Apkārtējie būs emocionāli un viegli aizvainojami. Centies atrast zelta vidusceļu, kā apiet dažādos šķēršļus.

 

aunsAuns

Šajā dienā ieteicams fokusēties uz savām partnerattiecībām. Tas attiecas arī uz tiem, kuriem šobrīd vēl nav otrās pusītes. Atceries pagātnē pieļautās kļūdas un nebaidies virzīties uz priekšu. Atmosfēra būs visai saspringta, sevišķi darbā, taču tev veiksmīgi izdosies ar visu tikt galā. Pārbaudi, cik un uz ko esi spējīgs!

 

versisVērsis

Atrodi veidu un vietu, kur jūties patiesi laimīgs un ļaujies savu vēlmju un vajadzību apmierināšanai. Attiecības ar apkārtējiem var būt diezgan saspringtas. Centies izvairīties no dažādām drāmām un konfliktiem, koncentrējies uz progresu un attīstību.

 

dviniDvīņi

Tev ir visai harmoniskas attiecības ar saviem līdzcilvēkiem un tas palīdzēs tev tikt pāri visiem šķēršļiem, ko šī diena atnesīs. Pavadi vairāk laika kopā ar saviem tuvākajiem draugiem un mīļoto cilvēku. Tu viņiem esi svarīgs. Veiksmi atnesīs dzeltenā krāsa. 

 

vezisVēzis

Tu šodien esi visai ietekmīgā pozīcijā. Pavērsies vairākas jaunas iespējas attīstīt savu karjeru un ieņemt vadošus amatus. Nebaidies pieņemt šāda veida piedāvājumus. Esi gatavs jauniem izaicinājumiem, lai varētu soļot augšup pa karjeras kāpnēm. Tava krāsa šajā dienā – sarkanā.

 

lauvaLauva
Esi gatavs pārmaiņām. Turpini neatlaidīgi un enerģiski virzīties pretī saviem mērķiem. Ja iespējams, sev nozīmīgos jautājumos uzklausi un ņem vērā profesionāļa viedokli. Sagatavo sevi dažādām situācijām, lai izvairītos no neveikliem brīžiem un mulsuma. 

 

jaunavaJaunava

Labvēlīgs laiks jaunu plānu kalšanai. Liec lietā savu sīkumainību un saplāno, ko, kad un kā sasniegt gan privātajā, gan profesionālajā dzīvē. Vari būt drošs, ka spēsi paveikt visu, ko vēlējies. Esi piesardzīgs komunikācijā ar apkārtējiem – tā var izvērsties visai emocionāla.

 

svariSvari

Šodien tev nāksies meklēt balansu savstarpējās attiecībās un komunikācijā ar apkārtējiem. Neļauj citiem kāpt sev uz galvas. Dažiem var uzplaiksnīt ugunīga mīlas dzirksts. Tava veiksmīgā krāsa šajā dienā būs rozā.

 

skorpionsSkorpions

Ļauj sev sajust kaut nedaudz brīvības garšu. Ja iespējams, izbrauc ārpus pilsētas un dodies uz vietu, kur jūties nepiespiests un vari pozitīvi uzlādēties Veiksmīga diena gan mīlestībā, gan karjerā, gan finanšu jomā. Tava krāsa šai dienai – zaļā. 

 

strelnieksStrēlnieks

Nebaidies kļūt emocionāls. Var gadīties, ka nāksies šķirties no kaut kā vai kāda cilvēka. Iespējams, sajutīsi vēlmi uzsākt biznesu vai citā veidā paplašināt savas karjeras iespējas. Veiksmi šajā dienā atnesīs dzeltenā un oranžā krāsa.

 

mezazisMežāzis

Piespied sevi izdarīt vairāk un doties uz priekšu. Nāksies pārvarēt ievērojamu skaitu šķēršļu, taču tie nebūs nekas tāds, ar ko tu nespētu tikt galā. Liec lietā savu spēku un enerģiju, lai nezaudētu motivāciju. Tava veiksmīgā krāsa šodien – oranžā.

 

udensvirsŪdensvīrs

Galveno lomu šajā dienā spēlēs attiecības un draudzība ar apkārtējiem. Iespējams, būs nepieciešams uzklausīt kādu un būt šī cilvēka stiprajam plecam, uz kura izraudāties un atbalstīties. Tev jābūt stipram, lai spētu palīdzēt citiem. Ieplāno kādu jauku tikšanos vai pabūšanu vienatnē dienas beigās. Tavas veiksmīgās krāsas šajā dienā būs dažādi pasteļtoņi.

 

zivis-2Zivis

Saule šobrīd atrodas tev sevišķi izdevīgā pozīcijā. Izmanto to, lai sasniegtu savus mērķus un izdarītu priekšdarbus nākotnē plānotajiem projektiem. Kāpsi strauji augšup pa karjeras kāpnēm, tādejādi gūstot daudz jaunas, interesantas un pozitīvas pieredzes. Katra jauna iespēja būs ļoti nozīmīga tavai nākotnei. Tavas spēka krāsas šajā dienā ir zaļā un zilā.  

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 30. jūnijs
Nākamais rakstsIzskan jaunas ziņas par populāro dziedātāju Antru Stafecku