TV šovu zvaigzne, vēdiskās filozofijas piekritējs un krišnaīts Uģis Kuģis smagi pārslimojis Covid-19, turklāt sasirgusi arī visa viņa ģimene – sieva un dēliņš, vēsta 9.-15. novembra izdevumi “Kas jauns” un “Privātā dzīve”.

“Privātajai” viņš atzīst, ka bijis smagi un kam tādam vēlreiz iet cauri negribētos. Bijusi augsta temperatūra, pamatīgs klepus un iesnas – smagāks variants kā daudziem citiem, tomēr arī ne tik smags, lai būtu jādodas uz slimnīcu. Sieva un dēliņš izslimojuši krietni vieglāk, temperatūra bijusi tikai dažas dienas, toties sievai pazudusi garša un oža.

Uģis Kuģis saka, ka inficējies no kaimiņa, kuram gājis palīdzēt. Sešas dienas TV zvaigznei bijusi 39,5 grādu temperatūra, lietojis antibiotikas un šīs sešas dienas dzēris tikai ūdeni. Slimības laikā zaudējis aptuveni sešus kilogramus svara. Viņš slimību uztver kā sava veida grēku sadedzināšanu un iespēju.

Viņš atzīstas, ka nav vakcinējies pret Covid-19, taču nav arī ne noliedzējs, ne atbalstītājs, uzsverot, ka tā ir katra paša brīva griba un izvēle. Ja vēlēsies doties ārvalstu ceļojumā, aizies un savakcinēsies, norāda Uģis Kuģis. 

Plašāk par saslimšanu ar Covid-19 Uģis Kuģis stāsta 9.-15. novembra izdevumos “Privātā dzīve” un “Kas jauns”.

Iepriekšējais rakstsZinātnieks Kalviņš un profesors Danilāns atspēko mītus, kas par vakcinēšanos klīst Latvijas sabiedrībā – VIDEO
Nākamais rakstsUzreiz pēc atgriešanās Latvijā Kašers ar Jāni piedzīvo pazemojumu