Šī diena kopumā solās būt diezgan mierīgs laiks, kurā vajadzētu vairāk uzmanības veltīt savai izaugsmei. Ja tev šobrīd tas nav nepieciešams, vienkārši pievērsies ka tādam, kas tev sagādā patiesu prieku. Ar nepieciešamajām lietām kopumā galā varēsi tikt vienkārši. Nemeklē šajā dienā ēnas puses, labāk izmanto to savā labā.

 

Auns

Šodien, iespējams, saņemsi negaidītas ziņas. Visticamāk, tās būs saistītas ar kādu no taviem draugiem. Diemžēl, varētu būt, ka cilvēks, kurš nesen apprecējās, jau sācis apdomāt laulības šķiršanu. Tu, protams, mēģināsi pārliecināt šo personu, ka šķiršanās ir pārāk liels solis, taču viņš, visticamāk, tevi neuzklausīs. Šie notikumi liks tev vairāk uzmanības pievērst arī savām attiecībām.

 

 

Vērsis

Šodien tev būs grūtības pievērsties jauniem darba projektiem. Iemesls nebūs tajā, ka šie uzdevumi būtu grūti vai nepaveicami, bet gan tavā kopējā noskaņojumā. Ticams, ka tas būs tādēļ, ka tu plivināsies mākoņos un dzīvosi atmiņās par jaukajām nesen aizvadītajām dienām. Tu varēsi atkārtot ko līdzīgu, bet tagad nevajadzētu aizmirst par saviem pienākumiem. Atrodi veidu, kā pēc iespējas ātrāk būt atpakaļ darba procesos.

 

 

Dvīņi

Ticams, ka šodien izjutīsi trauksmi vai pat paniku bez pamatota iemesla. Kad būsi izrunājies ar tuviem cilvēkiem, ticams, ka sāksi apdomāt vai pašlaik tiešām atrodies uz īstā ceļa. Sāksi domāt par darba pamešanu, taču tad aizdomāsies par to, kā tu to varētu pavēstīt saviem mīļajiem cilvēkiem. Par laimi, tu drīz spēsi atbrīvoties no šīm uzmācīgajām domām. Ticams, ka tev tiks uzticēts kāds jauns projekts.

 

 

Vēzis

Šodien tev vajadzēs pievērst uzmanību tam, lai tu vērstu par labu visas ar darbu saistītās problēmas. Centies pēc iespējas ātrāk atbrīvoties no tām un, ticams, ka saņemsi lielisku bonusu. Ja tas tiks tev sniegts naudas izteiksmē, padomā par to, kā to iztērēt gudri un saprātīgi. Piemēram, ja esi kādam parādā, labāk šo summu novirzi parāda atmaksāšanai.

 

 

Lauva

Šodien, ticams, ka raizes tev sagādās biznesa projekta liktenis. Iespējams, tas notiks tāpēc, ka tavs partneris vai kolēģis būs nolēmis aiziet no darba vai vismaz ieturēt lielāku pauzi. Nekrīti panikā, visu būs iespējams izdarīt arī bez šī cilvēka palīdzības. Ja tev rodas kādas jaunas idejas, rūpīgi apdomā tās.

 

 

Jaunava

Šodien iespējama sarežģīta saruna ar savu otro pusīti. Šis cilvēks atkal un atkal vēlēsies dzirdēt apstiprinājumu par to, ka tu viņu mīli, ka tev viņš ir svarīgs un tamlīdzīgi. Patiesībā, ja rūpīgāk padomāsi, ticams, ka sapratīsi to, ka patiešām sen neesat baudījuši romantiku, un tev vajadzētu rīkoties, lai jūs abi justos labāk, lai jūs attiecībās uzrastos kāda jauna dzirkstelīte.

 

 

Svari

Daudziem Svariem šodien būs problēmas ar lietu izvēli un gaumi kopumā. Ticams, ka apģērbs, ko šodien būsi izvēlējies, skaists šķitīs tikai tiem, kuri paši no modes un stila neko daudz nesaprot. Un atceries – lai arī kas tev būtu mugurā, un ko par to domātu citi, svarīgākais ir tas – kā jūties tu pats.

 

 

Skorpions

Šodien tev būs grūti saprast, ko citi no tevis vēlas. Tev grūtības sagādās pat vienkāršākā komunikācija ar apkārtējiem. Nekas briesmīgs ar tevi nenotiks tāpēc, taču dažas problēmas var rasties. Ticams, ka palaidīsi garām iespēju lieliskai komunikācijai ar personu, pret kuru izjūti simpātijas.

 

 

Strēlnieks

Ticams, ka šodien secināsi, ka beidzot pienācis laiks veikt kaut kādas izmaiņas savā visi monotonajā eksistencē. Pieņemot šādu lēmumu, vajadzētu sagatavot rūpīgāk izstrādātu plānu par to, ko un kā tu vēlies pārveidot. Ja tev nebūs pienācīgu plānu, tu riskē iznīcināt to, ko patiesībā vēlies ietaupīt. Padomā arī par savas dzīves romantisko pusi un to vai attiecībās, ja tev tādas šobrīd ir, tevi viss apmierina.

 

 

Mežāzis

Šodien tevi būs iespējams ļoti viegli maldināt par teju jebko – gluži kā bērnu. Rezultātā tu vari sākt pārlieku idealizēt apkārt notiekošo un pasauli kopumā. Ja tu pēc iespējas ātrāk to neapzināsies un nenoņemsi šīs rozā brilles, var rasties problēmas. Galvenais padoms – netici visam, ko šodien dzirdi un neļauj savu modrību neitralizēt ar dažiem komplimentiem.

 

 

Ūdensvīrs

Tava šīs dienas lielākā problēma būs laika apstākļi. Nav pat īpašas nozīmes tam, ko redzēsi otrpus logam – lietu vai spožu sauli, jo tev tik un tā tas nepatiks. Tev šķitīs, ka laika apstākļi šodien vainojami pie visām tavām neveiksmēm. Taču tā vietā, lai šādi bojātu savu noskaņojumu, labāk atrodi tajā visā ko labu. Mācies no ikdienas lietām un vietām!

 

 

Zivis

Šodien tev nesolās būt daudz uzvaru dažādās jomās. Tiesa, tas tev nepavisam netraucēs, jo pats nebūsi orientēts uz to gūšanu. Vairāk tevi šodien interesēs tas, kā vari palīdzēt savam draugam vai kādu citu lietu, kam nav tiešas saistības ar tevi, attīstība. Ticams, ka, kamēr koncentrēsies uz šīm lietām, palaidīsi garām ko ļoti svarīgu.

 

 

Jauku dienu!

 

Iepriekšējais rakstsPatīkamas vēstis “top!” veikalu cienītājiem
Nākamais rakstsSinoptiķiem ir ļoti sliktas ziņas par tuvākajās dienās gaidāmo