās kā reliģija, māksla un klientu apkalpošana. aizvien atceries – atpūta ir ļoti nozīmīga!

 

Lai tev brīnišķīga diena un izdodas viss iecerētais!

Iepriekšējais rakstsBeidzot zināms, kādu vārdu mazulim devuši Harijs un Megana
Nākamais rakstsAtklāta Harija un Meganas dēla vārda izvēle un nozīme