Šodien kopumā vajadzētu mēģināt aizmirst par materiālismu. Šodien lielākie panākumi gaidāmi tiem, kuri rūpējas nevis par sava maka biezumu, bet par savu iekšējo garu. Padomā par savu dvēseli, ļaujoties lietām, kas tevi iedvesmo. Neaizmirsti būt laipns un iejūtīgs.

 

Auns

Šo dienu tu varēsi pavadīt, apgūstot projektu un darbību pie tā, ko tev uzticējuši priekšnieki. Tev būs kārdinājums izpētīt šo projektu un mēģināt visu saviem spēkiem, nevis vēlme meklēt palīdzību pie citiem. Taču, ja rodas situācija kurā jūti, ka galā netiksi, nebaidies meklēt papildspēkus. Ticams, ka cilvēks, kurš tev palīdzēs, var kļūt tev par labu draugu, turklāt viņš varētu mainīt tavu kopējo attieksmi pret dzīvi.

 

Vērsis

Šodien nekādā gadījumā netērē laiku konfliktiem, pat mazām ķildām ne. Šādi konflikti tikai bojā kopējo atmosfēru, nevis uzlabo situāciju. Ja nepieciešams, piekāpies, mēģini rast kompromisu, bet neuzstāj tikai uz savu. Ja jūti, ka pats nevari gūt panākumus, bet otra puse mēģina pastāvēt uz savu, ignorē to, neizraisot konfliktu. Ja nepieciešams, dodies kaut kur ārpus mājām, bet neizrādi savu neapmierinātību otrajai pusītei.

 

Dvīņi

Šodien tev iespējami lieli panākumi profesionālās lietās. Ja jau labu laiku esi sapņojis par algas pielikumu vai paaugstinājumu amatā, ticams, ka tieši šodien to saņemsi. Var gadīties, ka tevi uzmeklēs bijušais partneris, kurš vēlēsies atgriezties pie tevis. Turklāt, šoreiz šis cilvēks solīs tev arī visu to, ko iepriekš pat nelikās manām.

 

Vēzis

Iespējams, ka šodien tev nāksies komunicēt ar kādu ārvalstnieku. Ja jums ir jārunā par oficiālām lietām, centies nenovirzīties no tēmas un neiekļauj sarunā neoficiālu, neapstiprinātu informāciju. Vakarā, kad darbi būs pabeigti, varat pāriet pie neoficiālās daļas, iepazīstot viens otru labāk. Jūs lieliski sapratīsieties!

 

Lauva

Šodien tavā dienā nav vietas impulsīvām darbībām. Tu būsi spiests kontrolēt sevi, lai nezaudētu kādas ietekmīgas personas labvēlību. Tikai vakarā, kad atgriezīsies mājās, beidzot varēsi justies brīvi, aizmirstot par jebkādām lomām un/vai maskām. Tu sapratīsi, ka esi tik noguris, ka nevēlies sazināties pat ar vistuvākajiem. Tavs labākais draugs šovakar būs kāda laba grāmata.

 

Jaunava

Šodien tev nevajadzētu būt pārāk uzstājīgam, jo īpaši, ja tu tiecies pēc kādas konkrētas personas uzmanības. Tavai kaitinošajai attieksmei būs pretējs efekts, un šī persona vēlēsies pēc iespējas ātrāk un vairāk no tevis attālināties. Tas nenotiks, ja būsi taktisks, pieklājīgs un neuzbāzīgs. Ja viņš norāda, ka pagaidām nav gatavs attīstīt jūsu attiecības vai runāt par kādu tēmu, respektē to. Pacietību!

 

Svari

Šodien tev noteikti nevajadzētu pārkāpt kādu solījumu vai pat zvērestu, ko esi devis iepriekšējā dienā. Visticamāk, tas attiecas uz paradumu, ko sen jau esi mēģinājis atmest, bet līdz galam tas tā arī nav izdevies. Šodien tev būs iespējas gūt labu rezultātu šajā jomā. Viss, kas tev ir nepieciešams, ir patiesi ticēt sev un kontrolēt to, kas notiek tavā dzīvē. Ja no jauna rodas kārdinājums, atgādini sev, ka ir jāsaka stingrs: “Nē!”

 

Skorpions

Šī diena tev spēs sniegt pilnīgu mieru. Gan darbā, gan mājās saņemsi to cilvēku  uzmanību, no kuriem to vēlies gūt. Ticams, ka šodien beidzot varēsi izbeigt nesaskaņas vai pat konfliktu, kas radies ar kādu tev tuvu cilvēku. Tev vajadzētu iztikt bez skepticisma. Smaidi un saziņu uzsāc par kādu pavisam neitrālu tēmu.

 

Strēlnieks

Šodien, ticams, ka tev vajadzēs noteikt turpmākās dzīves prioritātes. Tas, visticamāk, būs tāpēc, ka saņemsi kādu ļoti vilinošu piedāvājumu (iespējams, tā būs pāriešana uz kādu krietni labāku amatu vai tamlīdzīgi). Vienīgā problēma, ka tam būs nepieciešamas konkrētas darbības, kas saistītas ar dažādiem riskiem un neērtībām. Lai atrisinātu šo problēmu, noteikti pakonsultējies ar ģimeni, taču galējo lēmumu pieņem patstāvīgi.

 

Mežāzis

Šodien tevi pārsteigs kāda svešinieka uzmanība. Ticams, ka pamanīsi, ka šis cilvēks pēkšņi sācis interesēties par sarunu, kurā esi iesaistījies tu. Ja tev šobrīd nav attiecību, ticams, ka šī persona šodien to mainīs. Ja tev jau ir attiecības, šī persona var kļūt par tavu draugu, bet šādu draudzību veido tikai tad, ja tava otrā pusīte tam piekrīt.

 

Ūdensvīrs

Šodien tev vairāk vajadzētu pievērsties darbam. Jo ātrāk tu pabeigsi iesākto, jo lielākas iespējas, ka saņemsi prēmiju vai ko vēl lielāku. Vakarpusē, iespējams, tev nāksies iesaistīties kāda tava ģimenes locekļa dzīvē esošas drāmas risināšanā. Sniedz šai personai emocionālu atbalstu, cik vien spēj.

 

Zivis

Šodien tev, iespējams, būs kāds ļoti patīkams pārsteigums. Ticams, ka tas būs saistīts ar tavu personīgo hobiju, jo saņemsi kādu lietu, kas tam nepieciešama. Tev tas nebūs tikai priekšmets, jo šai lietai būs arī kāda simboliska nozīme. Visticamāk, uzdāvinot tev šo lietu, tavs partneris parādīs, ka beidzot ir pieņēmis tavu hobiju. Neaizmirsti viņam par to pateikties.

 

Skaistu dienu!

Iepriekšējais rakstsTavs HOROSKOPS veiksmīgam JŪLIJAM
Nākamais rakstsIzskan pilnīgi jaunas ziņas par laiku šonedēļ un Līgo svētkos