Šodien pastāv palielināts risks, ka biznesa jautājumos būs dažādas nestabilitātes. Ja tu koncentrēsies uz darāmo darbu, būs vieglāk no šīm situācijām izkulties. Vakars solās atalgot lielās pūles, tāpēc izbaudi atpūtu.

 

Auns

Ticams, ka šodien aizmirsīsi par saviem principiem. Iespējams, tas notiks tāpēc, ka ļausies nelieliem meliem, lai izvairītos no nepatikšanām. Tie tevi patiešām glābs. Nedaudz vēlāk sāksi vairāk domāt par visu, kas notika. Tu sapratīsi, ka būtu varējis visu novērst, ja rūpīgāk kontrolētu savas darbības un uzvedību. Tu sev stingri nosolīsies, ka nākotnē izvairīsies no dažādiem liekiem kārdinājumiem un maldiem.

 

 

Vērsis

Šodien tev vajadzētu rīkoties pēc iespējas drošāk. Vienkārša un dabīga uzvedība šodien būs atslēga uz panākumiem. Neviens nespēs pretoties tavai vienkāršībai un patiesumam, pat personas, kurām pirms tam bijušas šaubas par tevi. Ticams, ka ar šādu uzvedību tu piesaistīsi arī kāda cilvēka romantisku interesi.

 

 

Dvīņi

Šodien iespējams, saskatīsi jaunu mērķi, uz ko tiekties. Visticamāk, tas notiks karjeras jomā jo tu nolemsi, ka beidzot tev ir nepieciešamas pārmaiņas. Ja tev ir attiecības, mēģini pārliecināt viņu par to, cik tev nepieciešamas pārmaiņas, iespējams, viņš ieklausoties sapratīs, ka tas pats attiecas arī uz viņu. Atzīsties savās jūtās viņam un galvenais – sev pašam. Saņemtās atbildes noteiks turpmāko notikumu gaitu.

 

 

Vēzis

Šodien aizvadīsi intelektuāla rakstura strīdu ar kādu no saviem kolēģiem. Ticams, ka šis strīds sāksies darba laikā, bet beigsies tikai krietni pēc pusnakts. Iespējams, tā risināšanā iesaistīsies vairāki cilvēki un pēc darba to turpināsiet internetā. Iespējams, beigās nolemsiet uz laiku pārtraukt šo diskusiju, lai atgrieztos pie tās vēlāk. Tas nozīmē – arī tev būs laiks sagatavot jaunus argumentus.

 

 

Lauva

Šodien tev nav ieteicams novērst uzmanību no darāmajiem darbiem, lai iesaistītos tenkās vai intrigās. Neatkarīgi no tā, cik daudz tev interesē notiekošais, tomēr runāt aiz muguras nevajadzētu. Ja iesaistīsies tenkošanā vai sava veida spiegošanā, tev neatliks laika saviem tiešajiem pienākumiem, kas vēlāk tev pašam ļoti kaitēs. Tas var nozīmēt, ka brīdī, kad tenkas sasniegs tos, par kuriem tika runāts, tu tiksi uzskatīts par to sākuma avotu.

 

 

Jaunava

Šodien tev vajadzētu būt pēc iespējas mierīgākam. Ticams, ka šajā dienā tev vajadzēs koncentrēties uz to, lai jaunajam kolēģim iemācītu dažādas vērtīgas lietas, taču šis cilvēks, visticamāk, nešķitīs no apķērīgākajiem. Lai nekļūtu neadekvāts, pacenties atcerēties, kāds tu pats biji, kad uzsāki savu darbu. Atceries, kā tu tiki uzņemts, kā tev palīdzēja. Kļūsti par jauniņā labo roku.

 

 

Svari

Šodien uzmanies, lai nejauši neizpaustu kādu tev uzticētu slepenu informāciju par kāda sev tuva cilvēka dzīvi. Lai tu netiktu nodēvēts par tenku vāceli, neļaujies kārdinājumam kādam kaut ko pastāstīt. Kopumā šī diena sniegs tev pozitīvas sajūtas. Ja šodien tev paredzēts kāds pasākums, uzmanies, lai nepārforsētu ar alkohola patēriņu.

 

 

Skorpions

Šodien lielāko dienas daļu pavadīsi darbā un ar to saistītām problēmām. Ticams, ka šodien vajadzēs vairāk pievērsties kāda projekta pabeigšanai, tomēr vienatnē tas notiks ļoti lēni. Nebaidies lūgt kāda kolēģa palīdzību, jo tad darbus varēsiet paveikt ātrāk, taču panākumus nāksies dalīt. Iemācies saprast, ka tas nav nekas briesmīgs – reizēm ir jālūdz un arī jāpiedāvā palīdzīga roka. Tavs darbs tik un tā tiks novērtēts, ja arī tev pašam tā sākotnēji nešķitīs.

 

 

Strēlnieks

Šodien tu būsi pārāk slinks, lai censtos ieviest savā ikdienā kādas izmaiņas. Tā vietā tu labāk nolemsi pasūdzēties par to, kas tev neizdodas, taču pirms to dari – varbūt ieklausies šajā ieteikumā un tomēr padomā, kas ir tas, ko vari mainīt. Neviens jau nevar aizliegt tev mocīt pašam sevi, taču, ja izvēlies to darīt, neliec tāpēc ciest saviem tuvākajiem. Esi saprātīgs!

 

 

Mežāzis

Tev šodien tiks piešķirta kāda ļoti svarīga loma. Visticamāk, tas būs saistīts ar to, ka sniegsi palīdzību kādam no saviem tuviniekiem, kurš gatavojas svarīgam notikumam. Iespējams, tas būs ceļojums uz vietu, kur viņš nekad vēl nav bijis. Tu darīsi visu iespējamo, lai palīdzētu un plānotu. Kad draugs būs devies ceļā, tu sajutīsies nedaudz skumji.

 

 

Ūdensvīrs

Šī diena vairāk vai mazāk liks tev domāt par mūžību. Iespējams, tas būs tāpēc, ka saņemsi nepatīkamas ziņas par kādu no saviem vecajiem draugiem un sajutīsi trauksmi, uztraucoties par to, ka ar tevi varētu notikt tieši tas pats. Taču nebaidies, tas nenotiks, ja vien tu rūpēsies par savu ķermeni. Tev vajadzētu sākt vairāk domāt par savu veselību, nedodot iespēju slimībām un citām problēmām sabojāt savu eksistenci. Ja nepieciešams, ja tevi jau šobrīd kaut kas satrauc, apmeklē ārstu.

 

 

Zivis

Šodien tu būsi neapmierināts ar kāda saņemtā pakalpojuma kvalitāti. Visticamāk, ka par to uzrakstīsi ārkārtīgi dusmīgu atsauksmi sociālajos tīklos, lai brīdinātu sabiedrību par savu nepatīkamo pieredzi. Nekādu citu problēmu būt nesolās. Ticams, ka vakarā saņemsi ilgi gaidīto atbildi uz jautājumu par savu mīlestības jomu (iespējams, beidzot dzirdēsi “JĀ” no personas, ar kuru jau ilgu laiku vēlies būt kopā).

 

 

Jauku dienu!

Iepriekšējais raksts10 svarīgi padomi, kā pasargāt un pareizi kopt matus vasarā
Nākamais rakstsLiels pavērsiens tautā mīlētā mūziķa Guntara Rača dzīvē