Bulvārprese pēdējo mēnešu laikā vairākkārt vēstījusi par populārā Nacionālā teātra aktiera Mārtiņa Egliena (44) veselību. Izdevums “Kas jauns” viņu sastapa teātra jaunās sezonas atklāšanas pasākumā.

Zināms, ka pēc piedzīvotajiem veselības sarežģījumiem un teju zaudētas balss aktieris vēl nav atguvies tik lielā mērā, lai septembra vidū spēlētu traģikomēdijas “Aizliegtais pianīns” pirmizrādē. Darba nespēja aktierim ir kopš marta vidus.

Jaunās sezonas atklāšanas pasākumā aktieris izskatījās ņiprs un labā noskaņojumā, pārmijot pa kādam vārdam ar kolēģiem. Aktieris gan labprātāk klausījies citu teiktajā, nevis runājis pats, novērojis izdevums.

Novēlam izveseļoties un atkal priecēt uz Nacionālā teātra skatuves!

Plašāk izdevuma “Kas jauns” 9.-15. augusta numurā.

“Latvijas Nacionālā teātra aktieris kopš 2000. gada. Ironija, omulība, prasme runāt, uzrunāt un sarunāties ar publiku ir Mārtiņa ampluā, tur viņš jūtas kā zivs ūdenī, tomēr kā daudzi komiskie aktieri ar azartu metas iekšā katrā dramatiskā lomā, lai pārbaudītu sevi un pierādītu citiem, ka nav pasaulē skumjāku cilvēku par tiem, kas, pēc citu domām, tikai smejas un smejas. Mārtiņš azartiski spēlē klavieres un uz skatuves labprāt liek lietā arī savu balsi.” par Eglienu teikts teātra interneta vietnē.

Iepriekšējais rakstsDimiters saņēmis gāzes rēķinu, kas trīsreiz lielāks par paša pensiju
Nākamais rakstsŠis karstuma vilnis var kļūt par garāko šovasar, atklāj sinoptiķis Bricis – VIDEO